354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ben o şarkıyı dinledimde mahvoldum hayatta dinlemem bi daha hüngür hüngür ağlattı beni yaa

Hosbuldum canim simdi dinlersem onu daha kötü olurum amadaha kuvvetli olduğum bi gün dinlerim çünkü cok özledim, özlem yavas yavaş kendini hissettirmeye başladı :120:

illa ki öyle oluyo niyetim sizi üzmek değildi zaten kızlar

zaman geçicek şafak yaklaştıkça özlem büyüyecek dinleme canım ben 1 kez dinledim mahvoldum şimdide cesaret edemiyorum dinlemeye

Canım aynen ,yani kendimi iyice hüzünlendirecek seylerden uzak durmaya çalışıyorum. Ben güçlü olunca telefon konusmalarimiz da iyi oluyor , sanki hic askerde değilmiş gibi nasil gülüp söylüyoruz bi duysan ama tlf kapaninca yüzüm düşüyor, özlüyorum ya çok özlüyorum :123:

Hosbuldum canim simdi dinlersem onu daha kötü olurum amadaha kuvvetli olduğum bi gün dinlerim çünkü cok özledim, özlem yavas yavaş kendini hissettirmeye başladı :120:

Of bende özledim
Bugün dedi ki özledim seni kız ben durdum durdum kötü oldum sonra dedim ki
'ihiihihihihihihihihihihihiihihihihihh bende'
Şimdi yine konuştuk yine dedi seni çok özledim diye o öyle diyince boğazım düğümlendi gözlerim doldu bende dedim

bende aynen böyle yapmaya çalışıyorum canım ama her telefon sonrası bir hüzün çoğu zaman gözyaşı bu akşamda aramadı hala yaaa bekliyorum :18:

9'dan sonra ararım demişti, pöfffff :26:

arar canım fırsatı olmamıştır daha belki merak etme

Tabiki canim bundan şüphemiz yok zaten ,Sonuçta ayni duyguları paylaşıyoruz, birbirimizi eniyi yine biz anlıyoruz. Sorun yok yani :13:

bende sizler gibiyim onun dinle dediği şarkıları dinliyorum ki yanımda hissediyorum o zaman dediğim gibi üzmek değildi niyetim
o gittiğinden beri defter tuttum bişiler yazıyorum geldiğinde vericem okusun diye

Az önce konuştum kızlar napıyosun dedi foruma bakıyorum dedim ne yazıyolar dedi ben yine dedim ki
aramadı benimki ühühüühüh yazıyolar dedim(amacım dalga değilde o gülsün diye öyle diyorum kızlar )
Söyle onlara eğitimler başladı aramalar azalabilir haberleri olsun dedi
tabi heryerde böyle değildir ama genel olarak böyledir sanırım

Aynennn , konuşmalarımız bile ayni oluyor , ayni duygular çünkü, o da bana özledim seni kiz dedi ayni şekilde , uffff özledim yaaaa :96:
:96::96:
bende aynen böyle yapmaya çalışıyorum canım ama her telefon sonrası bir hüzün çoğu zaman gözyaşı bu akşamda aramadı hala yaaa bekliyorum :18:
Sabah konustunuz mu canim

ayy erees beniim kide öyle dedi eğitimler sıklaşıyo artık fazla arayamayabilirim dedi ne yapalım günde 1 defaya da razıyı sesini duyalım yeter dimi

Aynennn , konuşmalarımız bile ayni oluyor , ayni duygular çünkü, o da bana özledim seni kiz dedi ayni şekilde , uffff özledim yaaaa :96:
:96::96:

Sabah konustunuz mu canim
Demek kii kastamonudakiler özledim seni kız diyor
içtikleri sudan yedikleri yemekten sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…