354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Canim bizimde subatti bugun ogrrndik ki marta atmslar edevlete girin bakin belki girmislerdir sizinkinide

canım sizin 12 ay er mi yani lisans mezunu olmayanların bugün açıklandı sanırım bizimkiler 24 ocakta. hayırlı olsun sizin de inşallah Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın orda.

hoşbuldum canım büyük ihtimal kısa dönem yapıcak zor geçicek canım ama hepimiz için zor hepimiz sevdğimiz insanları yolluyoruz hepimiz özlüyoruz Rabbim başka ayrılık göstermesin can sağlığı versin zaman gçicek elbet aynen dediğin gibi birbirimize destek oluyoruz bol bol dua ediyoruz :)

mutella sağol canım eklemişsin benide yaaa ben ablamıyım Bu arada kızlar lisans mezunu olanlar 24 ocak 11:00 da açıklanıcak rahat olun :)

Mrb arkadaşlar listeye beni de ekler misiniz bende asker yareniyim Manisa/Alaşehir 6 Şubatta teslim olucak sevdiceğim

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar listeye beni de ekler misiniz bende asker yareniyim Manisa/Alaşehir 6 Şubatta teslim olucak sevdiceğim
Hoşgeldin canım benim aramiza gittikce buyuyoruz ne güzel. Buarada nidanin askeriyle ayni yere cikmis ama onunki martta teslim olcak. Hic üzülmelulütfen biz variz burda bak

Günaydın canlarım
Çok güzel güneşli bir gün, hadi sevdiceklere 'seni seviyorum' diyelim

mutella sağol canım eklemişsin benide yaaa ben ablamıyım Bu arada kızlar lisans mezunu olanlar 24 ocak 11:00 da açıklanıcak rahat olun :)

Ekledim tabi ki şekerim
Ablamızsın tabii evlilikle ilgili senden tavsiyeler alacağız biiz

Hoşgeldin aramıza
Hayırlı olsun yeriniz belli olmuş, Nidanın askeriyle aynı yere çıkmış, sen ondan öncesin ama :124:
Bizimkilerin belli olmasına son 1 hafta
Uzun dönem mi gidiyor askerin?

Günaydın kizlaarr

Günaydın pembe şeker

Son düzenleme:
***ASKER YÂRENLERİ***

erees - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)

Mutella - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)

mutlulukbulutu - MANİSA / (Askerinin usta birliği)

nar_cicekk - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)

nidagkhn - MANİSA / (Askerinin usta birliği)

pembe_dizi - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)

sinre - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)
____________________________________________________________________________________________________
Kızlar çoğalıyoruz, büyüyoruz, güçleniyoruz! :124: :124: :124:

Son düzenleme:
Gunaydinn kizcelerimm bu sabah onemli bi dersim vardi alarmi kurmayi unutup yatmismm :/ aklmmm nerelerdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…