- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
Benimki dun soyledi ust devreleri demis ona mesela sulus aldigin tarih 3subat mi o zaman tam 6ay saycaksin 3agustos eğer izin kullanmicaksan 12gun geri alcaksin 21temmuzda terhis oluosun. Böyle demişler. Bende hesapladim nette böyle cikio iştebu arada bana şu şafak meselesini bi anlatın ya kocacım aradı21 tmmuzda bitcek izin kullanmazsa 21 temmuz sabahı çıkıcam dedi evlilik yııldönümümüz bizim:)) ama bazıları 155den düşüyo falan 3 şubat sülüs tarihiydi aynı yerde kalcak acemilik ustalık aynı yer komutan yemin töreninden sonra boludan çıkmıcaksa eşin falan gelirse pazar günü 5e kadar git boludan çıkma ama demiş yol izni falanda yok yani izinde kullanmayacak napcam ben bu şafak meselesini yaaa
Önce maşallah diyorumarti bende istiyorum ya kıskandımmmmmm:84:
kıskanma kız
benimkini hala asıl askerlerin olduğu yere sevk etmediler de ondan rahat
daha kıyafet bile vermemişler, hala sivil kıyafetleriyleymiş paşam
Oh maşallahaman safaktan dusuyo ya sivil olsun nolck oh mis gibi
aynen aynen, 2 gününü rahat rahat geçirdi misafir modunda en azından
Iyi olmuş ama gider gitmez emir altina girmek morallerini cok bozuyo en azından alışma süreci oldu seninkine :)
Benimki dun soyledi ust devreleri demis ona mesela sulus aldigin tarih 3subat mi o zaman tam 6ay saycaksin 3agustos eğer izin kullanmicaksan 12gun geri alcaksin 21temmuzda terhis oluosun. Böyle demişler. Bende hesapladim nette böyle cikio işte
Asker için, hasret için diye maniler ile dolu bi başlığa daldım, bir asker yareni çok güzel sözler paylaşmış :) şu çok hoşuma gittiiiii
"Ömründen bi gün eksildi diye sevinen iki çeşit insan vardır. Biri asker, diğeri asker yareni"
ayyy yuppi o zaman doğru saymışım çok saol vallahi tam evlilik yıldönümünde alıcam kocamı ağlayarak bıraktığım kapıdan o zaman:))
Kızlar aradı eğitime başlamışlar yemin törenine kadar böyleymiş artık daha az arayacakmış ooooooooooooooooooof
fırsat buldukça arar merak etme yemin törenine gitmeyi düşünüyomusun
Evet Allahın izniyle gidicem inşallah
Sen :26:
nişanlımın ailesinden haber bekliyorum giderlerse onlarla birlikte , gitmezlerse kendim gidicem ama kendim bulabilirmiyim diye düşünüyrm sen kimle gidiceksin :44:
nişanlımın ailesinden haber bekliyorum giderlerse onlarla birlikte , gitmezlerse kendim gidicem ama kendim bulabilirmiyim diye düşünüyrm sen kimle gidiceksin :44:
oyy .. kızlar daha acemiliği bitirmeden kıbrıs derdine düştüm iletişim sorunu varmış bazı topikleri okuyorum da çalıştığım kurum 5 aylığına kıbrısa görevlendirse keşke benii hayal dünyası iştee
Nerde acemiliği hangi şehirde peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?