- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa gerçekten mi ya ben bu stresi bida yasayamam ne naneyse bugün belli olsun artık :18:
Karne günü heycan yasamayali cok olmustu iyi geldiayy sinirlerim bozuldu
![]()
Karne günü heycan yasamayali cok olmustu iyi geldiayy sinirlerim bozuldu
![]()
öss sonucunu böyle beklemeedim bee hiçbişeyi böyle beklemedim nasıl bir durum anormalim yalnız ben normal davranmıyorum sanki :18:
öss sonucunu böyle beklemeedim bee hiçbişeyi böyle beklemedim nasıl bir durum anormalim yalnız ben normal davranmıyorum sanki :18:
Ayy buna çok güldüm
Karne heyecanı gibi gerçekten
Ben 11'de yollarda olacağım e devlete bakmamak için![]()
Artik bi düğün gujumde bu kadar heycan yaparım heraldehepimiz anormalligin ust sinirindayiz uzulme
![]()
ayy evet düğünümde yaşadığım heycana benziyor bustreside cabası :18: bu arada kalabalığız bu sabah 6 misafir 3 kullanıcı diyor
ay ne guldum stresten icmis de agzimi yuzumu toparlayamaz gibi gülüyorum
evet bende farkettim demek ki tanimadigimz dert ortagimiz cok
![]()
sessiz takipçiler heyy siz de gelsenizee yaa burda biz koptuk siz öle sessiz![]()
ya ben mı bulamadım hızmet lıstesı askerlık bolumune gırıyoruz sonra nereye gırcezAciklanmis............
neresıymıs mutı ya ben baktım ama hala aynı yazı cıkıyo yanlıs mı bakıyorum acabaKızlar biz öğrendik bi tanıdıktan!!
neresıymıs mutı ya ben baktım ama hala aynı yazı cıkıyo yanlıs mı bakıyorum acaba
Kızlar biz öğrendik bi tanıdıktan!!
neresıymıs mutı ya ben baktım ama hala aynı yazı cıkıyo yanlıs mı bakıyorum acaba