Merhaba canim. Uzulme lütfen herkes dogu bati önemli değil rahat olmasi önemli dio. Telefon kullanirsa gecer gider inşallah. Hem birbirimize destek olmak icin variz bak.
Canım üzülme :/ doğu batıdan daha rahattır kar yağar eğitim olmaz içerde günü geçirirler vardır bundada bi hayır telefonda kullanablirse rahat olur ki zaten inşallah çabucak geçecek
Hayirli olsun canım benim. Benimkide acemilik tekirdag malkara. Ustalik da tekirdag ama ilcesinin adini unutuyorum hep. Irtibatta kalalim birbirimzde haber aliriz askerlerimiz tanisir olurmu :)
Yok dimi ustallığı Şırnağa çıkan.
Olmaz ki zaten şansın S'si yok bizde.Ne istediğimiz gibi oldu da sanki askerlik yakın düzgün yere çıkar mı hiç.Çıkmaz imkanı yok :) !
Biraz kalabalık bi yer galiba ama yemekleri falan özel şirket yapıyor koridorlarda sepet içinde lahmacun satıyorlarmış yani hiç aç kalmayacak ayrıca benim ki bile beğendiyse gerçekten güzeldir :) Eğitimleri bilmiyorum çünkü daha eğitim görmemiştik bugün başlayacaktı eğitimi. Üstleri ise askerimin anlattığı kadarıyla iyi insanlarr. Usta birliğinizi bende rahat olur diye düşünüyorum yerini kafanıza takmayın
Öyle tabide insan üzülüyor
neye olsun diye uğraştıysak hiçbiri olmadı
biz 3.5 sene ayrı şehirlerde yaşadık 1.5 yıldır aynı şehirde yaşıyoruz 1.5 yıldır hergün görmeye alıştıgım için uzağa gitmesi çok zor olacak eskişehirdeyiz şuanda.
canım sıkılınca kalkıp gidilecek görüşülecek yer değil ki şırnak ben buna üzülüyorum
meraba kızlar benim eşimde acemilik kastamonu esas yeride bursa :) hadi hayırlısı olsun herkese
Canım senin askerin yanına gelmiş çok sevindimyaşasınnnnnnnnnnnn aşkım yanıma geldiiiiiiiiii
Benım arkadasımın sevgilisi orda yapıyor kısa donem evet oyle dıyolarmıs ama üzülme ya zaten kısa donem sukur et canım:)askerlik için pek de ıyı seyler soylemıolar canım surgun yerı fln
acemi birliği manisa usta birlik girne kıbrıss .hepimiz icin hayırlı olur inşallahhh
Benım arkadasımın sevgilisi orda yapıyor kısa donem evet oyle dıyolarmıs ama üzülme ya zaten kısa donem sukur et canım:)
Bizimde uzun donem acemilik manisa/alaşehir Ulaştırma sizin manisanın neresi ?
Antalya-İzmit canım :)
Antalya-İzmit canım :)
https://www.youtube.com/watch?v=lVfjXrpGX7U bugünün anlam ve onemine uygun bi şarkı :) Sözleri harika!
şarkı beni öldürdü yaaaaaa
"Yalnızken Neler Yaşar iki insan, Ten Tene Göz Göze Dokunur Ya Can
Bilmezsin Nasıl da Akıp Geçer Zaman, Hele Sayılıysa, Vakit Kısıtlıysa
Özlemek, Daha Gitmeden Eksik Hissetmek, Öpmeye Doyamadan Veda Etmek
Kıyamazsın Nasıl da Akıp Biter Zaman, Hiç Bitmesin, Hiç Bitmesin
Bilsem Bile Ölüme Yürür Korkusuz Gelir Benle, Görsem Bile Nasıl Sevdiğini
Sevdim işte Onu Delice, Cesaretim Yok artık Benim Vazgeçmeye, kaybetmeye
Güle Güle Git canım Sağ Salim Dön
Unutma Ki Bir Sevenin Özleyenin Var
Güle Güle Git canım çok çabuk Dön
Unutma Ki Bir Sevenin bekleyenin Var"
bu haftasonu son kez zaman geçiricez o gitmeden, bitmesin diye dua edeceğim 2 günüm olacak önümde
Sağol canım benim bizim tekirdağ merkez topçu olarak yapacak canım :) aynı yerlerde olurlar mı bilmiyorum ama aynı yer olursa kesinlikle tanıstıralım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?