aslında kastamonuda yer olması lazım kalacak inşallah bulursunuz da görüşürsün sevdiceğinle
yaaa aynı kaderi paylaşıyormuşuz=) hangi bölükte biliyor musun??
Ya minicik yeeer birsürü asker azıcık otel var sinir oldum
tanıdık falan da mı yok hiç ne bilim tanıdığım tanıdığı olur ya
Canim kullanacakti ama vazgeçmiş :)AAaaaaaa neden hesabı kapatıyorsun
seninkide dağıtım izni kullanmayacak yanii
Tıka tıka kulaklarını boşveeeeeeeeer kaç kere asker yolu bekliyeceğiz canın ne isterse onu yap
Canim kullanacakti ama vazgeçmiş :)
Arkadaslari kanina girmis galina izin almiim cabuk bitsin dio , ilk basta ben de öyle demistim ama nie öyle diyorum die kızmıştı bana sözüme geldi ama caktirmiyorum
benimki hala asıl yere sevk edilmediği için rahatı yerindebakalım gidince nasıl olacak
onlar ilçedeymiş ama evciye çıkabilmek için merkezde olmak lazımmış ama en kötü adresi merkez gösterip ilçede misafirhanede falan kalacaz galiba son çare
ayyy gerçektenmi yaa nasıl geçicek bu zaman yaa
ayy ya ne kadar sıkıntılı şeyler şu askerlik insana bilmediğini öğretiyo zorunda bırakıyo valla inşallah halledersiniz canım :44:
Ay benimkide arkadaşları yüzünden gelmiyor birazda benimkininde kanına girmişler kastamonudakiler hep kana girici demek ki
evet evet bende eskişehirliyim bende evliyim :) buluşup görüşelim tanışıp kaynaşalım mı
Merhaba kızlar nasılsınız.
Ben iyi diilim sanki ya canımı ozledim ozledim ozledim :132:
ay demek ki .izin alicam diyordu çünkü. Neyse iyidir iyi ben izin alsın istemiodum zaten sevdim simdi bölük arkadaşlarını iyi yapmışlar
Kiz bu da evlilik programi gibi oldu
hoşgeldin canım o zaman sana selçuk balcıdan hasret uzun bi yol şarkısını armağan ediyorum nişanlım askere gitmeden önce dinlettirmişti bana
hoşgeldin canım o zaman sana selçuk balcıdan hasret uzun bi yol şarkısını armağan ediyorum nişanlım askere gitmeden önce dinlettirmişti bana
Hosbuldum canim simdi dinlersem onu daha kötü olurum amadaha kuvvetli olduğum bi gün dinlerim çünkü cok özledim, özlem yavas yavaş kendini hissettirmeye başladı :120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?