• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

manisa merkezde 9 saat sürüyor burdan yemin töreninden sonra 3 günlüğüne gelecekmiş buraya ama bilemedim işte :26:

Sen bilirsin benimki yemin töreninden sonra 2 hafta daha kastamonuda ordanda direkt şırnaga...
Ben bu yüzden kesin gitmek istiyorum..
Sende o töreni görmek istiyorsan tek gidersem nasıl bulurum diye düşünme sora sora Bağdat bulunur demişler gitmeden önce iyice araştır otogardan manisa askeriyesine nasıl gidilir diye araştırmadan da gitme sakın :)

Sen bilirsin benimki yemin töreninden sonra 2 hafta daha kastamonuda ordanda direkt şırnaga...
Ben bu yüzden kesin gitmek istiyorum..
Sende o töreni görmek istiyorsan tek gidersem nasıl bulurum diye düşünme sora sora Bağdat bulunur demişler gitmeden önce iyice araştır otogardan manisa askeriyesine nasıl gidilir diye araştırmadan da gitme sakın :)

doğru diyorsun ailesinden haber gelsin de otobüs firmalarını araştırdım zaten tek bi firma gidiyor gideceğim tarihte ona göre ayarlarım artık gidişimi tek başıma geldim aşkım derim senin herşeyin benim :16::16: :1:

doğru diyorsun ailesinden haber gelsin de otobüs firmalarını araştırdım zaten tek bi firma gidiyor gideceğim tarihte ona göre ayarlarım artık gidişimi tek başıma geldim aşkım derim senin herşeyin benim :16::16: :1:

Fırsatçıııııııııı :52::52:
Git git tabi iyi olur :21:

yok canım ailesi gitseydi bende gitcektim onlarla onlarda gitmiceklermiş.tekte ölse izin vermezz .zaten yemin töreninin olduğu güne uçak bileti aldık 9 gibi burda olcakk:16::16::16:

nişanlımın ailesiyle konuştum da şimdi törene yetişilemez otobs dede yer yok diyorlar kararsızlar bende :31:

Back
X