• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

:39:

İnşallah canım 28 Şubat taymis ozaman a kadar ne olur bakalım hayırlısı

ya canım..hayırlısı olsun..çok üzme canını..belkide yemin tören olayı ailesiyle tanişma vesilesi olur..yada pskolojini fazla yormak istemiyor, ondan detaylı konuşmuyor..binbir sebep vardır elbet bir cözümü..

ben şahsi olarak hiç birşey tesadüfe bırakmam..e devlet şifresinden ilk ben baktım askeri bilgilere..oda bi huysuzluğumdur..saklanan herşeye bir garezim var..

ama her kişilik bir başkadır işte..

bu ara izmirden katılan yokmu burada??

Tatlim benimkide 9.bölük:) 14. De tabur mu öyle birsey bizimkiler tanismislardır belkide:)
Taburunu sordum da tabur mabur yok dedi kiyamam :60:
Du bi özele bak da ordan soriim :)

Bende hala ses yok :85:

Kızım sende işkence mi yapmaya çalışıyosun kendine:20: kendi sevdiğin tatlıyı yapaydın :37:
:) onun sevdiğini ben de seviyorum genelde bir iki şey hariç, kiyamam bazen bir günde bitiriyordu yaptığım tatliyi :))

ben hiç bişey bilmiyorum ne bölük ne tabur :( kendimi duvarlara vuracam yine :59:
Oyyyy ben de yeni öğrendim zaren :1:

eveeeeeet 28 şubat neden ki :D
Hii sen 25 temmuz diosun tmm ben de dagitima sandim , ya hesap yaptim 3 agustos falan çıkmıştı ,cizelgemi duzeltiim o zaman :)

Hii sen 25 temmuz diosun tmm ben de dagitima sandim , ya hesap yaptim 3 agustos falan çıkmıştı ,cizelgemi duzeltiim o zaman :)

Sen yanlış hesaplamışsın dağıtım iznini kullanırsa 25 temmuz yani bayramda evinde :)
Kullanmazsa 18 temmuz bayramdan baya önce evinde.
Benimki dediki ne yapacağımı bilmiyorum kullansam mı kullanmasam mı çoğu arkadaş kullanmıyor dedi bende kendin bilirsin beni düşünme kendine göre karar ver dedim bakalım 9da aradığında soracağım ne demiş ona göre bende çizelgemi azaltacağım yada hiç ellemeyeceğim

Sen yanlış hesaplamışsın dağıtım iznini kullanırsa 25 temmuz yani bayramda evinde :)
Kullanmazsa 18 temmuz bayramdan baya önce evinde.
Benimki dediki ne yapacağımı bilmiyorum kullansam mı kullanmasam mı çoğu arkadaş kullanmıyor dedi bende kendin bilirsin beni düşünme kendine göre karar ver dedim bakalım 9da aradığında soracağım ne demiş ona göre bende çizelgemi azaltacağım yada hiç ellemeyeceğim

Eneeee şafagim birden 167 ye indi ay cok sevindim :60:

Son düzenleme:
Eneeee şafagim birden 167 ye indi ay cok sevindim :60:

Kullanacak yani.Ay benimki ne yaptı acaba
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Kullanacak yani.Ay benimki ne yaptı acaba
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:
Kullanacak canim yoksa cok bunalirim dedi .
Ohuy o nasil of cektin karşıki dağlar yıkıldı: )
Saka bi yana meraklanma canim iyidir muhakkak

Kullanacak canim yoksa cok bunalirim dedi .
Ohuy o nasil of cektin karşıki dağlar yıkıldı: )
Saka bi yana meraklanma canim iyidir muhakkak
Merakım kullanacak mı kullanmayacak mı ona daraldım ben kullansa bi türlü kullanmasa bi türlü hay Allahım :(

Aynen öyle ama.ben yine de kullanmasini istemezdim ,ben olsam kullanmazdim :)

Iyi gibi :) sen nasilsin şafak inmiş bayaa , :nazar:

izin kullancakmı kullanmıcakmı bugün söylemesi gerekmiş ne dedi acaba of :(

of bilmiyorum ya:31:

ıyıym cok sukur bende ındıı ama bgn gecmek bılmedı valla yaa :)

hmm konuşmadnz mı daha once ızın konsunu askerınle

ıyıym cok sukur bende ındıı ama bgn gecmek bılmedı valla yaa :)

hmm konuşmadnz mı daha once ızın konsunu askerınle

Arkadaşlar naaparsa onu yapacağım demişti millet benden 1 hafta önce terhis olur giderse canım sıkılır demişti ama bilmiyorum naptı 9 dan sonra arayacak bakalım

Back
X