• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

9.bölük gayet iyi diye okumuştum ben haberin olsun benimkide aradı ama aşıyı söylemedi bölük bölük oluyorlarsa sıraları farklıdır :)

Hadi 'ya içimi biraz da olsa rahatlattin :)
Bölük bölük olduklarini bilmiyorum canim ya yarın da aşı olacaklarmis

İnşallah canım. Gün içinde tekrar aradı uyuzcuk hatta dedim ben arayım diye kapattı ben aradım :)

Yemin törenine gelmek istiyorum dedim gelirsen de beni bulamazsın dedi bölük tabur bir şey bilmiyosun dedi
Acaba gitsem bulurmuyum ki?

bende bilmiyorum çok net yemin törenine katılmış biri cevaplarsa daha iyi olur :)

Alışırsıııııııııın alışırsınn ben ilk gittiğimde off nası öğrenecem burayı dedim sonra bi baktım heryer yakın herşey bütün halinde ayrıca tam yaşınılacak güzel bir şehir.Peki hangi şehirden eskişehire geleceksin bu da önemli

İyimiş o zaman içimi rahatlattin canim cok sagol izmitten gelicem bakalim hayirlisi artik

Hadi 'ya içimi biraz da olsa rahatlattin :)
Bölük bölük olduklarini bilmiyorum canim ya yarın da aşı olacaklarmis

Benimki demedi sıcak su gelmiş duş alacakmış bide bağırmışlar bunları söyledi dağıtım iznini kullanıp kullanmayacaklarını soracaklarmış bugün kullanırlarsa 25 temmuz kullanmazlarsa 18 temmuzmuş çıkış tarihleri:34:

Benimki demedi sıcak su gelmiş duş alacakmış bide bağırmışlar bunları söyledi dağıtım iznini kullanıp kullanmayacaklarını soracaklarmış bugün kullanırlarsa 25 temmuz kullanmazlarsa 18 temmuzmuş çıkış tarihleri:34:

Yemin töreni 28 inde degil miydi ki

Canim bir saat önce falan aradi , aşı olmuslar meger bir de tlf sirasi cok oluyormus. Bir de 9. Bölükmüş ya , ayni cikacak diye heyecan yapmistim :)

Hadi ya :( sözlüm.öyle düşünmüyor malesef , cok.kalabalık herşeyde sira var uyumak.istesen biraz zor falan filan :( .aşıdan sonra boş bırakmışlar ama sözlüm aşıyla biraz kötü olmuş :43::43:

Ay inanmıyorum o da bana derdi ,seni de cebime atiim gel benle die :43: :43:
Piskolojim bi garip bugün yaa , en sevdiği tatliyi yaptim dolaba koydum öylece duruyor :43::5:

Tatlim benimkide 9.bölük:) 14. De tabur mu öyle birsey bizimkiler tanismislardır belkide:)

Hmm o aile kısmı sıkıntılıymış iyi düşün taşın kendin bilirsin ben direkt ailesiyle gideceğim öyle bi sıkıntım yok neyse ki :)

Benim herseyim sıkıntı zaten :( hiç bir şey umurumda değil gözüm bir şey görmüyor söz konusu o olunca deli gibi seviyorum kıymetini bilmiyor :43:

Canim bir saat önce falan aradi , aşı olmuslar meger bir de tlf sirasi cok oluyormus. Bir de 9. Bölükmüş ya , ayni cikacak diye heyecan yapmistim :)

Ay inanmıyorum o da bana derdi ,seni de cebime atiim gel benle die :43: :43:
Piskolojim bi garip bugün yaa , en sevdiği tatliyi yaptim dolaba koydum öylece duruyor :43::5:

Bende hala ses yok :85:

Kızım sende işkence mi yapmaya çalışıyosun kendine:20: kendi sevdiğin tatlıyı yapaydın :37:

İyimiş o zaman içimi rahatlattin canim cok sagol izmitten gelicem bakalim hayirlisi artik

izmiti bilmiyorum ama en az izmit kadar güzeldir insanları moderndir iyidir hoştur genellikle öğrenci çoktur her çeşit insan vardır yaşayınca çok seveceksin inan bana çok tatlı sıcak bir şehir :) sözlünüz nişanlınız eskişehirlimi acaba o yüzden mi orda yaşayacaksınız
Yemin töreni 28 inde degil miydi ki
eveeeeeet 28 şubat neden ki :D

Benim herseyim sıkıntı zaten :( hiç bir şey umurumda değil gözüm bir şey görmüyor söz konusu o olunca deli gibi seviyorum kıymetini bilmiyor :43:

Umarım bir gün bilir.Askerdeyken anlaması lazım aslında askerdede kıymetini anlamazsa bir daha anlamaz ki.Umarım anlar :34:

Son düzenleme:
izmiti bilmiyorum ama en az izmit kadar güzeldir insanları moderndir iyidir hoştur genellikle öğrenci çoktur her çeşit insan vardır yaşayınca çok seveceksin inan bana çok tatlı sıcak bir şehir :) sözlünüz nişanlınız eskişehirlimi acaba o yüzden mi orda yaşayacaksınız

eveeeeeet 28 şubat neden ki :D

Umarım bir gün bilir.Askerdeyken anlaması lazım aslında askerdede kıymetini anlamazsa bir daha anlamaz ki.Umarım anlar :34:

İnşallah canım zaten herkes cok güzel bahsediyo eskisehirden.nişanlim ankarali eskisehire atanfigi icin orda yasayacahiz

Back
X