Mrb arkadaşlar listeye beni de ekler misiniz bende asker yareniyimManisa/Alaşehir 6 Şubatta teslim olucak sevdiceğim
Kizlar nerelerdesiniz yaa
askerlerii bii bırlıklerne gıtsın hepsıı burada olur cnmmm :)
Kesinlikle katılıyorum, kendimden biliyorum gidene kadar onunla gittikten sonra kk
Merhaba kızlar ben de şubat yareniyim :)
Neresi gelecek diye büyük bi heyecanla bekliyoruz, en büyük duam rahat huzurlu bir yer cikmasi
ıns ıns dua et kıbrıs cıkmasın :18:
İyi Akşamlar kizlar cok romantik ve komik bi konu okuyodum da
ckmaz mı manisadan bnmkı kıbrısa gıtttıııı manisanın coguu oraya yollanıyoor
İyi Akşamlar kizlar cok romantik ve komik bi konu okuyodum da
manisaya cıkarsa yuksek ıhtmll kıbrıstır ztn :) Evet cnm kıbrısta ustada suanda bnmkı
Nabrr sekerimm:)
Ben çok anlamıyorum bu konudan , öbür yazinizda manisadan diince ben de eşiniz manisalı samistim :)
Şimdi anladım, cok zormus ya bilmiyorum nasil olacak devamli dua ediyorum rahat bir yer sevecegi bir yer olsun diye
Tabiki oyle diyorum neresi çıkarsa vardir bir hayır derim , ama çıkana kadar da rahatlikla yapabileceği bir yer olsun da uzak olsun yakın olsun farketmez (kıbrıs harichehe yok yok askerlık acısındn soylemştm manisayı :) Cokta takma bak ben cok dua edıodm yakn olsn hayrlı olsn dıe hem uzak oldu hemde ıyı yer cıkmadı :))) Allahhm sen ıyısnı bılrsn de bekle
Iyi tatlm ayniiiİyidir tatlım yuvarlanip gidios iste aglaya zirlaya senden nbr :)
hiç bir işe konsantre olamıyorum ben ya:26:
Cook normal . Iki gun snra finallerim var hic calisamadm daha
Kesinlikle katılıyorum, kendimden biliyorum gidene kadar onunla gittikten sonra kk
Merhaba kızlar ben de şubat yareniyim :)
Neresi gelecek diye büyük bi heyecanla bekliyoruz, en büyük duam rahat huzurlu bir yer cikmasi
selam kızlar napıyosunuz nasılsınız? alışveriş yaptınız mı askerleriniz için? sizede selam vermek istedimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?