• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

askerlerii bii bırlıklerne gıtsın hepsıı burada olur cnmmm :)

Kesinlikle katılıyorum, kendimden biliyorum gidene kadar onunla gittikten sonra kk :(

Merhaba kızlar ben de şubat yareniyim :)
Neresi gelecek diye büyük bi heyecanla bekliyoruz, en büyük duam rahat huzurlu bir yer cikmasi :(

Kesinlikle katılıyorum, kendimden biliyorum gidene kadar onunla gittikten sonra kk :(

Neresi gelecek diye büyük bi heyecanla bekliyoruz, en büyük duam rahat huzurlu bir yer cikmasi :(

ıns ıns dua et kıbrıs cıkmasın :18:

manisaya cıkarsa yuksek ıhtmll kıbrıstır ztn :) Evet cnm kıbrısta ustada suanda bnmkı

Ben çok anlamıyorum bu konudan , öbür yazinizda manisadan diince ben de eşiniz manisalı samistim :)
Şimdi anladım, cok zormus ya bilmiyorum nasil olacak devamli dua ediyorum rahat bir yer sevecegi bir yer olsun diye

Ben çok anlamıyorum bu konudan , öbür yazinizda manisadan diince ben de eşiniz manisalı samistim :)
Şimdi anladım, cok zormus ya bilmiyorum nasil olacak devamli dua ediyorum rahat bir yer sevecegi bir yer olsun diye

hehe yok yok askerlık acısındn soylemştm manisayı :) Cokta takma bak ben cok dua edıodm yakn olsn hayrlı olsn dıe hem uzak oldu hemde ıyı yer cıkmadı :))) Allahhm sen ıyısnı bılrsn de bekle :49:

hehe yok yok askerlık acısındn soylemştm manisayı :) Cokta takma bak ben cok dua edıodm yakn olsn hayrlı olsn dıe hem uzak oldu hemde ıyı yer cıkmadı :))) Allahhm sen ıyısnı bılrsn de bekle :49:
Tabiki oyle diyorum neresi çıkarsa vardir bir hayır derim , ama çıkana kadar da rahatlikla yapabileceği bir yer olsun da uzak olsun yakın olsun farketmez (kıbrıs haric :( )

Kızçelerim geç kaldım bugün ben :3: :1:

hiç bir işe konsantre olamıyorum ben ya:26:

Ah canım ya çok stres yapmamaya çalış askerlik yüzündense.

Cook normal . Iki gun snra finallerim var hic calisamadm daha

Şekerim senin de finaller başlıyor kolay gelsin :54:

Hoşgeldin aramıza :3:
Seni de ekliyorum listeye :124:

selam kızlar napıyosunuz nasılsınız? alışveriş yaptınız mı askerleriniz için? sizede selam vermek istedimm :))

selam kızlar napıyosunuz nasılsınız? alışveriş yaptınız mı askerleriniz için? sizede selam vermek istedimm :))

Sanırım ben varım sadece :1:
İyiyiz stresliyiz işte ne olsun, Henüz belli olmadı bizim yerler haftaya açıklanacak :31:
Ben liste yaptım araştırdım soruşturdum falan. Siz nasılsınız? Asker mi bekliyorsunuz siz de?

Back