• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

tanıdık falan da mı yok hiç ne bilim tanıdığım tanıdığı olur ya :31:

onlar ilçedeymiş ama evciye çıkabilmek için merkezde olmak lazımmış ama en kötü adresi merkez gösterip ilçede misafirhanede falan kalacaz galiba son çare:31:

AAaaaaaa neden hesabı kapatıyorsun

seninkide dağıtım izni kullanmayacak yanii :(

Tıka tıka kulaklarını boşveeeeeeeeer kaç kere asker yolu bekliyeceğiz canın ne isterse onu yap:32::32:
Canim kullanacakti ama vazgeçmiş :)
Arkadaslari kanina girmis galina izin almiim cabuk bitsin dio , ilk basta ben de öyle demistim ama nie öyle diyorum die kızmıştı bana sözüme geldi ama caktirmiyorum :1:

Canim kullanacakti ama vazgeçmiş :)
Arkadaslari kanina girmis galina izin almiim cabuk bitsin dio , ilk basta ben de öyle demistim ama nie öyle diyorum die kızmıştı bana sözüme geldi ama caktirmiyorum :1:

Ay benimkide arkadaşları yüzünden gelmiyor birazda benimkininde kanına girmişler kastamonudakiler hep kana girici demek ki:52::52:

Merhaba kızlar nasılsınız.
Ben iyi diilim sanki ya canımı ozledim ozledim ozledim :132:

onlar ilçedeymiş ama evciye çıkabilmek için merkezde olmak lazımmış ama en kötü adresi merkez gösterip ilçede misafirhanede falan kalacaz galiba son çare:31:

ayy ya ne kadar sıkıntılı şeyler şu askerlik insana bilmediğini öğretiyo zorunda bırakıyo valla inşallah halledersiniz canım :44:

Ay benimkide arkadaşları yüzünden gelmiyor birazda benimkininde kanına girmişler kastamonudakiler hep kana girici demek ki:52::52:
:1: :1: ay demek ki .izin alicam diyordu çünkü. Neyse iyidir iyi ben izin alsın istemiodum zaten sevdim simdi bölük arkadaşlarını iyi yapmışlar :1:

Merhaba kızlar nasılsınız.
Ben iyi diilim sanki ya canımı ozledim ozledim ozledim :132:

hoşgeldin canım o zaman sana selçuk balcıdan hasret uzun bi yol şarkısını armağan ediyorum nişanlım askere gitmeden önce dinlettirmişti bana :29:

:1: :1: ay demek ki .izin alicam diyordu çünkü. Neyse iyidir iyi ben izin alsın istemiodum zaten sevdim simdi bölük arkadaşlarını iyi yapmışlar :1:

peki bu durumda şubatın ilk haftasından temmuzun 20 sine kadar yüzyüze hiç görmemiş mi olacaksın:5:

hoşgeldin canım o zaman sana selçuk balcıdan hasret uzun bi yol şarkısını armağan ediyorum nişanlım askere gitmeden önce dinlettirmişti bana :29:

ben o şarkıyı dinledimde mahvoldum hayatta dinlemem bi daha hüngür hüngür ağlattı beni yaa

Hosbuldum canim simdi dinlersem onu daha kötü olurum amadaha kuvvetli olduğum bi gün dinlerim çünkü cok özledim, özlem yavas yavaş kendini hissettirmeye başladı :120:

Hosbuldum canim simdi dinlersem onu daha kötü olurum amadaha kuvvetli olduğum bi gün dinlerim çünkü cok özledim, özlem yavas yavaş kendini hissettirmeye başladı :120:

zaman geçicek şafak yaklaştıkça özlem büyüyecek dinleme canım ben 1 kez dinledim mahvoldum şimdide cesaret edemiyorum dinlemeye

Back
X