354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

evet sen varmışsın hadi sende bizim oraya gel madem :)) biliyorum 25 inde diye hatırlıyorum.. hiç stres olma emin ol hakkınızda hayırlısı neyse o oluyor son günlerinizi değerlendirmeye bakın siz en iyisi.. evet nişanlımı bekliyorum Denizlide..

Ayy maşallah Rabbim kavuştursun inşallaah

Ayy maşallah Rabbim kavuştursun inşallaah

Amiinnn canım beniim sizide gitsin tez zamanda gelsin inş :)

Günaydın kızlaar

***ASKER YÂRENLERİ***

:124:bnnu - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:erees - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:Mutella - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:mutlulukbulutu - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği):124:

:124:nar_cicekk - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:nidagkhn - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği):124:

:124:pembe_dizi - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:sinre - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:
_______________________________________________________________________________________________________

Hey mor renkliler! Şafak sayma şafağımızı öğrenmemiz için ŞAFAK/6

Son düzenleme:
Günaydın kızlar mutii şu listeyi bizimle de payasirmisin bnde ne alfam diye dusunup duruyorum

Günaydın kızlar mutii şu listeyi bizimle de payasirmisin bnde ne alfam diye dusunup duruyorum

Canım ben bi liste yaptım ama asker malzemesi satan yerlerde söylerlermiş ne gerekli olur ne olmaz diye. Yine de paylaşayım;

1-Mantar önleyici krem, pudra ya da bot tozu (Ayaklarda bot yüzünden mantar oluşmasın diye).

2-Bol bol çorap, siyah renkli.

3-Bol bol iç çamaşırı, siyah ya da haki rengi. (Askeriye bi kaç tane veriyormuş)

4-Eski casio saatlerden, asker saati diye bilinir. Bazısı Üsame bin ladin saati diyor

5-Boyundan asmalı cüzdan. Paraları kurtarır

6-Ayakkabı boyası

7-Sim kart. Askerinizin ağzının laf yapmasına göre üst devreler telefonlarını kullandırabilirmiş

Ama dün akşam da kızlarla konuştuk hiç liste yapmayın dediler. Gittiği yere göre her şey değişiyormuş çok önemli olanlar. Benim sevgilim btun çok rahatsız olduğunu duyduğu için tabanlık götürmek istiyor. Dün biri söyledi sevgilisi götürmüş ama kullanmamış hiç.
Kısmet yani bu işler

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum, kendimden biliyorum gidene kadar onunla gittikten sonra kk

Merhaba kızlar ben de şubat yareniyim :)
Neresi gelecek diye büyük bi heyecanla bekliyoruz, en büyük duam rahat huzurlu bir yer cikmasi

aynı stres bendede var inşallah hayırlı yerlerde hayırlı insanlarla birlikte olup sağ salim gelirler hepsi :)

mutella canım belli olsun liste tekrar yapmak gerek çünkü havacılar haki iç çamaşırı götüremez mesela :/ birde çok yük yapmamak lazım ilk gün işlemlerde taşımakta büyük sıkıntı oluyormuş.Tabanlık ve pudra bende mutlaka koyucam ama içeri almama gibi bi durumda var ufff zor bir süreç ya Rabbim yardımcımız olsun

Aa ben bunu hiç düşünmemiştim
Çok doğru en iyisi bu konuyu 24ünde konuşmak

Aa ben bunu hiç düşünmemiştim
Çok doğru en iyisi bu konuyu 24ünde konuşmak
teşekkür ederim mutim o zaman bende 1 hafta daha bekleyım bişeyler almak için. inşallah telefon kullanabıleceklerı rahat hayırlı yerlere gıder hepsı

Hoşgeldin aramıza
Seni de ekliyorum listeye :124:
Teşekkür ederim hosbuldum :)

aynı stres bendede var inşallah hayırlı yerlerde hayırlı insanlarla birlikte olup sağ salim gelirler hepsi :)
Gun yaklaştıkça daha cok stres bastı, insallah insallah rahat olsun hali morali yerinde olsun , o iyi olsun da .... yeter ki o iyi olsun

Hu huuu
Nerelerde bu topiğin güzelleri bakayım??

Merhaba ,iyi akşamlar: )

Liste yazılmış ya cok iyi olmus mantar krem ve tabanlik cok işe yarar hiç aklima gelmemisti

Teşekkür ederim hosbuldum :)

Gun yaklaştıkça daha cok stres bastı, insallah insallah rahat olsun hali morali yerinde olsun , o iyi olsun da .... yeter ki o iyi olsun

Merhaba ,iyi akşamlar: )

Merhaba ben muti, tanışalım mı?

Liste yazılmış ya cok iyi olmus mantar krem ve tabanlik cok işe yarar hiç aklima gelmemisti

Evet canım araştırdım baya bi en önemlileri bunlar geldi.
Bi de en küçük boyundan 2 tane asma kilit bi tane de dolap için olan boyuttan toplam 3 tane. Biri botları birbirine bağlamak içinmiş
Ama 24'ünde tekrar yazarız bence.

Merhaba ben banu memnun oldum muti :)
Botlari birbirine bağlamak icin asma kilit mi :))
Bir de benim 25 inden sonra listeyi yenileme vaktim yok çünkü memleketine gidecek 25 inde

Merhaba ben banu memnun oldum muti :)
Botlari birbirine bağlamak icin asma kilit mi :))
Bir de benim 25 inden sonra listeyi yenileme vaktim yok çünkü memleketine gidecek 25 inde

Kaç yaşındasın, neler yaparsın?
O zaman sen şimdiden yap canım benim. Ama havacı çıkarsa aldığın haki rengi çamaşırlar boşa gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…