353. Dönem Aralık Grubu (2. grup) Eşi/Nişanlısı/Sevgilisi Askere Gidecekler...!!

aa bizimkide 31.05.2014 diyor :26::26:

bilemedimki bende ya uzamasın artık kısalsın pofff

son zamanlarda belli olur canım nette şafak hesaplamaya baktığımda teskere tarihi 3 haziran yazıyo anlamadım valla evet kısalsın yaa mayısın sonunda gelsinlerr hazirana bile kalmasın inş öyle olur

son zamanlarda belli olur canım nette şafak hesaplamaya baktığımda teskere tarihi 3 haziran yazıyo anlamadım valla evet kısalsın yaa mayısın sonunda gelsinlerr hazirana bile kalmasın inş öyle olur

Evet canım son zamanlar belli olur bizimki diyorki geçenlerde 28 mayıs tezkere tarihi olabilirmiş ama hazırlama sen yinede kendini. sonra diyor 1 haziranda yanındayım başka gün başka bir tarih veriyor artık ben hı hı diyorum geçiyorum

birde bizimki düşünmüyor şimdilik ama çok çok bunalırsa izin kullanabilir o da yol süresi falan 5-6 gün yapıyor bazen delleniyorum çıkarım diyor bazende gerek yok herkes giderken arkalarından bakmak çok sinir bozucu olur diyor bilemedi öyle olursa üstüne binecek birde hiç istemiorm

Aynen kızlar haklısınız hemde sonuna kadar..
Bende öyle düşünüyorum ve bırakıyorum artık
İpin ucunu !!

Benim düştüğüm bu gülünç durum artık yeter !
Hep ben mücadele ettim , savaştım ama ondan bişey gelmedi ..
Bende değerli bi insanım ve değer görmek istiyorum ,
Hissetmek istiyorum bunu..
Değmeyeceğine kanat verdim artık bu ilişki icn
Çabalamaya ..
Son sözü daha söylemedim ama bugün eğer yazarsa yazacağım ..
Ve hayatımdan artık tamamen çıkaracağım onu ..

Üzülmeye son artık mutlu olma zamanı :)

aynen canım bizimkide çok kararsız bi gelirim bi gelmem diyor. özlersem dayanamam gelirim diyor. bende gelmee bidaha seni göndermem valla askere falan dedim en sonunda. çünkü yine ilk askere gittiği zaman ki gibi oluruz canım her iki taraf içinde zor olur. en güzeli gelmemeleri bence :26::26:

bence de canım senin için üzülmeyen bi insana sen hiç üzülme. sevebilirsin ama bi bayansın sonuçta değer görmek senin de hakkın. yapmıyosa bırak canım. Hayatını karartma mutlu olmak hakkın

aynen tatlım inan h.sonu gidicem diye çok da sevinemiorm bazen dönüş geliyor aklıma o atlatma süreci 2kez ayrıldık ama hep yakın zamanda görüşücez diye çok da üzülmüyordum ama bu sefer koskoca 4 ay olacak içimde sıkıntı büyüdü de büyüdü
gelseler bir dert gelmeseler ayrı dert bilemedim

kızlaarrr 2 gün sonra 120'lerrrr 12 gün sonra 3 aylarrr gelsin :))))

zaman geçmek bilmiyo onsuz. Gökçe bende en çok pazar günleri arıyorum onu. çünkü pazar hep onunla plan yapardık sizin gibi canım yanıyo. yemin töreninden sonra daha da çok özlüyorum sanki. aklıma gelse ağlıyorum of yaa

Şehrime gel sevgilim.
Yarın çık gel.
Bırak herşeyi, bir bekleyenim var de gel.
Gel ki, bu şehir adımlarınla anlamlansın.
Gel ki, bu şehir nefretim olmaktan çıksın.
Gel ki, nefes alayım.
Gel...

(çok özledim askımıı)

merhabayın kızlar ne zamandır gelemiyorum:) okuyorumda yazamıyorum...
nasılsınız nasıl geçiyor günler...

BURCU senin yazdığını da okudum ve arkadaşlara katıldım... malesef bi yere kadar sabredebiliyorsun zaten sadece, sonrasında üzmek yoruyor insanı... boşver gerçekten senden değer gördüğü için belki de bu kadar umursamaz... çek biraz değerini üzerinden de bakalım neler olucak....
hem olmazsa da karşına belki de çok daha iyisi çıkacağı içindir... ben kendimden örnek verebilirim sana...

evettt özlettin kendini canım işe girince unuttun buralarıı :)

ayyy kimse yok burda yaaa beni yalnız bıraktınızz dostlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…