354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

askerlerii bii bırlıklerne gıtsın hepsıı burada olur cnmmm :)

Kesinlikle katılıyorum, kendimden biliyorum gidene kadar onunla gittikten sonra kk

Merhaba kızlar ben de şubat yareniyim :)
Neresi gelecek diye büyük bi heyecanla bekliyoruz, en büyük duam rahat huzurlu bir yer cikmasi

Kesinlikle katılıyorum, kendimden biliyorum gidene kadar onunla gittikten sonra kk

Neresi gelecek diye büyük bi heyecanla bekliyoruz, en büyük duam rahat huzurlu bir yer cikmasi

ıns ıns dua et kıbrıs cıkmasın :18:

manisaya cıkarsa yuksek ıhtmll kıbrıstır ztn :) Evet cnm kıbrısta ustada suanda bnmkı

Ben çok anlamıyorum bu konudan , öbür yazinizda manisadan diince ben de eşiniz manisalı samistim :)
Şimdi anladım, cok zormus ya bilmiyorum nasil olacak devamli dua ediyorum rahat bir yer sevecegi bir yer olsun diye

Ben çok anlamıyorum bu konudan , öbür yazinizda manisadan diince ben de eşiniz manisalı samistim :)
Şimdi anladım, cok zormus ya bilmiyorum nasil olacak devamli dua ediyorum rahat bir yer sevecegi bir yer olsun diye

hehe yok yok askerlık acısındn soylemştm manisayı :) Cokta takma bak ben cok dua edıodm yakn olsn hayrlı olsn dıe hem uzak oldu hemde ıyı yer cıkmadı :))) Allahhm sen ıyısnı bılrsn de bekle

hehe yok yok askerlık acısındn soylemştm manisayı :) Cokta takma bak ben cok dua edıodm yakn olsn hayrlı olsn dıe hem uzak oldu hemde ıyı yer cıkmadı :))) Allahhm sen ıyısnı bılrsn de bekle
Tabiki oyle diyorum neresi çıkarsa vardir bir hayır derim , ama çıkana kadar da rahatlikla yapabileceği bir yer olsun da uzak olsun yakın olsun farketmez (kıbrıs haric )

Kızçelerim geç kaldım bugün ben

hiç bir işe konsantre olamıyorum ben ya:26:

Ah canım ya çok stres yapmamaya çalış askerlik yüzündense.

Cook normal . Iki gun snra finallerim var hic calisamadm daha

Şekerim senin de finaller başlıyor kolay gelsin

Hoşgeldin aramıza
Seni de ekliyorum listeye :124:

selam kızlar napıyosunuz nasılsınız? alışveriş yaptınız mı askerleriniz için? sizede selam vermek istedimm :))

selam kızlar napıyosunuz nasılsınız? alışveriş yaptınız mı askerleriniz için? sizede selam vermek istedimm :))

Sanırım ben varım sadece
İyiyiz stresliyiz işte ne olsun, Henüz belli olmadı bizim yerler haftaya açıklanacak
Ben liste yaptım araştırdım soruşturdum falan. Siz nasılsınız? Asker mi bekliyorsunuz siz de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…