354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlar buraya yazayım askere yollarken ben ne yapmalıyım sozlume sızler nptınız camasır falanmı koydunuz?

benim aşkım haftasonunu geçirmek üzere benim yanıma gelecek yarın akşam. ben bugün ufak tefek bişeyler aldım, yarın süpriz yapıp vereceğim :)

nette başından askerlik geçmiş olanların yorumlarını okudum epeyce, ve onlardan yola çıkarak aşkımın almayı aklına bile getiremeyeceği, ama yaşayanların mutlaka gerekli olduğunu yazdıkları şeyleri aldım. diğer akla gelenleri zaten kendisi de alır, ailesi de hazırlık yapıyordur muhtemelen :)

aldıklarıma gelince...

Banyo seti (lif, ponza taşı, kese var)
tırnak makası
minik yüz havlusu
el kremi
ayak için yorgunluk alıcı ve mantar önleyici krem

zeytinyağ sabunu (şampuan kullanmadığı için)
gözlük temizleme mendili (gözlük kullandığı için)
mini seyahat kolonyası
kağıt sabunlar
kulak tıkacı
(koğuşta horlama vakaları olabileceğinden çok işe yarıyormuş :)
seyahat tipi dikiş seti (bu hiçbir erkeğin aklına gelmez mesela :), ama lazım oluyormuş)
çengel iğne (yatak çarşafını sabitleyip sabahları gergin olmasını kolaylaştırmak için :)
vatka (bugün almayı unuttum ama yarın alacağım, bunu bbiçok askerden okudum, botlar ayak bileğin çok vuruyormuş ve çorap giyilirken ayak bileğinin arka kısmına koyulacak bir bildiğimiz omuz vatkası bu bot vurmasının yaratacağı sürtünmeyi ve tahrişi engelliyormuş :)

İyi Akşamlar canlarim bian once sabah olsa artık cok gerginim. Migrebim tuttu simdi de sizlere iyi akşamlar demeden uyumak istemedim. Allah hakkimizda en hayırlısini versin. Duamdasiniz kızlar öpüyorum. Yarın güzel haberle görüşürüz inşallah

Benden başka uyuyamayan yok mu stresten?

stresinizi o kadar iyi anlıyorum ki.. aynısını bende yaşamıştım.. düşünmekten uyuyamamıştım.. artık bir noktadan sonra beynim uyuşmuş ve uyuya kalmıştım inşallah hepiniz için hayırlısı olur.. bizimkiler gelecek siz göndereceksiniz.. şimdiden hayırlı teskereler

Şafak müthişmiş, darısı başımıza
Şimdi ağlayacağım ben ya nasıl zormuş bu bekleme işi, hayırlısı olsun

Şafak müthişmiş, darısı başımıza
Şimdi ağlayacağım ben ya nasıl zormuş bu bekleme işi, hayırlısı olsun

inşallah darısı sizlere hatta daha da güzelleri sakın ağlamayın hayırlısı için dua edin.. bizde böyleydik bakın nerelere geldik.. aman kesin doğuya gider , kesin astek çıkar diye diye kendi psikolojimi bozmuştum çok şükür korktuklarım başıma gelmedi.. inşallah sizlerin de gönlünüzce olur

Günaydın kızlar gece doğru durust uyumadim her uyudugumda saçma sapan ruyalar gordum. Artik gecse su saatler sanki geçmek bilmiyo

Günaydın kızlar gece doğru durust uyumadim her uyudugumda saçma sapan ruyalar gordum. Artik gecse su saatler sanki geçmek bilmiyo

Günaydın şekerim
Başa gelen çekilir ben hissizleştim artık hissetmiyorum stresimi falan
Sanırım midemi kaybettim

kızlarrrr sadece saatler kaldı tabi ilk anda öğrenebilirsek yoğunluktan genelde girilmiyormuş birkaç saat daha beklememiz gerekebilir yanii uff hemen öğrenmem lazım öğrenincede bu defa birlik araştırması havacı yada denizciyse 2. grup oluyor ve ustalık yeri belli olmuyor ufff ne stres :18:

Son düzenleme:

Aaa gerçekten mi ya ben bu stresi bida yasayamam ne naneyse bugün belli olsun artık :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…