354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Saat başı anneme soruyorum anneee uyku tutmuşmudur ya koğuşta horlayan varsa ya uyuyamazsa annemde yazık benle beraber strese giriyor benim yüzümden
yazık kıyamam kadına:) uyumuştur uyumuşturrr merak etme sen ilk gün belki yerini yadırgarda alışır zamanla:)

yazık kıyamam kadına:) uyumuştur uyumuşturrr merak etme sen ilk gün belki yerini yadırgarda alışır zamanla:)

İnşallah yol yorgunluguyla uyuyup kalmıştır yoksa kesin yadırgar :) galiba ben ondan daha heyecanlıyım askerlik yapmış kimi yakalarsam bir şeyler soruyorum dayanamayıp babama da soracağım diye korkuyorum henüz çok gencim ölmek için

Canim soruyorum nasilsiniz diye bi cevap veren yok insanin yazasida gelmiyor boyle olunca (alira)

hahahaha :)bende öyleyim canım askerlikle ilgili herşeyden bilgi sahibi olmaya çalışıyorum:) biri asker dediği an kafamda lamba yanıyor

calisiyor canim. Ayni sehirde degiliz gitmeden 2
gun yanima gelecek sonra ailesinin yanina gidecek zaten hepi topu 5 gun falan zamani olacak
anladım canım üzme kendini toparla yanına geldiğinde seni üzgün görmesin aklı kalmasın sende..nereye gidiyor belli mi ve kısa dönem mii?

Canim soruyorum nasilsiniz diye bi cevap veren yok insanin yazasida gelmiyor boyle olunca (alira)
Bugün herkes bir bakıp gidiyor ya da bi telaşla geliyorlar onlarda ben gibi kafalarında sorularla o yüzden arada kalıyor yazılar yoksa görenler eminim cevap verirdi bu arada siz nasılsınız bugün bende pek görmüyorum anca kendi derdime düştüm :)

hahahaha :)bende öyleyim canım askerlikle ilgili herşeyden bilgi sahibi olmaya çalışıyorum:) biri asker dediği an kafamda lamba yanıyor

normalim yani benim ampul de hiç sönmüyor bugün ısındı artık :)

aynennnn devreler yanacakk yakındaaaaa

calisiyor canim. Ayni sehirde degiliz gitmeden 2
gun yanima gelecek sonra ailesinin yanina gidecek zaten hepi topu 5 gun falan zamani olacak

Üzülmeyin ben hiç göremeden yolladım askere 2günü dolu dolu değerlendirmeye bakın bunun içinde üzgün olmamanız lazım ki zamanınız güzel geçsin

Üzülmeyin ben hiç göremeden yolladım askere 2günü dolu dolu değerlendirmeye bakın bunun içinde üzgün olmamanız lazım ki zamanınız güzel geçsin
haklisiniz evet ancak en son kurban bayraminda gormustum insan kotu oluyor. Allah kavustursun hayirlisiyla sizide bizide hepimizide

Amin Allah yardımcınız olsun sizinde . Hem teselliniz var sizin bakın kısa dönemmiş çabucak gelip geçer

amin sagolun. Insallah geler cabucak da hepimizin bekleyisi biter. Sizler askerde lazim olacak biseyler aldiniz mi ic camasiri tras seti kazak gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…