- 20 Kasım 2010
- 5.043
- 10.131
- 448
uzun dönem mi benim gitti askeriniz
Allahtan kısa dönem ya ay düşündükçe fenalik geliyor uzun dönemi: (
Sirf uzun dönem çıkmasın diye dil puanini vermedi :) yetkililer duymasın da :))
Sizin uzun /kisa ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun dönem mi benim gitti askeriniz
Aynen inşallah bakalım okul lütfederde yaz okulu açarsa gideceğim alayım alttan üsten ortaya karışık bi kaç ders![]()
daha ılk gunlerii :) alışıcaak merak etme ama yemeklerı olsun ortamı olsun kasmıyolar ztn yemekler hazır bi yemek şirketndn gelıoo iyi yanı cok sukur manisa merkez biçok yere göre ^^ usta bırlıgı kıbrıs değilmi ?![]()
manisa merkez sizinki
sınır oldum kıskandım herkesı sımdı olmusmuu![]()
tamam ya tepinirim yarim saat bi saat kızma![]()
Allahtan kısa dönem ya ay düşündükçe fenalik geliyor uzun dönemi: (
Sirf uzun dönem çıkmasın diye dil puanini vermedi :) yetkililer duymasın da :))
Sizin uzun /kisa ?
kız çıkmış bu seferde 6 ay 15 gün niye yaaaa![]()
evet kıbrıs usta birliği yemekler güzel diyo hatta nişanlım biraz kiloludr burda kilo falan vermemi beklemeyin diyo![]()
vay be bende bir zamanlar öğrenciydim anammmix yap mix iyi olur
![]()
karagülde orda ama ilçesindeWalla kalkar yanina gelirim alt tarafi spor yapcan gören de kötü birşey diyorum sanacak
ya demeeeeeeeeeeee :'( geçenlerde küçük ağa dizisi sanirim orada çaldı ben hüngür hüngür ay dengem bozuldu resmen![]()
tamamvay be bende bir zamanlar öğrenciydim anammmix yap mix iyi olur
![]()
tamam peki geçen gün yolladığım zumba videosu ile az tepinip sonra da bu ifadeyi yollayacamAhahahh![]()
tamam tepin
Ya hiç olmadi müzik aç tepingöbek at falan o da cok iyi , ip atla hatta , birseyler yap ama bak walla yarin sorarim sordugumda su ifadeyi gonderme
![]()
benımkını gonullu askerlık yaptırıcam ben duzeltcem sımdı
![]()
evet kıbrıs usta birliği yemekler güzel diyo hatta nişanlım biraz kiloludr burda kilo falan vermemi beklemeyin diyo![]()
bizim de kısa dönem 28 şubatta yemin töreni var işte![]()
Sen diince anılarım canlandı: ) (sanki cok uzun zaman gecti de)
Ama hiç ozlemedim sagolsun kps yerini aratmıyor![]()
tamam peki geçen gün yolladığım zumba videosu ile az tepinip sonra da bu ifadeyi yollayacam![]()
anam düzelt çabuk görünce bi şok oldum abowww![]()
Ağlayacağıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım vallahi ağlayacağım öğretmenevi dolmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuş ağlayacam