• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

amin sagolun. Insallah geler cabucak da hepimizin bekleyisi biter. Sizler askerde lazim olacak biseyler aldiniz mi ic camasiri tras seti kazak gibi?

Biz önce listesini yaptık o çamaşırlarını traş setini falan asker malzemesi satan yere gitti topluca aldı. ben kazak aldım o da büyük geldi iyi ki diğerlerine el atmamışım diyorum

Biz önce listesini yaptık o çamaşırlarını traş setini falan asker malzemesi satan yere gitti topluca aldı. ben kazak aldım o da büyük geldi iyi ki diğerlerine el atmamışım diyorum
Anladim. Kazagin buyuk olmasinin bi onemi yok bence sizden gelen bisey onun yaninda oldugu icin mutludur:) bende bi sitede asker icin hazir paket diye bisey buldum birikmis paramla onu almayi dusunuyorum

Anladim. Kazagin buyuk olmasinin bi onemi yok bence sizden gelen bisey onun yaninda oldugu icin mutludur:) bende bi sitede asker icin hazir paket diye bisey buldum birikmis paramla onu almayi dusunuyorum

O kazağın içinde beni de yanında götürebilirdi epey bir boşluk kalmıştı :) Siz bilirsiniz ama tek tek almak bana daha mantıklı geliyor özellikle kendileri seçmeli bence çünkü kullanışlı olmaları çok önemli kullanacak olanlarda onlar ben pakete güvenemezdim. Ama siz saatini ajandasını kazağını atkısını beresini vb. alıp bir paket yapabilirsiniz :) kişisel bakım ürünlerini kendileri seçsinler

selam yaren adayları napıyosunuz bakalımm ne zaman açıklanıyodu askerlerinizin yerleri? denizliye çıkan olursa yazın mutlaka bana denizli hakkında yardımcı olabilirim size :))

yarın açıklanıyor canım sen kısa dönem yarenimisin :)

kızlarrr yarın açıklanıyorrr heycan doruktaaaa Allahım sen hayırlı yerler nasip et hepsine :)

günaydın, nasılsınız bakalım kızlar?
ben oldukça stresliyim sürekli kabuslardan uyanıyorum ateşim yükseliyor 2 gecedir. sanki ben gideceğim askere yaa Allahım hayırlı yerler nasip etsin sağlığımdan olmadan anlatırım inşallah bu süreci :31:

Günaydınnnnnnnn ne güzel bir gün bu böyleee sabah 7den beri askerimle konuşuyorummmm ikinci günden çarşıya çıkan ballı bir sevgilim varrrr geriye kalan 361 gününde bu kadar iyi geçmesi için dua edin bana :16:

ben oldukça stresliyim sürekli kabuslardan uyanıyorum ateşim yükseliyor 2 gecedir. sanki ben gideceğim askere yaa Allahım hayırlı yerler nasip etsin sağlığımdan olmadan anlatırım inşallah bu süreci :31:

Bu kadar yıpratmayın kendinizi güçlü durup karşı tarafa destek olması gereken bizleriz onlar ne yapsınlar. Diyorum ama bu yollardan biz de geçtik hem biz çok kötü bir yer bekliyorduk resmi olmasa da bize başka yer söylenmişti Türkiye nin en kötü iki acemi birliğinden biriydi biz 3 ay orası diye bekledik meğer boşunaymış o kadar üzülmemiz siz de üzülmeyin Allah büyük dimdik durun ayakta askerlerimizin en büyük destekçileri biz olalım inanın onların ruh hali bizim halimizden daha kötü oluyor

canıııım aynı şey bendede var ama ben birde sürekli yanında olduğum için ona belli etmemeye çalışıyorum sürekli ona moral veriyorum ama o yola çıktıktan sonra kendimden emin değilim :( Ki evli biri olarak akşamları nasıl yalnız uyurum diye bile düşünmeye başladım :( ama canım birde Rabbim ölüm ayrılığı vermesin can sağlığı versin zamanın hiç durduğu görülmüşmü elbet geçicek zor geçicek ama geçicek kendi kendimizi moral olarak yüksek tutmak zorundayız hem bol bol dua edicez Rabbim sabrını da vericektir.

Bu kadar yıpratmayın kendinizi güçlü durup karşı tarafa destek olması gereken bizleriz onlar ne yapsınlar. Diyorum ama bu yollardan biz de geçtik hem biz çok kötü bir yer bekliyorduk resmi olmasa da bize başka yer söylenmişti Türkiye nin en kötü iki acemi birliğinden biriydi biz 3 ay orası diye bekledik meğer boşunaymış o kadar üzülmemiz siz de üzülmeyin Allah büyük dimdik durun ayakta askerlerimizin en büyük destekçileri biz olalım inanın onların ruh hali bizim halimizden daha kötü oluyor

Aynen kendimi onun yerine koyuyorum evini işini eşini anneni kurulu düzenini bırak hiç bilmediğin insanların yanına ve üstelik mantığın bittiği yere asker ocağına git çoook daha zor o yüzden sanırım biz biraz daha dik durmak zorundayız :)

Sağolun kızlar ama bilinçaltı işte. Sabretcez artık yapacak bişey yok...

Canim soruyorum nasilsiniz diye bi cevap veren yok insanin yazasida gelmiyor boyle olunca (alira)

Nidoşumu kızdırmışlar! :99:

calisiyor canim. Ayni sehirde degiliz gitmeden 2
gun yanima gelecek sonra ailesinin yanina gidecek zaten hepi topu 5 gun falan zamani olacak:(

haklisiniz evet ancak en son kurban bayraminda gormustum insan kotu oluyor. Allah kavustursun hayirlisiyla sizide bizide hepimizide

Aramıza hoşgeldiiin :80:

Çok az kaldı, yarın bu saatlerde çoktan öğrenmiş olcaz yerlerimizi :18:
İnşallah hayırlı yerler çıkar kızlar :97:

:72:***ASKER YÂRENLERİ***:72:

:124:asglcmc - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:ALiRa - AMASYA / (Askerinin usta birliği):124:

:124:bnnu - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:dexter89 - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:erees - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:lunamoon - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:MissGamzeli - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:Mutella - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:mutlulukbulutu - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği):124:

:124:nar_cicekk - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:nidagkhn - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği):124:

:124:pembe_dizi - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:sinre - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

Bizlerin yerlerimizi öğrenmemize son 1 GÜN/ 20 saat :52: :52: :52:
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Teşekkür ederimmm :) evet inşallah en rahat edeceği yer çıkar herkese:31:

Aminn :16:
Tanışalım, ben muti, 21 buçuk yaşındayım, Sosyoloji okuyorum 4. sınıftayım bu sene. 4 sene 3 ay 6 gündür sevdiceğimle birlikteyiz :nazar: Asker yareni olmak üzereyim :1:
Ya sen?

Aminn :16:
Tanışalım, ben muti, 21 buçuk yaşındayım, Sosyoloji okuyorum 4. sınıftayım bu sene. 4 sene 3 ay 6 gündür sevdiceğimle birlikteyiz :nazar: Asker yareni olmak üzereyim :1:
Ya sen?

:) bende luna :37: 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum askerimi bekleyeceğim hayırlısıyla da dünya evine gireceğim :17:

Back