siz evli misiniz yoksa erkek arkadaşınız mı yaşınız kaç ? :)
Erkek arkadaşım 23 yaşındayım ankaradayım haziranda üniversiteden mezun olacağım inşallah=) siz de nişanlınızı bekliyorsunuz heralde Allah kavuştursun=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz evli misiniz yoksa erkek arkadaşınız mı yaşınız kaç ? :)
nonsense benimki 1.tabur 5.bölükteymiş biraz önce öğrendiiiiim seninkini biliyor musun???aaa bnmdee kıbrıss girneeee
İnşallah canım 28 Şubat taymis ozaman a kadar ne olur bakalım hayırlısı
Taburunu sordum da tabur mabur yok dedi kiyamamTatlim benimkide 9.bölük:) 14. De tabur mu öyle birsey bizimkiler tanismislardır belkide:)
:) onun sevdiğini ben de seviyorum genelde bir iki şey hariç, kiyamam bazen bir günde bitiriyordu yaptığım tatliyi :))Bende hala ses yok :85:
Kızım sende işkence mi yapmaya çalışıyosun kendinekendi sevdiğin tatlıyı yapaydın
![]()
Oyyyy ben de yeni öğrendim zarenben hiç bişey bilmiyorum ne bölük ne taburkendimi duvarlara vuracam yine
![]()
Hii sen 25 temmuz diosun tmm ben de dagitima sandim , ya hesap yaptim 3 agustos falan çıkmıştı ,cizelgemi duzeltiim o zaman :)eveeeeeet 28 şubat neden ki![]()
Hii sen 25 temmuz diosun tmm ben de dagitima sandim , ya hesap yaptim 3 agustos falan çıkmıştı ,cizelgemi duzeltiim o zaman :)
Sen yanlış hesaplamışsın dağıtım iznini kullanırsa 25 temmuz yani bayramda evinde :)
Kullanmazsa 18 temmuz bayramdan baya önce evinde.
Benimki dediki ne yapacağımı bilmiyorum kullansam mı kullanmasam mı çoğu arkadaş kullanmıyor dedi bende kendin bilirsin beni düşünme kendine göre karar ver dedim bakalım 9da aradığında soracağım ne demiş ona göre bende çizelgemi azaltacağım yada hiç ellemeyeceğim
Eneeee şafagim birden 167 ye indi ay cok sevindim![]()
Kullanacak canim yoksa cok bunalirim dedi .Kullanacak yani.Ay benimki ne yaptı acaba
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF![]()
Merakım kullanacak mı kullanmayacak mı ona daraldım ben kullansa bi türlü kullanmasa bi türlü hay AllahımKullanacak canim yoksa cok bunalirim dedi .
Ohuy o nasil of cektin karşıki dağlar yıkıldı: )
Saka bi yana meraklanma canim iyidir muhakkak
nonsense benimki 1.tabur 5.bölükteymiş biraz önce öğrendiiiiim seninkini biliyor musun???
birgün daha bttıo nabersınız![]()
KötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüHÜühühüühühühüüh
Aynen öyle ama.ben yine de kullanmasini istemezdim ,ben olsam kullanmazdim :)Merakım kullanacak mı kullanmayacak mı ona daraldım ben kullansa bi türlü kullanmasa bi türlü hay Allahım![]()
Iyi gibi :) sen nasilsin şafak inmiş bayaa ,birgün daha bttıo nabersınız![]()
izin kullancakmı kullanmıcakmı bugün söylemesi gerekmiş ne dedi acaba ofhayırdııırr![]()
Aynen öyle ama.ben yine de kullanmasini istemezdim ,ben olsam kullanmazdim :)
Iyi gibi :) sen nasilsin şafak inmiş bayaa ,![]()
Aynen öyle ama.ben yine de kullanmasini istemezdim ,ben olsam kullanmazdim :)
Iyi gibi :) sen nasilsin şafak inmiş bayaa ,![]()
izin kullancakmı kullanmıcakmı bugün söylemesi gerekmiş ne dedi acaba of
of bilmiyorum ya![]()
ıyıym cok sukur bende ındıı ama bgn gecmek bılmedı valla yaa :)
hmm konuşmadnz mı daha once ızın konsunu askerınle
Arkadaşlar naaparsa onu yapacağım demişti millet benden 1 hafta önce terhis olur giderse canım sıkılır demişti ama bilmiyorum naptı 9 dan sonra arayacak bakalım
hmm :) bgn alamazsnda yrn hbrnı alırsn cnm sıkma canını :)))))