354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kızlar ben çok mutluyumm
Marta kaldık ama olsun askerim hemen 40 dakikalık mesafede olacak yaşasınn

Kızlar ben çok mutluyumm
cok sevındım canım ya sen hangı sehırdesınkı . ben bakıyorum ama daha acıklanmamıs gorunuyo. 11de de ole olursa solıcem subeye gıtsın sorsun artık napım heycandan gebercem

Bizde mart demistim zaten sana :) cok sevindim canim ya ne guzel istedgnde gidersin yanina :)

Evet kuzum Rabbime şükürler olsun yaa

cok sevındım canım ya sen hangı sehırdesınkı . ben bakıyorum ama daha acıklanmamıs gorunuyo. 11de de ole olursa solıcem subeye gıtsın sorsun artık napım heycandan gebercem

canım biz bakıyoruz bulamıyoruz ama nerden baktın sen?

Kızlar bizim milli savunma bakanlığında halamız var o söylemiş
Ha bi e devletin mobil uygulamasında görülüyor dediler.

kızlar acıklanmıs tekırdag hem acemılık hem usta bırlıgı ve subatta gıdıo kısa donem pıyade

Saat 10 olmadan tabletten girdim ben kızlar
Acemi Kastamonu
Usta Şırnak..........................

Acemilik Tekirdağ, ustalık Çanakkale/Gelibolu

kızlarrrr gözünüzaydın hepinizee hayırlı olsun çıkan yerlerr inşallah rahat edebilecekleri yerlerdirrrr:)

kızlar açıklanmış sanırım sizinkilerde Allah hayırlı yerlere çıkarsın askerleriniz rahat olsun inşallah denizli var mı aranızda?

Kuzum acemilik Kastamonu Usta birliği de Ankaraymış ama e devlette yazar ayrıntılar sanırım daha tam bilmiyorum

Kızlar ben çok mutluyumm

hadi gözün aydın :)

kızlar acıklanmıs tekırdag hem acemılık hem usta bırlıgı ve subatta gıdıo kısa donem pıyade

benimki de acemilik tekirdağda :)

yaşasınnnnnnnnnnnn aşkım yanıma geldiiiiiiiiii

ne kadaaaaa şanslısınız, çoook kıskandımmm :)

Saat 10 olmadan tabletten girdim ben kızlar
Acemi Kastamonu
Usta Şırnak..........................

hayırlısı olsun canım.

acemilik amasya ustalık kars sarıkamış askeri hastane

hayırlısı olsun.

kızlar hepinize hayırlı olsun şimdiden...
şöyle baktım bi sanırım bi amasya var fikir verebileceğim askerim amasya da yaptı acemiliği çok rahat bir yer eğitim bile çok az olmuştu hiçbir sıkıntı çekmedi çok şükür tek sorun telefon sırası çok oluyordu çok sık arayamıyordu kısa konuşabiliyorduk onun haricinde çok güzel bir yer keşke ustaya da kalsaydı orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…