354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

tanıdık falan da mı yok hiç ne bilim tanıdığım tanıdığı olur ya

onlar ilçedeymiş ama evciye çıkabilmek için merkezde olmak lazımmış ama en kötü adresi merkez gösterip ilçede misafirhanede falan kalacaz galiba son çare

AAaaaaaa neden hesabı kapatıyorsun

seninkide dağıtım izni kullanmayacak yanii

Tıka tıka kulaklarını boşveeeeeeeeer kaç kere asker yolu bekliyeceğiz canın ne isterse onu yap
Canim kullanacakti ama vazgeçmiş :)
Arkadaslari kanina girmis galina izin almiim cabuk bitsin dio , ilk basta ben de öyle demistim ama nie öyle diyorum die kızmıştı bana sözüme geldi ama caktirmiyorum

Canim kullanacakti ama vazgeçmiş :)
Arkadaslari kanina girmis galina izin almiim cabuk bitsin dio , ilk basta ben de öyle demistim ama nie öyle diyorum die kızmıştı bana sözüme geldi ama caktirmiyorum

Ay benimkide arkadaşları yüzünden gelmiyor birazda benimkininde kanına girmişler kastamonudakiler hep kana girici demek ki

Merhaba kızlar nasılsınız.
Ben iyi diilim sanki ya canımı ozledim ozledim ozledim :132:

onlar ilçedeymiş ama evciye çıkabilmek için merkezde olmak lazımmış ama en kötü adresi merkez gösterip ilçede misafirhanede falan kalacaz galiba son çare

ayy ya ne kadar sıkıntılı şeyler şu askerlik insana bilmediğini öğretiyo zorunda bırakıyo valla inşallah halledersiniz canım :44:

Ay benimkide arkadaşları yüzünden gelmiyor birazda benimkininde kanına girmişler kastamonudakiler hep kana girici demek ki
ay demek ki .izin alicam diyordu çünkü. Neyse iyidir iyi ben izin alsın istemiodum zaten sevdim simdi bölük arkadaşlarını iyi yapmışlar

Merhaba kızlar nasılsınız.
Ben iyi diilim sanki ya canımı ozledim ozledim ozledim :132:

hoşgeldin canım o zaman sana selçuk balcıdan hasret uzun bi yol şarkısını armağan ediyorum nişanlım askere gitmeden önce dinlettirmişti bana

ay demek ki .izin alicam diyordu çünkü. Neyse iyidir iyi ben izin alsın istemiodum zaten sevdim simdi bölük arkadaşlarını iyi yapmışlar

peki bu durumda şubatın ilk haftasından temmuzun 20 sine kadar yüzyüze hiç görmemiş mi olacaksın

hoşgeldin canım o zaman sana selçuk balcıdan hasret uzun bi yol şarkısını armağan ediyorum nişanlım askere gitmeden önce dinlettirmişti bana

ben o şarkıyı dinledimde mahvoldum hayatta dinlemem bi daha hüngür hüngür ağlattı beni yaa

Hosbuldum canim simdi dinlersem onu daha kötü olurum amadaha kuvvetli olduğum bi gün dinlerim çünkü cok özledim, özlem yavas yavaş kendini hissettirmeye başladı :120:

Hosbuldum canim simdi dinlersem onu daha kötü olurum amadaha kuvvetli olduğum bi gün dinlerim çünkü cok özledim, özlem yavas yavaş kendini hissettirmeye başladı :120:

zaman geçicek şafak yaklaştıkça özlem büyüyecek dinleme canım ben 1 kez dinledim mahvoldum şimdide cesaret edemiyorum dinlemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…