• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Aaa gerçekten mi ya ben bu stresi bida yasayamam ne naneyse bugün belli olsun artık :18:

malesef canım öylede bir durum var havacı ve denizcilerin sadece kısa dönemleri belli olcak sonra onlardan gelen telefonu beklicez 20 gün :D oyy allahım oyy

öss sonucunu böyle beklemeedim bee hiçbişeyi böyle beklemedim nasıl bir durum anormalim yalnız ben normal davranmıyorum sanki :18:

Yok hepimiz anormal davranıyoruz :1: Hatta o kadar anormal davranıyoruz ki normal olan bizmişiz gibi geliyor :1:

öss sonucunu böyle beklemeedim bee hiçbişeyi böyle beklemedim nasıl bir durum anormalim yalnız ben normal davranmıyorum sanki :18:

Artik bi düğün gujumde bu kadar heycan yaparım heralde:9: hepimiz anormalligin ust sinirindayiz uzulme :1:

Artik bi düğün gujumde bu kadar heycan yaparım heralde:9: hepimiz anormalligin ust sinirindayiz uzulme :1:

ayy evet düğünümde yaşadığım heycana benziyor bu :52: streside cabası :18: bu arada kalabalığız bu sabah 6 misafir 3 kullanıcı diyor

ayy evet düğünümde yaşadığım heycana benziyor bu :52: streside cabası :18: bu arada kalabalığız bu sabah 6 misafir 3 kullanıcı diyor

:1:ay ne guldum stresten icmis de agzimi yuzumu toparlayamaz gibi gülüyorum:52: evet bende farkettim demek ki tanimadigimz dert ortagimiz cok :9:

Back