- 15 Aralık 2013
- 537
- 15
- 48
- 35
merhaba atladım ama bende şimdiden kıbrıs derdine düştüm yanlız değilsin=)) Allah kavuştursun hayırlı tezkereler olsun
manisa merkezde 9 saat sürüyor burdan yemin töreninden sonra 3 günlüğüne gelecekmiş buraya ama bilemedim işte :26:
Sen bilirsin benimki yemin töreninden sonra 2 hafta daha kastamonuda ordanda direkt şırnaga...
Ben bu yüzden kesin gitmek istiyorum..
Sende o töreni görmek istiyorsan tek gidersem nasıl bulurum diye düşünme sora sora Bağdat bulunur demişler gitmeden önce iyice araştır otogardan manisa askeriyesine nasıl gidilir diye araştırmadan da gitme sakın :)
manisa merkezde 9 saat sürüyor burdan yemin töreninden sonra 3 günlüğüne gelecekmiş buraya ama bilemedim işte :26:
doğru diyorsun ailesinden haber gelsin de otobüs firmalarını araştırdım zaten tek bi firma gidiyor gideceğim tarihte ona göre ayarlarım artık gidişimi tek başıma geldim aşkım derim senin herşeyin benim
Fırsatçıııııııııı
Git git tabi iyi olur
canım yalnız değilsinn benimde manisa merkezde aşkımm
fırsatçı mı ben mi aa canımm sende
şaka bi yana da iyi ki buldum burayı kendimi daha iyi hissediyorum sizlerle
fırsatçı mı ben mi aa canımm sende
şaka bi yana da iyi ki buldum burayı kendimi daha iyi hissediyorum sizlerle
allah kavuştursun canım sende gidecekmisin yemin törenine
amin hoşgeldin . rabbim hepimizi sağsalim askerine kavuştursun şimdiden kıbrıs neresi çıktı peki
amin amiiin manisada şimdi lefkoşaya gidicek senin??
yok canım ailesi gitseydi bende gitcektim onlarla onlarda gitmiceklermiş.tekte ölse izin vermezz .zaten yemin töreninin olduğu güne uçak bileti aldık 9 gibi burda olcakk
nişanlımın ailesiyle konuştum da şimdi törene yetişilemez otobs dede yer yok diyorlar kararsızlar bende
Bizde gittiğimiz yerde kalacak yer sıkıntısı yaşıyoruz ama ayarlanmaya çalışılıyor
evci çıkarmanız çok mantıklı tabi sizin direk usta birliğine gidecekse bi iki günlüğüne pansiyon falan da mı yok
martın ortasında direkt şırnağa gidecekler.
ay yok yok bildiğin yok yada abartı pahalı
Evet canım cenderme
benimki de lefkoşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?