- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
aslında kastamonuda yer olması lazım kalacak inşallah bulursunuz da görüşürsün sevdiceğinle![]()
Ya minicik yeeer birsürü asker azıcık otel var sinir oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında kastamonuda yer olması lazım kalacak inşallah bulursunuz da görüşürsün sevdiceğinle![]()
yaaa aynı kaderi paylaşıyormuşuz=) hangi bölükte biliyor musun??
Ya minicik yeeer birsürü asker azıcık otel var sinir oldum![]()
tanıdık falan da mı yok hiç ne bilim tanıdığım tanıdığı olur ya![]()
Canim kullanacakti ama vazgeçmiş :)AAaaaaaa neden hesabı kapatıyorsun
seninkide dağıtım izni kullanmayacak yanii
Tıka tıka kulaklarını boşveeeeeeeeer kaç kere asker yolu bekliyeceğiz canın ne isterse onu yap![]()
Canim kullanacakti ama vazgeçmiş :)
Arkadaslari kanina girmis galina izin almiim cabuk bitsin dio , ilk basta ben de öyle demistim ama nie öyle diyorum die kızmıştı bana sözüme geldi ama caktirmiyorum![]()
benimki hala asıl yere sevk edilmediği için rahatı yerindebakalım gidince nasıl olacak
![]()
onlar ilçedeymiş ama evciye çıkabilmek için merkezde olmak lazımmış ama en kötü adresi merkez gösterip ilçede misafirhanede falan kalacaz galiba son çare![]()
ayyy gerçektenmi yaa nasıl geçicek bu zaman yaa
ayy ya ne kadar sıkıntılı şeyler şu askerlik insana bilmediğini öğretiyo zorunda bırakıyo valla inşallah halledersiniz canım :44:
Ay benimkide arkadaşları yüzünden gelmiyor birazda benimkininde kanına girmişler kastamonudakiler hep kana girici demek ki![]()
evet evet bende eskişehirliyim bende evliyim :) buluşup görüşelim tanışıp kaynaşalım mı![]()
Merhaba kızlar nasılsınız.
Ben iyi diilim sanki ya canımı ozledim ozledim ozledim :132:
![]()
ay demek ki .izin alicam diyordu çünkü. Neyse iyidir iyi ben izin alsın istemiodum zaten sevdim simdi bölük arkadaşlarını iyi yapmışlar
![]()
Kiz bu da evlilik programi gibi oldu![]()
![]()
hoşgeldin canım o zaman sana selçuk balcıdan hasret uzun bi yol şarkısını armağan ediyorum nişanlım askere gitmeden önce dinlettirmişti bana![]()
hoşgeldin canım o zaman sana selçuk balcıdan hasret uzun bi yol şarkısını armağan ediyorum nişanlım askere gitmeden önce dinlettirmişti bana![]()
Hosbuldum canim simdi dinlersem onu daha kötü olurum amadaha kuvvetli olduğum bi gün dinlerim çünkü cok özledim, özlem yavas yavaş kendini hissettirmeye başladı :120: