• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

evet gerekli evci iznine çıkılabilmesi için anne, baba, kardeşinin gelip nfus örneği ve kalınacak yeri bildirmesi lazımmış sanırım

Ev varda benim arkadaşın var onlara kaldıysa zor..
Ankara ya gidip gelse 7 gün ve oda askerlik sayılmiyo öyle dimi

yaz okuluna kalınca onunla görüşmeye mi gideceksin ki pek kavrayamadım :26: çarşı izni yok dememişmiydin :s kafam karıştı

Yaz okulu 7 temmuzda başlıyor ağustosun 25 ine kadar.Benimki 18 inde dönerse yazın bi kısmını beraber geçirmiş olacağız inşallah :)
Yaz okuluna kalıp bu dönem herhangi bir dersten kalırsam onu alırım yada üst sınıftan bir ders alırım napalım :)

acemiliği yaptığı yerde ikamet etmesi gerekmiyor değil mi?

vallahi bugün dediki kastamonu merkezde kalabilirmişim anneme söyle dedi kastamonu ilçe bile olmazmış dedi ille burası olacakmış dedi diğer yerlerde farklıysa onu bilemem kastamonu için bunu demişler
çok sıkıldım ama yaaa

bendeeeeeeeeeee

Yaz okulu 7 temmuzda başlıyor ağustosun 25 ine kadar.Benimki 18 inde dönerse yazın bi kısmını beraber geçirmiş olacağız inşallah :)
Yaz okuluna kalıp bu dönem herhangi bir dersten kalırsam onu alırım yada üst sınıftan bir ders alırım napalım :)

heee senin yanına gelecek yaz okuluna orda görüşeceksiniz anladımm :) peki memleketine gelemez mi

iyi akşamlar bende bi asker yareniyim . nişanlım askere gideli 4. gün bugün :31: askerlikle ilgili forumları dolaşırken buldum burayı
herkese hayırlı teskereler diliyorum şimdiden :72:

heee senin yanına gelecek yaz okuluna orda görüşeceksiniz anladımm :) peki memleketine gelemez mi

Kız ben eskişehirde okuyorum o eskişehirde yaşıyor :D 5 senelik ilişkimiz var ben sırf onun için üniversiteyi eskişehirde okuyorum :):52::52::52::52:
Yani o askerden dönünce 18 temmuzdan 24 agustosa kadar beraber olmuş olacağız inşallah :21::21:

Kızlar özel gün bitti nihayet , spora dönüyorum bana katılmak isteyen var mi , hem kafa dağıtmış hem de askerlerimiz gelene kadar incelmis oluruz :)
LUNAAA sana gelir misin diye sormuyorum canım geleceksin diyorum :1:
Bana gelmesen yazmasan bile spor şart istiyorsun çünkü biliyorum

iyi akşamlar bende bi asker yareniyim . nişanlım askere gideli 4. gün bugün :31: askerlikle ilgili forumları dolaşırken buldum burayı

İyi akşamlar benimde aşkımın 2. gecesi daha :) size de hayırlı teskereler Allah kavuştursun sağlıkla :31:

Kız ben eskişehirde okuyorum o eskişehirde yaşıyor :D 5 senelik ilişkimiz var ben sırf onun için üniversiteyi eskişehirde okuyorum :):52::52::52::52:
Yani o askerden dönünce 18 temmuzdan 24 agustosa kadar beraber olmuş olacağız inşallah :21::21:

Tamam da sen nerde yaşıyon o senin yaşadığın yere gelemez mi diyorum kızz:32: illa yaz okuluna kalman mı gerekiyor onu görmek için :)

Merhaba hoşgeldiniz :3:
Amin inşallah, size de hayırlı tezkereler ,Allahim tez zamanda kavuştursun

Kızlar özel gün bitti nihayet , spora dönüyorum bana katılmak isteyen var mi , hem kafa dağıtmış hem de askerlerimiz gelene kadar incelmis oluruz :)
LUNAAA sana gelir misin diye sormuyorum canım geleceksin diyorum :1:
Bana gelmesen yazmasan bile spor şart istiyorsun çünkü biliyorum

ihihi tamam :) elimden geleni yapacam :17::17:

İyi akşamlar benimde aşkımın 2. gecesi daha :) size de hayırlı teskereler Allah kavuştursun sağlıkla :31:

Tamam da sen nerde yaşıyon o senin yaşadığın yere gelemez mi diyorum kızz:32: illa yaz okuluna kalman mı gerekiyor onu görmek için :)
Veeee luna kafayi takar :60: :60:

Back
X