- 9 Haziran 2010
- 1.207
- 632
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acemilik amasya ustalık kars sarıkamış askeri hastane
kızlar hepinize hayırlı olsun şimdiden...
şöyle baktım bi sanırım bi amasya var fikir verebileceğim askerim amasya da yaptı acemiliği çok rahat bir yer eğitim bile çok az olmuştu hiçbir sıkıntı çekmedi çok şükür tek sorun telefon sırası çok oluyordu çok sık arayamıyordu kısa konuşabiliyorduk onun haricinde çok güzel bir yer keşke ustaya da kalsaydı orada
Hepinize hayırlı olsun ne güzel hem acemilik hem ustalığı öğrendiniz hem kısa dönem daha ne olsun :)
Sinreee askerimin yanına gidiyorrr eşin :)
acemilik amasra canım nasıl rahatmı acaba sonrası epey uzak çıktı ama hastane de rahat eder diye umuyorum Rabbim hepsine sağ salim dönmek nasip etsin
Amasra ise benim ki Amasya da az önce Amasya yazmışsın :)
amasra çoook güzel ama ya![]()
Amasra ise benim ki Amasya da az önce Amasya yazmışsın :)
amasra çoook güzel ama ya![]()
ayy kızlar amasya olucak o
Yok dimi ustallığı Şırnağa çıkan.
Olmaz ki zaten şansın S'si yok bizde.Ne istediğimiz gibi oldu da sanki askerlik yakın düzgün yere çıkar mı hiç.Çıkmaz imkanı yok :) !
Benim bir arkadaşım 3 yıl önce Şırnak Silopi de sınır karakolunda yaptı askerliğini pekte bir sorunu olmadı sadece ulaşımda zorlanıyorlardı gidenler. Rabbim hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin hiç belli olmaz belki orada rahat ettiği kadar batının en güzel yerinde rahat edemeyecekti vardır her şeyde bir hayır
Öyle tabide insan üzülüyor
neye olsun diye uğraştıysak hiçbiri olmadı
biz 3.5 sene ayrı şehirlerde yaşadık 1.5 yıldır aynı şehirde yaşıyoruz 1.5 yıldır hergün görmeye alıştıgım için uzağa gitmesi çok zor olacak eskişehirdeyiz şuanda.
canım sıkılınca kalkıp gidilecek görüşülecek yer değil ki şırnak ben buna üzülüyorum
acemilik de ustalıkta tekirdağ :)
Acemilik Tekirdağ, ustalık Çanakkale/Gelibolu
Olmaz ki zaten şansın S'si yok bizde.Ne istediğimiz gibi oldu da sanki askerlik yakın düzgün yere çıkar mı hiç.Çıkmaz imkanı yok :) !
Evt ayni yere dusmusuz acemilikte baya zorluyolarmis bide cok soguk oluomus orasi. Çanakkale nasil rahat mi bilmiyorum ama inşallah rahat eder. Kisa dönemde acemilik kac hafta bilen varmi ki? Simdide bu dert oldu bana :)
Hayirli olsun canım benim. Benimkide acemilik tekirdag malkara. Ustalik da tekirdag ama ilcesinin adini unutuyorum hep. Irtibatta kalalim birbirimzde haber aliriz askerlerimiz tanisir olurmu :)