353. Dönem Aralık Grubu (2. grup) Eşi/Nişanlısı/Sevgilisi Askere Gidecekler...!!

ayyy çok heycanlısındır şimdii. inşallah yakın yerler düşer canım. bizim baya uzak düştü çünküüü

pofff aynen millet ustalıkta 2 haftada 1 sevdiğinin yanına gidebiliyor bizz nerdeeee (

ama olsun canım bizimkiyle konuştukça ve rahatlıklarını gördükçe diyorum ki iyiki Kastamonu çıkmış oldukça rahat bir yer canım sende biliyorsun heleki Artvin daha da rahatmış canım araştırmışlar baya o yüzden ne yapalım uzağız ama onlar iyi olsun yeter

aynen canımmm ama artvinde karakollara dağıtılma ihtimalleri de varmış. bilmiyorum ya

aynen canımmm ama artvinde karakollara dağıtılma ihtimalleri de varmış. bilmiyorum ya

e tabi heleki jandarmalar için o ihtimal herkesde var ama artvinde genelde olan olay kız kaçırma ya da köylüler arasında çıkan kavgalar falanmış karadenizde yaygındır bilirsn bu muhabbetler üzülme hiç gayet iyi olacaklar

inşallah canımm ya valla iyi olsunlar da başka birşey istemiyorummmmm

ayyy çok heycanlısındır şimdii. inşallah yakın yerler düşer canım. bizim baya uzak düştü çünküüü

İnşallah canım yaa hayırlısı diyorum rahat olsun yakın olsun diyorum inşallah

Son düzenleme:
kızlaarrrr günaydınnnnn

4 gün sonra gelsin 120'leeerrrrrrrrrrr

Selam Kızlarr ..

Kaç gündür uğramıyorum buraya , şafak tablosu da kaldı öyle kusura
Bakmayın ..

Ben bu aralar moral olarak sıfırı tüketmiş durumdayım
Benimkiyle çarşambadan beri hic yazışmıyoruz,,
Telefon desen pazartesiden beri aramıo..
Cumaya kadr istirahat vermişti doktor , bugün çarşı izni varmı
Bilmiyorum ,, yarına kadar bekleyeceğim ve sonda artık
Beklememeye başlayacağım artık çünkü karalarının ne yönden olduğunu
Artık biliyor olacağım ..

Böyle olacağını biliyordum , ama konuşmadan aniden böyle
Olması beni bi hayli sarstı .. Artık üstünede düşmicem ,, yoruldum artık (

O yüzden şafakmatik icin kusura bakmayın :18:

canım benim ya kötü düşünme. telefonu olduğunu söylemiştin yanında. bi mesaj at. Açtığı zaman telefonu görür belki döner sana. Belki de telefonu yakalatmıştır, arıyamıyordur seni sonuçta orası askeriye canım. Belki de hastadır çok şey olabilir canım benim sen üzülme. Belki belki diyorum belkiler çok gerçekten. Allah sabır versin canım sana böyle haber alamamak çok kötü biliyorum. Ama içini ferah tut her zaman biz yanındayız

Teşekkür ederim canım arkadaşım :))
Bende düşündüm acaba telefonu mu yaklalattı diye çünkü
Perşembeden beri face de girmio..
Aklımda bin bir soru ve soru işareti var , cok üzülüyorum
Bu duruma ( hep uyumak istiyorum ..

Sağlığını da merak ediyorum , aramak istiyorum ama
Cok bunaltmaktan çekindiğim icin arıyamıyorum da ..

Allah büyük elbet bi haber alırım iyi veya kötü ..
O iyi olsun mutlu olsun da ben böyle mutsuz olayım razıyım (

burcucum gülşahında dediği gibi sen bi mesaj at cevap gelir mi bilmiorm ama en azından son bir kez sen elinde geleni yapmış olursun içinde kalmaz. birazda zaman tanı canım işte aranızda geçenleri bilmiorz tabiki ama mutlaka zaman herşeyin ilacı geçer

ne zamandır giremiyordum... nasılsınız kızlar.. yeni asker yarenleri gelmiş aramıza hoşgelmiş:))

burcu sende gene bunaltmışsın kendini...kötüsünü düşünme belkide denildiği gibi telefonu kaptırmıştır yada ne bilim gerçekten telefonla uğraşıcak kadar hali kalmıyordur:) üzme kendiniiii :26:

Demin yazdı kızlar napıyorsun diye..
Çarşıya çıkmış vs mesafeli yazıştık ..
Bi konuşalım mı müsait olunca dedim , cevap vermesini
Bekliyorum bakalım artık ..

Demin yazdı kızlar napıyorsun diye..
Çarşıya çıkmış vs mesafeli yazıştık ..
Bi konuşalım mı müsait olunca dedim , cevap vermesini
Bekliyorum bakalım artık ..

ay hadi inş güzel güzel konuşursunuz... belki canı bişeye sıkılmıştır:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…