354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Karne günü heycan yasamayali cok olmustu iyi geldi ayy sinirlerim bozuldu

Aaa gerçekten mi ya ben bu stresi bida yasayamam ne naneyse bugün belli olsun artık :18:

malesef canım öylede bir durum var havacı ve denizcilerin sadece kısa dönemleri belli olcak sonra onlardan gelen telefonu beklicez 20 gün oyy allahım oyy

öss sonucunu böyle beklemeedim bee hiçbişeyi böyle beklemedim nasıl bir durum anormalim yalnız ben normal davranmıyorum sanki :18:

Yok hepimiz anormal davranıyoruz Hatta o kadar anormal davranıyoruz ki normal olan bizmişiz gibi geliyor

öss sonucunu böyle beklemeedim bee hiçbişeyi böyle beklemedim nasıl bir durum anormalim yalnız ben normal davranmıyorum sanki :18:

Artik bi düğün gujumde bu kadar heycan yaparım heralde hepimiz anormalligin ust sinirindayiz uzulme

Artik bi düğün gujumde bu kadar heycan yaparım heralde hepimiz anormalligin ust sinirindayiz uzulme

ayy evet düğünümde yaşadığım heycana benziyor bu streside cabası :18: bu arada kalabalığız bu sabah 6 misafir 3 kullanıcı diyor

ayy evet düğünümde yaşadığım heycana benziyor bu streside cabası :18: bu arada kalabalığız bu sabah 6 misafir 3 kullanıcı diyor

ay ne guldum stresten icmis de agzimi yuzumu toparlayamaz gibi gülüyorum evet bende farkettim demek ki tanimadigimz dert ortagimiz cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…