- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Yok canım ya 24'ünde belli olacak. Ben girdim baktım sevgilimin e devletine. Sanırım başvuruyu geciktirenlerin Mayıs'a ertelendiği açıklanmış.
Yok canım ya 24'ünde belli olacak. Ben girdim baktım sevgilimin e devletine. Sanırım başvuruyu geciktirenlerin Mayıs'a ertelendiği açıklanmış.
merhaba kızlar şubat dönemi için konu açmanıza çok sevindim şafaklarımızı beraber sayar destek oluruz inşallah.Ben evliyim 2.5 senelik şubatta benim eşimde asker öğrenmemize az kaldı habire dua ediyorum hayırlı insanlarla bir arada olsun diye :) Rabbim hepimize hayırlı teskereler versin şimdiden zaman su gibi geçse keşkee
Canim biz bu sabah baktiik aciklanmiss ama martin 20 sine atmislaar. Manisa/alaseehir 2.ulastirma Personel okulu merkez komutanligi. Yer guzel ama ileriye attiklari kotu oldu
merhaba kızlar şubat dönemi için konu açmanıza çok sevindim şafaklarımızı beraber sayar destek oluruz inşallah.Ben evliyim 2.5 senelik şubatta benim eşimde asker öğrenmemize az kaldı habire dua ediyorum hayırlı insanlarla bir arada olsun diye :) Rabbim hepimize hayırlı teskereler versin şimdiden zaman su gibi geçse keşkee
hosgeldın canım aramıza ınsallah en guzel sekılde atlatıcaz bu donemıBende sizdenim kızlar...
Canim biz bu sabah baktiik aciklanmiss ama martin 20 sine atmislaar. Manisa/alaseehir 2.ulastirma Personel okulu merkez komutanligi. Yer guzel ama ileriye attiklari kotu oldu
Son başvuru ne zamandı ki ?
şu beklemek ne zorhayırlı yerler çıkar inşallah,hayırlı insanlar.
baktım kızlar acıklanmamıs bızımkı daha acayıp heycan yasadım su kısacık zamanda haa
Ayy muti fotoları bekliyorum mutlaka :) ne guzel bi gun gecirmissin benim aşkım da 26ocakta burda olcak inşallah bnde bole güzel günler gecircem
Hayirli olsun kuzum en hayırlı yer olsun dedik hep demekki manisaymis :)
baktım kızlar acıklanmamıs bızımkı daha acayıp heycan yasadım su kısacık zamanda haa
***ASKER YÂRENLERİ***
erees - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)
Mutella - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)
nar_cicekk - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)
nidagkhn - MANİSA / (Askerinin usta birliği)
pembe_dizi - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)
sinre - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)
Canlarim tesekkur ederimm. Iyi bi yerdir insallah sofor gtmk istemsti hep rabbim gonlumze gore verdi :) muticimm ohh ne guzel fto bekliyoruuuz. Bende sevdcekle onlardaydim sonra eve ggeldim yetsttrmem grekn cizimim var onu yapiyorum bi yandan da kizcelerimi kontrol edyrumm. Muticim aldim cicegini ohh miisss. Ya simdi tek uzun donem ben mi varim burda :)
Şimdilik sen varsın ama büyüyoruz yavaş yavaş sanki
Kalbin temizmiş demek ki diyorum ya inşallah hep böyle devam eder şansınız :13:
manisa merkez mi ??
Hayir manisa/alasehirr canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?