354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

9.bölük gayet iyi diye okumuştum ben haberin olsun benimkide aradı ama aşıyı söylemedi bölük bölük oluyorlarsa sıraları farklıdır :)

Hadi 'ya içimi biraz da olsa rahatlattin :)
Bölük bölük olduklarini bilmiyorum canim ya yarın da aşı olacaklarmis

bende bilmiyorum çok net yemin törenine katılmış biri cevaplarsa daha iyi olur :)

İyimiş o zaman içimi rahatlattin canim cok sagol izmitten gelicem bakalim hayirlisi artik

Hadi 'ya içimi biraz da olsa rahatlattin :)
Bölük bölük olduklarini bilmiyorum canim ya yarın da aşı olacaklarmis

Benimki demedi sıcak su gelmiş duş alacakmış bide bağırmışlar bunları söyledi dağıtım iznini kullanıp kullanmayacaklarını soracaklarmış bugün kullanırlarsa 25 temmuz kullanmazlarsa 18 temmuzmuş çıkış tarihleri

Yemin töreni 28 inde degil miydi ki

Tatlim benimkide 9.bölük:) 14. De tabur mu öyle birsey bizimkiler tanismislardır belkide:)

Hmm o aile kısmı sıkıntılıymış iyi düşün taşın kendin bilirsin ben direkt ailesiyle gideceğim öyle bi sıkıntım yok neyse ki :)

Benim herseyim sıkıntı zaten hiç bir şey umurumda değil gözüm bir şey görmüyor söz konusu o olunca deli gibi seviyorum kıymetini bilmiyor

Bende hala ses yok :85:

Kızım sende işkence mi yapmaya çalışıyosun kendine kendi sevdiğin tatlıyı yapaydın

İyimiş o zaman içimi rahatlattin canim cok sagol izmitten gelicem bakalim hayirlisi artik

izmiti bilmiyorum ama en az izmit kadar güzeldir insanları moderndir iyidir hoştur genellikle öğrenci çoktur her çeşit insan vardır yaşayınca çok seveceksin inan bana çok tatlı sıcak bir şehir :) sözlünüz nişanlınız eskişehirlimi acaba o yüzden mi orda yaşayacaksınız
Yemin töreni 28 inde degil miydi ki
eveeeeeet 28 şubat neden ki

Benim herseyim sıkıntı zaten hiç bir şey umurumda değil gözüm bir şey görmüyor söz konusu o olunca deli gibi seviyorum kıymetini bilmiyor

Umarım bir gün bilir.Askerdeyken anlaması lazım aslında askerdede kıymetini anlamazsa bir daha anlamaz ki.Umarım anlar

Son düzenleme:

İnşallah canım zaten herkes cok güzel bahsediyo eskisehirden.nişanlim ankarali eskisehire atanfigi icin orda yasayacahiz

Valla ha yirmi gün inşallah hemencik geçer :)

İnşallah erees hepimiz mutlu oluruz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…