İyi akşamlar benimde aşkımın 2. gecesi daha :) size de hayırlı teskereler Allah kavuştursun sağlıkla
Tamam da sen nerde yaşıyon o senin yaşadığın yere gelemez mi diyorum kızzilla yaz okuluna kalman mı gerekiyor onu görmek için :)
iyi akşamlar bende bi asker yareniyim . nişanlım askere gideli 4. gün bugünaskerlikle ilgili forumları dolaşırken buldum burayı
herkese hayırlı teskereler diliyorum şimdiden
kızlar bende safak gorunuyomu altta tabloda gorunmuyosa nasıl yaparım
sizede hayırlı teskereler..!! :) nereye cıktı nişalının acemiliği?
Ya 12 saatlik mesafe var aramızda hem gelse bi kaç gün kalacak gidecek ama ben yaz okuluna kalırsam ki boşuna kalmayacağım üstten ders alırım bu yıldan dersim kalırsa onu alırım yani ben yaz okuluna kalırsam 1 aydan fazla beraber olacağız
Manisadan da kibris tan da vardi burda yarenler :)amin sağolun kızlar sevdileriniz nerede askerler benimki manisada sonra kıbrıs
İhi neye taktım gıyine kafam karıştı
Walla kacamazsin eninde sonunda foruma giricenKaçacammmmmmmmmmmmmmmmmmm bennn
Profil düzenle ayarlarina gir asagilarda tezkere tarihi falan yazar onu ayarla çıkar cizelgenkızlar bende safak gorunuyomu altta tabloda gorunmuyosa nasıl yaparım
manisa merkez sizinki
hımmm anladım şimdi :) evet bence de kal sen yaz okulunaüstten ders alıp benim gibi kalma ama sonra
Manisadan da kibris tan da vardi burda yarenler :)
Benimki kastamonu sora urfa(
Tmm kuzum bosver
Walla kacamazsin eninde sonunda foruma giricen
Profil düzenle ayarlarina gir asagilarda tezkere tarihi falan yazar onu ayarla çıkar cizelgen
canım forum ayarlarından, profil ayarlarına gidip orda en aşağılarda teskere tarihini gir gg-aa-yy olarak değişiklikleri kaydet de olur
Manisadan da kibris tan da vardi burda yarenler :)
Benimki kastamonu sora urfa(
Ben geçen senede isteyerek kaldım d li not aldım 1 puanla c li notu kaçırdım bu yılda aynısı olmaz inşallah
sınır oldum kıskandım herkesı sımdı olmusmuu
Walla kalkar yanina gelirim alt tarafi spor yapcan gören de kötü birşey diyorum sanacakjeton düşmedi bea
Kaçacam işte banane
ya demeeeeeeeeeeee :'( geçenlerde küçük ağa dizisi sanirim orada çaldı ben hüngür hüngür ay dengem bozuldu resmenurfanın etrafı dumanlı dağlar amaaaaaaaan amann
bak en azından türküsü var
şırnak nasıl bi yerse türküsü bile yok öylesine kötü demekki
İnşallah inşallah hem aşkını gör hem de dersini ver bi taşla iki kuş yihuuu
bnmkıde manisa merkezdeydı acemı bırlıgı manısa ıyı bı yerr :)))) sıkıntı yaşamaz
uf nıyekı ama dedıgın gıbı yaptım
valla çok yoruldum falan diyo bizim ki biraz nazlı sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?