353. Dönem Aralık Grubu (2. grup) Eşi/Nişanlısı/Sevgilisi Askere Gidecekler...!!

TEZKERECI GÜZELLERIN ŞAFAKMATİK TABLOSU

353. DÖNEM ( ARALIK 2013) ASKER YARENLERİ

SABIRLA VE DUA ILE TEZKEREMIZI BEKLIYORUZ

TEZKERE BEKLEYEN TEZKERECI GÜZELLER

Gokche8605 ♥ - Acemi KASTAMONU - Usta Birliği ARTViN = Şafak 132 :124:

esmeralda5 ♥ -Acemi HATAY - Usta Birliği NiĞDE = Şafak 132 :124:

BurCuu09 ♥ - Acemi KASTAMONU - Usta Birliği AMASYA = Şafak 132 :124:

Nahale258 ♥ -Acemi KASTAMONU - Usta Birliği KÜTAHYA = Şafak 132 :124:

gamenn ♥ - Acemi KASTAMONU - Usta Birliği ARTViN = Şafak 132 :124:

:92: BIR GÜN BITECEK BIR GÜN KALACAK ! :92:

LÂ Tahzen İnnallâhe Meanâ ∞ ÜZÜLME ! ALLAH BIZIMLE :)

tatlım günaydın:)) 133'deyiz yalnız biz 1 gün eksik yazmışsın keşke öyle olsa ama (

Kastamonu güzelleri günaydınnnn!!! bizimkiler çarşı izninde 2 gündür sabah konuştum benimkiyle morali iyi oldukça çarşı izinleri iyi gelecek gibi ne dersiniz?

Kastamonu güzelleri günaydınnnn!!! bizimkiler çarşı izninde 2 gündür sabah konuştum benimkiyle morali iyi oldukça çarşı izinleri iyi gelecek gibi ne dersiniz?

aynen canım benimkide çıkıyo iki gündür bugünde hamama gidceklermiş internet cafede yer kalmamış o yüzden görüşemicez faceden

Kızlarr bu erkek arkadaşım askerden 4 ay 13 gün sonra gelicek etiketini nasıl yapıcamm yaa bi yardımmmmmm:26::26:

Kızlarr bu erkek arkadaşım askerden 4 ay 13 gün sonra gelicek etiketini nasıl yapıcamm yaa bi yardımmmmmm:26::26:

canım profiline gir oradan hakkımda kısmında altlarda görsel diye bir şey var oradan şafak panosundan bilgilerini gireceksin işte tezkere tarihi beklediğin kişi falan diye

canım profiline gir oradan hakkımda kısmında altlarda görsel diye bir şey var oradan şafak panosundan bilgilerini gireceksin işte tezkere tarihi beklediğin kişi falan diye

tamam canımm hemne yapıyorumm çok teşekkür ederimmmm

rica ederim ne demek tatlım:))

çıkmış mı seninki çarşıya?? son haftasonları orada sonra gelsin Artvin yolları taştan :)))

çıkmış canım bi güzel kahvaltı yapmışşş :) saat 1de hamama gidcekmiş arkadaşlarıylaa çok iyi morel oluyo onlara da şu iki gün ya. evett haftaya usta birliğine hadi bakalımm :) senii kıskanıyorumm zaten yaaaaaaaaaaaa ne güzell tekrar görceksinn

bizimkide bowling ps takılıyormuş birde gördük ya orayı daha iyi anlıyorum şuraya gittik burada oturduk falan diyince. afiyet bal şeker olsun onlara :)))

umarım bir şey çıkmaz canım ya aldık biletleri falan ama bakalım dönüşüm kötü olcak gibi

aynen içimiz rahat oluyo en azından gördüğümüz bi yer :)

inşallahh bi aksilik çıkmaz canım , evet dönüşünü düşünemiyorum senin

Kusura bakmayın kızlar telefondan yaptım
Bi gün eksik yazmışım ..

Kızlar benimkiye ipler kopuyor ..
Yazıştık sabah faceden, ve benim tamda beklediğim
Gibi oldu sonuç.. Bitiyor ..

Akşam son kez konuşcaz telefonda, ama kararım değişmicek
Dedi , seni daha fazla üzmeye hakkım yok hakketmiyorsun
Sen bunu dedi ..
Tamam değiştirmeye calışmıcam zaten merak etme
Sadece yazışmak bana bu konuda samimiyetsiz geliyor
O yüzden konuşalım telefonda dedim oda peki dedi..

