Evet orasi öyle ama gelip gitmesi daha zor , ayrılık animahvediyor insanıpeki bu durumda şubatın ilk haftasından temmuzun 20 sine kadar yüzyüze hiç görmemiş mi olacaksın
demii elektrik aldım senden çay içelim :))
Hiii yatim katim villam var ama vermemEvin var mı araban varmı
ben o şarkıyı dinledimde mahvoldum hayatta dinlemem bi daha hüngür hüngür ağlattı beni yaa
Hosbuldum canim simdi dinlersem onu daha kötü olurum amadaha kuvvetli olduğum bi gün dinlerim çünkü cok özledim, özlem yavas yavaş kendini hissettirmeye başladı :120:
zaman geçicek şafak yaklaştıkça özlem büyüyecek dinleme canım ben 1 kez dinledim mahvoldum şimdide cesaret edemiyorum dinlemeye
Tabiki canim bundan şüphemiz yok zaten ,Sonuçta ayni duyguları paylaşıyoruz, birbirimizi eniyi yine biz anlıyoruz. Sorun yok yani :13:illa ki öyle oluyo niyetim sizi üzmek değildi zaten kızlar
Evet orasi öyle ama gelip gitmesi daha zor , ayrılık animahvediyor insanı
Himmm bi düşünmem lazim :115:
Hiii yatim katim villam var ama vermem
illa ki öyle oluyo niyetim sizi üzmek değildi zaten kızlar
9'dan sonra ararım demişti, pöfffff :26:
Hosbuldum canim simdi dinlersem onu daha kötü olurum amadaha kuvvetli olduğum bi gün dinlerim çünkü cok özledim, özlem yavas yavaş kendini hissettirmeye başladı :120:
Canım aynen ,yani kendimi iyice hüzünlendirecek seylerden uzak durmaya çalışıyorum. Ben güçlü olunca telefon konusmalarimiz da iyi oluyor , sanki hic askerde değilmiş gibi nasil gülüp söylüyoruz bi duysanama tlf kapaninca yüzüm düşüyor, özlüyorum ya çok özlüyorum :123:
Evet orasi öyle ama gelip gitmesi daha zor , ayrılık animahvediyor insanı
Himmm bi düşünmem lazim :115:
Hiii yatim katim villam var ama vermem
nişanlımın ailesiyle konuştum da şimdi törene yetişilemez otobs dede yer yok diyorlar kararsızlar bende
9'dan sonra ararım demişti, pöfffff :26:
Tabiki canim bundan şüphemiz yok zaten ,Sonuçta ayni duyguları paylaşıyoruz, birbirimizi eniyi yine biz anlıyoruz. Sorun yok yani :13:
yok yok canım üzmek değil tabiki ama etkiliyor ya uzak kalsak sanırım daha iyi ondan yoksa bende yazdım kızlara c.tesi dinlediğimde dinleyin kendinizi bulucaksınız diye
ay çok uzakksa gitme yaaaa. nasılsa senin yanına gelmicekmi yol iznindee:44:
Aynennn , konuşmalarımız bile ayni oluyor , ayni duygular çünkü, o da bana özledim seni kiz dedi ayni şekilde , uffff özledim yaaaa :96:Of bende özledim
Bugün dedi ki özledim seni kız ben durdum durdum kötü oldum sonra dedim ki
'ihiihihihihihihihihihihihiihihihihihh bende'
Şimdi yine konuştuk yine dedi seni çok özledim diye o öyle diyince boğazım düğümlendi gözlerim doldu bende dedim
Sabah konustunuz mu canimbende aynen böyle yapmaya çalışıyorum canım ama her telefon sonrası bir hüzün çoğu zaman gözyaşı bu akşamda aramadı hala yaaa bekliyorum :18:
Az önce konuştum kızlar napıyosun dedi foruma bakıyorum dedim ne yazıyolar dedi ben yine dedim ki
aramadı benimki ühühüühüh yazıyolar dedim(amacım dalga değilde o gülsün diye öyle diyorum kızlar )
Söyle onlara eğitimler başladı aramalar azalabilir haberleri olsun dedi
tabi heryerde böyle değildir ama genel olarak böyledir sanırım
arar canım fırsatı olmamıştır daha belki merak etme
benimkii hiç 9 dan sonra aramadı yaa
Demek kii kastamonudakiler özledim seni kız diyorAynennn , konuşmalarımız bile ayni oluyor , ayni duygular çünkü, o da bana özledim seni kiz dedi ayni şekilde , uffff özledim yaaaa :96:
:96::96:
Sabah konustunuz mu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?