• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Canim bizimde subatti bugun ogrrndik ki marta atmslar edevlete girin bakin belki girmislerdir sizinkinide

canım sizin 12 ay er mi yani lisans mezunu olmayanların bugün açıklandı sanırım bizimkiler 24 ocakta. hayırlı olsun sizin de inşallah Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın orda.

hoşgeldin sinre amin inşallah hepsi hayırlı guzel ınsanlarla karsılasır. kısa donem mı yapcak eşin senın ıcın bıraz daha zor gecıcek sanırım ama destek olcaz hepımız ınsallah hepımız mutlu oluyoruz moralımızı bozmuyoruz. :))

hoşbuldum canım büyük ihtimal kısa dönem yapıcak zor geçicek canım ama hepimiz için zor hepimiz sevdğimiz insanları yolluyoruz hepimiz özlüyoruz Rabbim başka ayrılık göstermesin can sağlığı versin zaman gçicek elbet aynen dediğin gibi birbirimize destek oluyoruz bol bol dua ediyoruz :)

Selam kuzularr :3:
Tüm gün yarimleydim işyerinde onun yanıbaşında :17:
Sonra çıkışta yemek yedik birlikte. Sonra daaa alyans baktıık :17: :27: :16:
Beğendiğimiz 3 model var ve fiyatları düşündüğümüz kadar uçuk değil :16:
Fiyat öğrenmek için piyasa araştırması yapalım demiştik ama resmen beğendik durumu açıkladık askerlik var diye, adam da kodlarını yazdı bize görseniz öyle güzel bi yer ki sadece alyans yapıp satıyor. Ve öyle güzel ki dükkanın dizaynı sanki resim sergisi geziyorsunuz. Showroom tarzında tüm duvarlar alyans dolu çok güzeldii :69:
Fotoğraflarını da çektiiim :69:

Canım benim hayırlı olsun inşallah rahat geçer. Keşke Mart olmasaymış ama kısmet böyleymiş. Acemilik mi orası? Usta birliği de belli mi kuzum?
İlk oldun senn! Al sana birincilik çiçeği :71: :1:

Canım aralık başında gel demişlerdi aralıkta gitti benim sevgilim de. Başında gitti ama. Sevgilimin halası Savunma Bakanlığında çaışıyor onu aradık açıklanmadı daha dedi. Sanırım uzun dönemler açıklandı girdim baktım çünkü e devletten yok yazmıyor bişey.

Hoşgeldinn :3:
Artık evli ablamız da var topiğimizde :124:
Seni de ekliyorum o zaman listemizee :16:

Ay evet akşama kadar 50 kez kontrol ettim ben de açıklanmamış ama :1:

mutella sağol canım eklemişsin benide yaaa ben ablamıyım :D Bu arada kızlar lisans mezunu olanlar 24 ocak 11:00 da açıklanıcak rahat olun :)

Mrb arkadaşlar listeye beni de ekler misiniz bende asker yareniyim :14: Manisa/Alaşehir 6 Şubatta teslim olucak sevdiceğim :14:

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar listeye beni de ekler misiniz bende asker yareniyim :14: Manisa/Alaşehir 6 Şubatta teslim olucak sevdiceğim :14:
Hoşgeldin canım benim aramiza gittikce buyuyoruz ne güzel. Buarada nidanin askeriyle ayni yere cikmis ama onunki martta teslim olcak. Hic üzülmelulütfen biz variz burda bak :48:

Günaydın canlarım :54:
Çok güzel güneşli bir gün, hadi sevdiceklere 'seni seviyorum' diyelim :16:

mutella sağol canım eklemişsin benide yaaa ben ablamıyım :D Bu arada kızlar lisans mezunu olanlar 24 ocak 11:00 da açıklanıcak rahat olun :)

Ekledim tabi ki şekerim :16:
Ablamızsın tabii evlilikle ilgili senden tavsiyeler alacağız biiz :1:

Hoşgeldin aramıza :16:
Hayırlı olsun yeriniz belli olmuş, Nidanın askeriyle aynı yere çıkmış, sen ondan öncesin ama :124:
Bizimkilerin belli olmasına son 1 hafta :31:
Uzun dönem mi gidiyor askerin?

Günaydın kizlaarr :3:

Günaydın pembe şeker :ssz:

Son düzenleme:
:72:***ASKER YÂRENLERİ***:72:

erees - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)

Mutella - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)

mutlulukbulutu - MANİSA / (Askerinin usta birliği)

nar_cicekk - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)

nidagkhn - MANİSA / (Askerinin usta birliği)

pembe_dizi - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)

sinre - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)
____________________________________________________________________________________________________
Kızlar çoğalıyoruz, büyüyoruz, güçleniyoruz! :124: :124: :124:

Son düzenleme:
Gunaydinn kizcelerimm bu sabah onemli bi dersim vardi alarmi kurmayi unutup yatmismm :/ aklmmm nerelerdee

Back