evet gerekli evci iznine çıkılabilmesi için anne, baba, kardeşinin gelip nfus örneği ve kalınacak yeri bildirmesi lazımmış sanırım
Hemde vukuatlı nufus örneği + kalacağı evse evin faturası otelse otelin kaşeli kartı falan filan
Tmm kızlar bu cok iyi haber :)
Lunaaa yeme yeme bak 7 den sonra yediklerimiz sindirilmiyorrrrr
yaz okuluna kalınca onunla görüşmeye mi gideceksin ki pek kavrayamadım :26: çarşı izni yok dememişmiydin :s kafam karıştı
Ev varda benim arkadaşın var onlara kaldıysa zor..
Ankara ya gidip gelse 7 gün ve oda askerlik sayılmiyo öyle dimi
acemiliği yaptığı yerde ikamet etmesi gerekmiyor değil mi?
vallahi bugün dediki kastamonu merkezde kalabilirmişim anneme söyle dedi kastamonu ilçe bile olmazmış dedi ille burası olacakmış dedi diğer yerlerde farklıysa onu bilemem kastamonu için bunu demişler
çok sıkıldım ama yaaa
Yaz okulu 7 temmuzda başlıyor ağustosun 25 ine kadar.Benimki 18 inde dönerse yazın bi kısmını beraber geçirmiş olacağız inşallah :)
Yaz okuluna kalıp bu dönem herhangi bir dersten kalırsam onu alırım yada üst sınıftan bir ders alırım napalım :)
heee senin yanına gelecek yaz okuluna orda görüşeceksiniz anladımm :) peki memleketine gelemez mi
iyi akşamlar bende bi asker yareniyim . nişanlım askere gideli 4. gün bugünaskerlikle ilgili forumları dolaşırken buldum burayı
herkese hayırlı teskereler diliyorum şimdiden
Kız ben eskişehirde okuyorum o eskişehirde yaşıyor5 senelik ilişkimiz var ben sırf onun için üniversiteyi eskişehirde okuyorum :)
Yani o askerden dönünce 18 temmuzdan 24 agustosa kadar beraber olmuş olacağız inşallah
iyi akşamlar bende bi asker yareniyim . nişanlım askere gideli 4. gün bugünaskerlikle ilgili forumları dolaşırken buldum burayı
herkese hayırlı teskereler diliyorum şimdiden
Kızlar özel gün bitti nihayet , spora dönüyorum bana katılmak isteyen var mi , hem kafa dağıtmış hem de askerlerimiz gelene kadar incelmis oluruz :)
LUNAAA sana gelir misin diye sormuyorum canım geleceksin diyorum
Bana gelmesen yazmasan bile spor şart istiyorsun çünkü biliyorum
Veeee luna kafayi takarİyi akşamlar benimde aşkımın 2. gecesi daha :) size de hayırlı teskereler Allah kavuştursun sağlıkla
Tamam da sen nerde yaşıyon o senin yaşadığın yere gelemez mi diyorum kızzilla yaz okuluna kalman mı gerekiyor onu görmek için :)
ihihi tamam :) elimden geleni yapacam
amin sağolun kızlar sevdileriniz nerede askerler benimki manisada sonra kıbrıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?