Erkek arkadaşım 23 yaşındayım ankaradayım haziranda üniversiteden mezun olacağım inşallah=) siz de nişanlınızı bekliyorsunuz heralde Allah kavuştursun=)
Kızlar şafağım birden düştü dağıtım izni kullanmayacağı için of üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum
sevin canım sevinn bence daha iyi olacak bitip gidecek askerliği hop diye üzülmeeeee
terhis tarihini profili düzenlede 18 temmuz yaptım böyle yaptı umarım doğrudur
bilmiyom ki canım 18'i kesin mi öyleyse bende düzenleyeyim 3 gün düşer yahuuu :)
Hayırlısı olsun canım öyle de böyle de zor bea!
Ya dağıtım izni dediğin yemin töreninden sonra ki iki gün dimi onu kullanmak isteğe bağlı yani öyle mi?
Benimki aynı yerde kalacak ama iki gün izin veriyolar pansiyonda falan kalırım belki diyo off ne olacağı belli değil hiç gitsen mi gitmesem mi
Benimki kendi dedi dağıtım izni kullanırsak 25 kullanmazsak 18 diye kastamonudan ankaraya götüreceklermiş ordan da uçağa bindireceklermiş hoooooooooooop şırnakyol izni falanda kullanmamış olacak yani.biliyorsun belki devlet doguya giden askerleri uçakla gönderiyor karayolu güvenli değil diye
bilmiyodum kii :s daya iyiymiş işte o zaman üzgün suratlar yapıp durma hayırlısı için dua et bak geçti gitti askerliğin 6 günü diğerleride öyle gidecek öğrenciydin sanırım başka şeylere odaklan, ikinizde hayırlısını dileyin 5 ay sonra çok gülecez Allahın izni ilee
Oldu canımMadem sende seviyosun onun yerine de ye hepsini bi gecedeben olsam yerdim :))
Her ışte bir hayır vardır tatlim , erken gelecek iyidir benceKızlar şafağım birden düştü dağıtım izni kullanmayacağı için of üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum
Hadi canim ciddi misin 7 gün mi ben 3 gün falan biliyotum , emin misin :26:dağıtım izni 7 günlük bi izin canım askerlikten sayılmıyor, o iki gün dediğin evci izni o askerlikten sayılıyor :)
Dagıtım izni 7 gün ama yolda içinde yani 5 gün izin 2 gün yol izni gibi düşün ama o 5 gün olan kısım askerlikten sayılmaz şafaktan düşmezOldu canım
En son mutfaga uğradığımda abim yarisini yemişti zaten
Ben de bir dilim alip sözlümun yerine yedim
Her ışte bir hayır vardır tatlim , erken gelecek iyidir bence
Hadi canim ciddi misin 7 gün mi ben 3 gün falan biliyotum , emin misin :26:
dağıtım izni 7 günlük bi izin canım askerlikten sayılmıyor, o iki gün dediğin evci izni o askerlikten sayılıyor :)
Oldu canım
En son mutfaga uğradığımda abim yarisini yemişti zaten
Ben de bir dilim alip sözlümun yerine yedim
Her ışte bir hayır vardır tatlim , erken gelecek iyidir bence
Hadi canim ciddi misin 7 gün mi ben 3 gün falan biliyotum , emin misin :26:
Anladım canım benimki istanbulda iki günlük izni orda kullansa da onun için birinci derece akraba ve ev le ilgili bir şey gerekli mi? Puff ne zormuş yahu
Anladım canım benimki istanbulda iki günlük izni orda kullansa da onun için birinci derece akraba ve ev le ilgili bir şey gerekli mi? Puff ne zormuş yahu
afiyett olsun ohh bende bi tabak daha makarna yiyeceğğğdim annem yerdirmedi( şişkoyum ben pühüüüü
Netten baktım öyle diyordu canım o yüzden tam emin değilim ama evci izni 2 gün ondan eminim, dağıtım izni 12 günden düşüyomuş :)
Hemde vukuatlı nufus örneği + kalacağı evse evin faturası otelse otelin kaşeli kartı falan filanevet gerekli evci iznine çıkılabilmesi için anne, baba, kardeşinin gelip nfus örneği ve kalınacak yeri bildirmesi lazımmış sanırım
Evet Eskişehirde okuyorum normalde ama şu anda memleketteyim tek odak noktam askerim
O temmuzda gelecek diye yaz okulunda alttan dersim olmasa bile yaz okuluna kalacağım en kötü üstten ders alayım napayım yoksa 8 ay görüşememiş olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?