Sanırım ben varım sadece
İyiyiz stresliyiz işte ne olsun, Henüz belli olmadı bizim yerler haftaya açıklanacak
Ben liste yaptım araştırdım soruşturdum falan. Siz nasılsınız? Asker mi bekliyorsunuz siz de?
evet sen varmışsın hadi sende bizim oraya gel madem :)) biliyorum 25 inde diye hatırlıyorum.. hiç stres olma emin ol hakkınızda hayırlısı neyse o oluyor son günlerinizi değerlendirmeye bakın siz en iyisi.. evet nişanlımı bekliyorum Denizlide..
Sanırım ben varım sadece
İyiyiz stresliyiz işte ne olsun, Henüz belli olmadı bizim yerler haftaya açıklanacak
Ben liste yaptım araştırdım soruşturdum falan. Siz nasılsınız? Asker mi bekliyorsunuz siz de?
Ayy maşallah Rabbim kavuştursun inşallaah
Günaydın kızlar mutii şu listeyi bizimle de payasirmisin bnde ne alfam diye dusunup duruyorumSanırım ben varım sadece
Günaydın kızlar mutii şu listeyi bizimle de payasirmisin bnde ne alfam diye dusunup duruyorum
Kesinlikle katılıyorum, kendimden biliyorum gidene kadar onunla gittikten sonra kk
Merhaba kızlar ben de şubat yareniyim :)
Neresi gelecek diye büyük bi heyecanla bekliyoruz, en büyük duam rahat huzurlu bir yer cikmasi
Canım ben bi liste yaptım ama asker malzemesi satan yerlerde söylerlermiş ne gerekli olur ne olmaz diye. Yine de paylaşayım;
1-Mantar önleyici krem, pudra ya da bot tozu (Ayaklarda bot yüzünden mantar oluşmasın diye).
2-Bol bol çorap, siyah renkli.
3-Bol bol iç çamaşırı, siyah ya da haki rengi. (Askeriye bi kaç tane veriyormuş)
4-Eski casio saatlerden, asker saati diye bilinir. Bazısı Üsame bin ladin saati diyor
5-Boyundan asmalı cüzdan. Paraları kurtarır
6-Ayakkabı boyası
7-Sim kart. Askerinizin ağzının laf yapmasına göre üst devreler telefonlarını kullandırabilirmiş
Ama dün akşam da kızlarla konuştuk hiç liste yapmayın dediler. Gittiği yere göre her şey değişiyormuş çok önemli olanlar. Benim sevgilim btun çok rahatsız olduğunu duyduğu için tabanlık götürmek istiyor. Dün biri söyledi sevgilisi götürmüş ama kullanmamış hiç.
Kısmet yani bu işler
mutella canım belli olsun liste tekrar yapmak gerek çünkü havacılar haki iç çamaşırı götüremez mesela :/ birde çok yük yapmamak lazım ilk gün işlemlerde taşımakta büyük sıkıntı oluyormuş.Tabanlık ve pudra bende mutlaka koyucam ama içeri almama gibi bi durumda varufff zor bir süreç ya Rabbim yardımcımız olsun
teşekkür ederim mutim o zaman bende 1 hafta daha bekleyım bişeyler almak için. inşallah telefon kullanabıleceklerı rahat hayırlı yerlere gıder hepsıAa ben bunu hiç düşünmemiştim
Çok doğru en iyisi bu konuyu 24ünde konuşmak
Teşekkür ederim hosbuldum :)Hoşgeldin aramıza
Seni de ekliyorum listeye :124:
Gun yaklaştıkça daha cok stres bastı, insallah insallah rahat olsun hali morali yerinde olsun , o iyi olsun da .... yeter ki o iyi olsunaynı stres bendede var inşallah hayırlı yerlerde hayırlı insanlarla birlikte olup sağ salim gelirler hepsi :)
Hu huuu
Nerelerde bu topiğin güzelleri bakayım??
Teşekkür ederim hosbuldum :)
Gun yaklaştıkça daha cok stres bastı, insallah insallah rahat olsun hali morali yerinde olsun , o iyi olsun da .... yeter ki o iyi olsun
Merhaba ,iyi akşamlar: )
Liste yazılmış ya cok iyi olmus mantar krem ve tabanlik cok işe yarar hiç aklima gelmemisti
Biz sampuan da aldik ama içeri alabilir mi
Merhaba ben muti, tanışalım mı?
Evet canım araştırdım baya bi en önemlileri bunlar geldi.
Bi de en küçük boyundan 2 tane asma kilit bi tane de dolap için olan boyuttan toplam 3 tane. Biri botları birbirine bağlamak içinmiş
Ama 24'ünde tekrar yazarız bence.
Valla biz de bilmiyoruz ki yaşayıp görcez
Merhaba ben banu memnun oldum muti :)
Botlari birbirine bağlamak icin asma kilit mi :))
Bir de benim 25 inden sonra listeyi yenileme vaktim yok çünkü memleketine gidecek 25 inde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?