uzun dönem mi benim gitti askeriniz
Aynen inşallah bakalım okul lütfederde yaz okulu açarsa gideceğim alayım alttan üsten ortaya karışık bi kaç ders
daha ılk gunlerii :) alışıcaak merak etme ama yemeklerı olsun ortamı olsun kasmıyolar ztn yemekler hazır bi yemek şirketndn gelıoo iyi yanı cok sukur manisa merkez biçok yere göre ^^ usta bırlıgı kıbrıs değilmi ?
manisa merkez sizinki
sınır oldum kıskandım herkesı sımdı olmusmuu
tamam ya tepinirim yarim saat bi saat kızma
Allahtan kısa dönem ya ay düşündükçe fenalik geliyor uzun dönemi: (
Sirf uzun dönem çıkmasın diye dil puanini vermedi :) yetkililer duymasın da :))
Sizin uzun /kisa ?
kız çıkmış bu seferde 6 ay 15 gün niye yaaaa
evet kıbrıs usta birliği yemekler güzel diyo hatta nişanlım biraz kiloludr burda kilo falan vermemi beklemeyin diyo
vay be bende bir zamanlar öğrenciydim anammmix yap mix iyi olur
karagülde orda ama ilçesindeWalla kalkar yanina gelirim alt tarafi spor yapcan gören de kötü birşey diyorum sanacak
ya demeeeeeeeeeeee :'( geçenlerde küçük ağa dizisi sanirim orada çaldı ben hüngür hüngür ay dengem bozuldu resmen
tamamvay be bende bir zamanlar öğrenciydim anammmix yap mix iyi olur
tamam peki geçen gün yolladığım zumba videosu ile az tepinip sonra da bu ifadeyi yollayacamAhahahhtamam tepin
Ya hiç olmadi müzik aç tepingöbek at falan o da cok iyi , ip atla hatta , birseyler yap ama bak walla yarin sorarim sordugumda su ifadeyi gonderme
benımkını gonullu askerlık yaptırıcam ben duzeltcem sımdı
evet kıbrıs usta birliği yemekler güzel diyo hatta nişanlım biraz kiloludr burda kilo falan vermemi beklemeyin diyo
bizim de kısa dönem 28 şubatta yemin töreni var işte
Sen diince anılarım canlandı: ) (sanki cok uzun zaman gecti de)
Ama hiç ozlemedim sagolsun kps yerini aratmıyor
tamam peki geçen gün yolladığım zumba videosu ile az tepinip sonra da bu ifadeyi yollayacam
anam düzelt çabuk görünce bi şok oldum abowww
Ağlayacağıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım vallahi ağlayacağım öğretmenevi dolmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuş ağlayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?