354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Iyi aksamlar sekerler finallerim yaklastgindan fazla giremiyorum buraya birde ben listeye bozuk para eklemek istyrum cok lazim oluyormus orda.. muticin losevle ilgili ozelden konusalim bende cok istyrum gonullu olmak..

Acemi ve usta birliginden haberim var da acemiden direk alip usta birligine götürüyorlar saniyordum geleceklerini bilmiyordum , cok mutlu oldum su an :)

kızlar dağıtım izni ve yol izni ayrı dağıtım izni 12 günlük izinden düşer yani dağıtım izni kullanırsa 168+2 olur mesela ama evci çıkarırsa anne baba evli kardeş ve eşi o askerlik süresinden sayılır eklenmez evci çıkması daha mantıklı :)

Evet öyle daha mantıklıymış.

Günaydın kuzular

***ASKER YÂRENLERİ***

:124:bnnu - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:erees - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:Mutella - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:mutlulukbulutu - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği):124:

:124:nar_cicekk - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:nidagkhn - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği):124:

:124:pembe_dizi - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:sinre - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

ŞAFAK SAYMA ŞAFAĞIMIZI ÖĞRENME ŞAFAĞIMIZ5

mutella nasılsın canım :) butik kurabiyemi yapıyorsun bende butik pasta ve kurabiye yapıyorum bu arada lösev ile ilgili bilgi verirmisin canım

mutella nasılsın canım :) butik kurabiyemi yapıyorsun bende butik pasta ve kurabiye yapıyorum bu arada lösev ile ilgili bilgi verirmisin canım

Evet canım yapıyorum kendimce işte
Lösev'e internet sitesinden gönüllü olabilir bulunduğunuz ildeki organizasyonlara ulaşabilir ve görev alabilirsiniz.
Ben çok taze üyeyim, üniversitemde standlarını görüp ordan iletişime geçtim üye oldum ve görev aldım. Gerçekten çok güzel bir duygu

selam kızlar ,iyi haftalar.

mayısa kaldı bizim iş.:26: bir an önce gidip gelse ne iyi olurdu ama hayırlısı olsun inşallah.

ne kadar güzelll Rabbim daim etsin canım:) uff çok az kaldı öğrenmemize nasıl bir stres yaa :/ Rabbim Hayırlı yerler nasip etsin inşallah hepimize

İyi akşamlar kızlar nasılsınıız?
Çok az kaldı artık heyecan tavan yaptı :18:
Çok tenha buralar ya azıcık hareketlenin, dj desen kayboldu zaten :99:

yaa kızlar burayı arada okuyorum aynı stresi tekrar yaşıyorum sanki daha dün gibi ama en azından başlamak bitirmenin yarısıdır öyle düşünün bir an evvel başlasın hayırlı yerler çıksın inşallah hepinize

Amin gökçecim sen de olmasan kimse uğramıyor topiğe valla
Ya şafak kaç gün oluyor şimdi? Kaçtan başlıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…