354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

manisa merkezde 9 saat sürüyor burdan yemin töreninden sonra 3 günlüğüne gelecekmiş buraya ama bilemedim işte :26:

Sen bilirsin benimki yemin töreninden sonra 2 hafta daha kastamonuda ordanda direkt şırnaga...
Ben bu yüzden kesin gitmek istiyorum..
Sende o töreni görmek istiyorsan tek gidersem nasıl bulurum diye düşünme sora sora Bağdat bulunur demişler gitmeden önce iyice araştır otogardan manisa askeriyesine nasıl gidilir diye araştırmadan da gitme sakın :)

doğru diyorsun ailesinden haber gelsin de otobüs firmalarını araştırdım zaten tek bi firma gidiyor gideceğim tarihte ona göre ayarlarım artık gidişimi tek başıma geldim aşkım derim senin herşeyin benim

Fırsatçıııııııııı
Git git tabi iyi olur

yok canım ailesi gitseydi bende gitcektim onlarla onlarda gitmiceklermiş.tekte ölse izin vermezz .zaten yemin töreninin olduğu güne uçak bileti aldık 9 gibi burda olcakk

nişanlımın ailesiyle konuştum da şimdi törene yetişilemez otobs dede yer yok diyorlar kararsızlar bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…