• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

daha ılk gunlerii :) alışıcaak merak etme ama yemeklerı olsun ortamı olsun kasmıyolar ztn yemekler hazır bi yemek şirketndn gelıoo iyi yanı cok sukur manisa merkez biçok yere göre ^^ usta bırlıgı kıbrıs değilmi ? :D

evet kıbrıs usta birliği yemekler güzel diyo hatta nişanlım biraz kiloludr burda kilo falan vermemi beklemeyin diyo :3:

tamam ya tepinirim yarim saat bi saat kızma :17::17:

Ahahahh :60: :60: tamam tepin
Ya hiç olmadi müzik aç tepin:1: göbek at falan o da cok iyi , ip atla hatta , birseyler yap ama bak walla yarin sorarim sordugumda su ifadeyi gonderme :17::17:

Son düzenleme:
Allahtan kısa dönem ya ay düşündükçe fenalik geliyor uzun dönemi: (
Sirf uzun dönem çıkmasın diye dil puanini vermedi :) yetkililer duymasın da :))
Sizin uzun /kisa ?

bizim de kısa dönem 28 şubatta yemin töreni var işte :31:

Walla kalkar yanina gelirim alt tarafi spor yapcan gören de kötü birşey diyorum sanacak :1:

ya demeeeeeeeeeeee :'( geçenlerde küçük ağa dizisi sanirim orada çaldı ben hüngür hüngür ay dengem bozuldu resmen :(
karagülde orda ama ilçesinde :D

vay be bende bir zamanlar öğrenciydim anamm :31: mix yap mix iyi olur :52::52:
tamam:32::52::52::52::52:

Ahahahh :60: :60: tamam tepin
Ya hiç olmadi müzik aç tepin:1: göbek at falan o da cok iyi , ip atla hatta , birseyler yap ama bak walla yarin sorarim sordugumda su ifadeyi gonderme :17::17:
tamam peki geçen gün yolladığım zumba videosu ile az tepinip sonra da bu ifadeyi yollayacam :15::15::15: :1:

:1::1::1: benımkını gonullu askerlık yaptırıcam ben duzeltcem sımdı :27::27:

anam düzelt çabuk görünce bi şok oldum abowww:27::27:

Ağlayacağıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım vallahi ağlayacağım öğretmenevi dolmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuş ağlayacam

Back
X