Kelimelerim tükeniyor artık,sabah onsuz bi güne merhaba diyeceğimi
Bilmek acı veriyor
Ama Buda Allah'tan elimden bişey gelmio

bence üzerine gitme canım bu konunun için acıyacak belki bir süre kabullenemeyeceksin ama şu lanet askerlik bitsin bi istanbula git yüzyüze görüşün o zaman farklı olacak herşey şu anda zaten bazı şeylerin düzelmesini bekleme

ne hakkında son kez konuşucaksınız ki... neden seni daha fazla üzmeye hakkı yokmuş... Allah Allah :/
neden acaba böyle bi karara vardı ki :S
belkide o askerde ya, kimisinde kimseyi bekletmek istemem yargısı oluşuyor...
du bakalım...

aranızda ne gibi sorunlar var bilmiyorum belki bilsem farklı şekilde yazıcam ama sen bu kadar severken seni üzebiliyosa dicek hiçbirşeyim yok benim ya. seven insan sevdiğini bu kadar incitemez kıramaz yargılayamaz hele ki BEKLİYORSA o kişi. konuşun birşeyler yolunda gitmiyorsa da yolunuzu ayırın. sen de üzülme bence bırak o üzülsün neyi kaybettim ben diye ya. böyle olunca çok sinirleniyorum ben

Bizim mevzu cok karışık ,
Başka bi kız meselesi bile vardı ben onu
Ona rağmen sevmeye devam ettim, aldatma değildi
Ama eski sevgilisiyle görüşmüştü ve benimleyken
Bana almak istediği kolyeyi kız ülkesine geri
Dönerken ona vermişti..
Bunlara rağmen görüşmeye devam ettim ,silemedim onu
Vazgeçemedim .. Cünkü aşığım ona..
Ailesiyle ablaları annesiyle hala görüşüyorum,
Ona gittiğinden beri destek oldum, siz biliyorsunuz zaten.
Ama o kolye meselesini benim bildiğimi bilmiyordu,
Ve ben bunu mektupumda dillendirdim ,
Beni ilk defa ozaman üzdüm dedim , cünkü kolye sonsuzluk
İşaretiydi ve ben o kolyeyi rahmetli babamın sonsuz sevgisini simgelesin
Diye yaptırmıştım oda bunu biliyordu ve ona aldırmamıştım var diye..

Ve ben bunlara rağmen seni çıkaramadım hayatımdan ,
Bunlara rağmen senle mutlu olacağımıza hala inanıyorum da yazmıştım ..
Oda bana işte bugün beni daha fazla üzmek istemediğini
Bidaha beraber olamayacağımızı söyledi..

Güya akşam arıcaktı, aramadı ..
Onun gözünde değersizim.
Başlarda niye aradı beni okadar bilemiyorum, ama
Telefonu içeriye soktuktan sonra yanlızlığı geçti ya
Bana gerek duymuyor artık :)

Mutlu olsun ,, ama benim ondan vazgeçme zamanım geldi sanırım.
Cünkü artık cok yoruldum,, hep ben bişeyler verdim ondan bişey gelmedi..
6 sayfa mektupun bedeli buysa eyvallah :) sadece bi hoşcakal yazacağım birazdan
Ona ve bitecek..

Dert köşesi yaptım burayı affedin kızlar :) ama mevzu bu işte

canım benim ya meğer neler varmış... İnsan sevince bazı şeylere göz yumabiliyo malesef.. Ve sen yeterince bu aşkın peşinden koşmuşsun.. Belki düzelir, belki olur diye çok uğraşmışsın.. Ama olmuyosa zorlama diye bi laf var canım. sen bu kadar değer verirken onun sana değer vermemesi çok kötü birşey insan mahvolur ya dayanmak, katlanmak belli bi süreden sonra yorar insanı sen ne kadar sevsende onun sana değer vermemesi canını yakar, acıtır, Kİ acıtıyor da... Evet aşığım yazmışsın. ama senin yaptıklarının bedeli bu değil bence. Bırak o değer versin canım bundan sonra. Yanında olmak isterse her şekilde olur, seviyosagelir peşinden bırakmaz. Her şekilde yanında olur. Üzülme sen gelir geçer bunlar... Sen üzerine düşen görevi fazlası ile yapmışsın.. Bırak o uğraşssın fazla değer verme canım verme

günaydınnn kızlarr bir gün daha bitti çok şükür :)

Burcucum lafı dolandırmadan söyleyeceğim olanları bilmiordum şimdi öğrenmiş oldum ve tek kelimeyle bırak derim!! bırak da görsün bakalım dünya kaç bucak dediğin gibi sen seviyorsun belki ama o değerini bilemior gibi geliyor bana. üzerine düşme yani bence bu konunun

Gülşah senin şafak niye 133 ya :26::26:

teskere tarihi bildiğim kadarıyla 01.06.2014 olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…