354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kaç yaşındasın, neler yaparsın?
O zaman sen şimdiden yap canım benim. Ama havacı çıkarsa aldığın haki rengi çamaşırlar boşa gider
Hepsini siyah alalim o zaman :)
23 yaşındayım insaat muhendisiyim yani yeni mezunum kpsye çalışıyorum, is güvenliği uzmaniyim bunlarla uğraşıyorum, çalışıp duruyorum yani :)
Siz kaç yaşındasiniz neler yaparsiniz :)

21 yaşındayım ben de sosyoloji 4. sınıfım kpss'ye hazırlanıp okulla uğraşıp sevgilimi askere gönderiyorum işte :118:
Aynı zamanda kurabiyeci ve amatör fotoğrafçıyım. Gönüllü olarak da lösevciyim

Son düzenleme:
Kız acemilik için dağıtıma gelmeyecek mi bu çocuk
Asıl o zaman alırsınız eksikleri falan ilk giderken çok yüklemeyin çocuğa

Acemilik için dağıtıma gelecek derken biraz açar mısın yeni yeni duyuyorum .hic ilgim olmadi , cevremden de kimsenin esinin askere gittigini görmedim haliyle cok yabanciyim :)

Tekrar memnun oldum ... gönüllü olmaniz cok güzel birsey tebrik ederim ...
Kurabiyelerinin tadina bakmak isterdim :))

Acemilik için dağıtıma gelecek derken biraz açar mısın yeni yeni duyuyorum .hic ilgim olmadi , cevremden de kimsenin esinin askere gittigini görmedim haliyle cok yabanciyim :)

Canım askerlik 2 aşamadan oluşur, acemi ve usta birliği. Biz kısa dönemlerin acemi birlikleri 1 ay sürer. Sonra dağıtım iznine çıkarlar. süresini tam bilmiyorum dağıtım izninin 3-4 gün falandır sanırım ya da daha fazla. O sürede askerler evlerine gider. Usta birliklerine de teslim olması gereken tarihe kadarki süreye dağıtım izni denir.

Tekrar memnun oldum ... gönüllü olmaniz cok güzel birsey tebrik ederim ...
Kurabiyelerinin tadina bakmak isterdim :))

Herkese gönüllü olmayı tavsiye ediyorum
Görmek istersen kk'da albümüm var. Nickimin altında da blog adresim var

Acemi ve usta birliginden haberim var da acemiden direk alip usta birligine götürüyorlar saniyordum geleceklerini bilmiyordum , cok mutlu oldum su an :)

Iyi aksamlar dostlar :) Nasılsıniz bugün? Aklima geldi simdi kardeşim askere giderken kucuk bi şampuan kutusu almistik dusta caliyolarmis büyük kutulari falan o da kullanacagi kadar ayirip öyle giriyomus dusa. Hatta onu bile biri calarken o anda yakalamis. Sonra marka tisortleri calinmisti dolabinda oldugu halde değerli pahalı hicbisey goturmesinler.

Bakiyorum hemen :)
Muti albümüne bakiyordum ama hata verdi link yapisi değişmiş ulaşamadım albümüne, ama kurabiyelerin sanat eseri :)

Merhaba :)
Çarşı izni olmicak mi , para götürmeleri gerekir ,.ama mutinin listesinde boyundan asmali cuzdan da vardi demi :)

Cüzdan var tabi :)
Kantinden de ihtiyaçlarını karşılayabilirler bozuk para çok lazım oluyomuş.
Blogdan bak şekerim

Cüzdan var tabi :)
Kantinden de ihtiyaçlarını karşılayabilirler bozuk para çok lazım oluyomuş.
Blogdan bak şekerim
Ah muti blogundan nerelere girdim aldin götürdün beni , meger benim çeyiz hazirlamam gerekiyormuş: ))

merhabalar banu öncelikle aramıza hoşgeldin benim kardeşime kart var ondan yapıyosun harcamaları demıstı askerıye ıcınde carsı ıznınde lazım oluyor tabıkı o zamanda bankamatıkten cekıyodu parasını. ama acemılıkte carsı ıznı olmaz cogu yerde dıye bılıyorum. olabıldıgınce para tasımamak lazım demekkı

Merhaba hosbuldum :)
Askeriye içinde kartı kullaniyorlarsa iyiymiş, para taşımak zor olurdu
O zaman boyundan asmali cüzdana gerek kalir mi

Merhaba hosbuldum :)
Askeriye içinde kartı kullaniyorlarsa iyiymiş, para taşımak zor olurdu
O zaman boyundan asmali cüzdana gerek kalir mi

evet gerek kalır benım kardesım hep kullandı hem yolculukta hemde para olursa yanında rahat olur tedbırde fayda var :) bıde diş macunu ordan vermıslerdı ama cok kalıtesız dıye kullanmadı bızımkı onuda almalı her ıhtımale karsı. bende dedım aşkıma sım kartı sen al acemılıkte tel goturme dagıtımdan sonra rahat olursan kargoyla gonderırım dıye. alısverıs ıcınde acele etmıcem hem dedıklerı gıbı ne olarak gıdecegı bıle bellı degıl sonucta.ustelık ıstedıgı olursa kargoyla gondercem. kardesım sonradan corap ve ıc camasırı ıstemıstı sonradan. acemılıkte dedıklerı gıbı zor oluyomus hem 3-4 kez bavulu actırıp toplamıslar zorlanmasın bosuna miniğim

Yaa çok birşey götürmesinler o zaman teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…