- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
hmm bnmkıde manisa merkezde yaptı acemiliğini :)
Ordan nereye dstu canim??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm bnmkıde manisa merkezde yaptı acemiliğini :)
Ordan nereye dstu canim??
Hadi ya kotumu ki kibris cogunlugu doguya atiyolarmis onu duydum. Senjn askerin ne olarak yapiyo canmm askrrliginikıbrıs(((((((( manisanın cogunlugu manisaya dusuyomus ne yazıkkı
![]()
Çok güzelmiş ama![]()
Canim bizimde subatti bugun ogrrndik ki marta atmslar edevlete girin bakin belki girmislerdir sizinkinide
hoşgeldin sinre amin inşallah hepsi hayırlı guzel ınsanlarla karsılasır. kısa donem mı yapcak eşin senın ıcın bıraz daha zor gecıcek sanırım ama destek olcaz hepımız ınsallah hepımız mutlu oluyoruz moralımızı bozmuyoruz. :))
Selam kuzularr
Tüm gün yarimleydim işyerinde onun yanıbaşında
Sonra çıkışta yemek yedik birlikte. Sonra daaa alyans baktıık![]()
![]()
Beğendiğimiz 3 model var ve fiyatları düşündüğümüz kadar uçuk değil
Fiyat öğrenmek için piyasa araştırması yapalım demiştik ama resmen beğendik durumu açıkladık askerlik var diye, adam da kodlarını yazdı bize görseniz öyle güzel bi yer ki sadece alyans yapıp satıyor. Ve öyle güzel ki dükkanın dizaynı sanki resim sergisi geziyorsunuz. Showroom tarzında tüm duvarlar alyans dolu çok güzeldii
Fotoğraflarını da çektiiim![]()
Canım benim hayırlı olsun inşallah rahat geçer. Keşke Mart olmasaymış ama kısmet böyleymiş. Acemilik mi orası? Usta birliği de belli mi kuzum?
İlk oldun senn! Al sana birincilik çiçeği![]()
Canım aralık başında gel demişlerdi aralıkta gitti benim sevgilim de. Başında gitti ama. Sevgilimin halası Savunma Bakanlığında çaışıyor onu aradık açıklanmadı daha dedi. Sanırım uzun dönemler açıklandı girdim baktım çünkü e devletten yok yazmıyor bişey.
Hoşgeldinn
Artık evli ablamız da var topiğimizde :124:
Seni de ekliyorum o zaman listemizee
Ay evet akşama kadar 50 kez kontrol ettim ben de açıklanmamış ama![]()
Hoşgeldin canım benim aramiza gittikce buyuyoruz ne güzel. Buarada nidanin askeriyle ayni yere cikmis ama onunki martta teslim olcak. Hic üzülmelulütfen biz variz burda bakMrb arkadaşlar listeye beni de ekler misiniz bende asker yareniyimManisa/Alaşehir 6 Şubatta teslim olucak sevdiceğim
![]()
mutella sağol canım eklemişsin benide yaaa ben ablamıyımBu arada kızlar lisans mezunu olanlar 24 ocak 11:00 da açıklanıcak rahat olun :)
Mrb arkadaşlar listeye beni de ekler misiniz bende asker yareniyimManisa/Alaşehir 6 Şubatta teslim olucak sevdiceğim
![]()
Günaydın kizlaarr![]()
Mrb arkadaşlar listeye beni de ekler misiniz bende asker yareniyimManisa/Alaşehir 6 Şubatta teslim olucak sevdiceğim
![]()
hiç bir işe konsantre olamıyorum ben ya:26:
Hadi ya kotumu ki kibris cogunlugu doguya atiyolarmis onu duydum. Senjn askerin ne olarak yapiyo canmm askrrligini
hosgeldın canım aramıza ınsallah en guzel sekılde atlatıcaz bu donemı![]()