• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

353. Dönem Aralık Grubu (2. grup) Eşi/Nişanlısı/Sevgilisi Askere Gidecekler...!!

eheh ne güzel afferin kız sana :D tabi canım azcık rahat olsunlar hemen triplere başlaamak gerek :D

neden karıştı kafan bakim? ne nereye kadar böyle devam edecek?

Neyse şafağın atmasına az kaldı :)

Bizim durumlar biraz karışık askerimle canım :)
Sevgili değiliz ayrılmıştık ama kopamıyoruz da birbirimizden
Öyle isimsiz bi ilişkimiz var şuan ..
Askerden gelmesini ve benim Türkiye'ye gitmemi bekliyoruz
Görüşüp konuşcaz gidince.. En büyük sorunlardan biri askerlikti
Ama onunda şuan beraber üstesinden geliyoruz cok şükür ..
Bazı şeyler kafama cok takılıyor yine o yüzden karışığım :(

Bizim durumlar biraz karışık askerimle canım :)
Sevgili değiliz ayrılmıştık ama kopamıyoruz da birbirimizden
Öyle isimsiz bi ilişkimiz var şuan ..
Askerden gelmesini ve benim Türkiye'ye gitmemi bekliyoruz
Görüşüp konuşcaz gidince.. En büyük sorunlardan biri askerlikti
Ama onunda şuan beraber üstesinden geliyoruz cok şükür ..
Bazı şeyler kafama cok takılıyor yine o yüzden karışığım :(

hm anladım canım... onunda düşüneceği anlar olmuştur belki de olumlu yönde değişmiştir kararları... kopamıyorsanız vardır bir nedeni:)) içini ferah tut sen karıştırma içini

ohh ohh maşallah ne iyi yapmışsın:) aman canım kazanıyorsan varsın böyle şeylere gitsin... bende çalışsam alırdım ama hiçbişi alamadım :D bana alsınlar canımmmmm napalım:P
çeyiz ne aldın çeyiz :D hiç bilmiyorum ben neler alınıyor neler yapılıyor :D

yawrum ben şu anda ufak tefek alıyorum açıkçası büyük parçalar konusunda annemlerden yardım almayı düşünüyorum o yüzden ufakları kendim çıkartıyorum aradan. nevresim takımı aldım canım bugün. Karaca Home'da indirim warmış kaçırmadım kaptım geldim:)

bende çok memnun oldum canımm :) evett aynı duyguları paylaşıyoruz bir de aynı yerler olunca muhteşem oldu. ekndimi çok yalnız hissediyordum. bi nebze iyi gelicek burası :)

aynen canım. nerelisin? yemin törenine gidiyorsun dimi? bizde gidicez ama onlar daha 27'sinde Artvine geçeceklermiş

hm anladım canım... onunda düşüneceği anlar olmuştur belki de olumlu yönde değişmiştir kararları... kopamıyorsanız vardır bir nedeni:)) içini ferah tut sen karıştırma içini

İnşallah canım inşallah :))
Umudumu kaybetmedim ben , pes etmicem Allah'ın izniyle olacağı varsa
Yine olur .. :)

Burcucum bak gör askerin o kadar çok değişecekki en önemlisi sen onu bekliyorsun yaa. ben onun yerinde olsam hatta tüm askerlerin yerinde olsam beni böyle bekleyen biri olsa hayatımda asla bırakmazdım. bu devirde inan kızlar o kadar fena ki herşey önlerine hazır tepsiyle sunulsun istiyorlar. en basidi benim çevremdeki çoğu kız arkadaşım da öyle. ayy asker yolumu gözleyeceksin ben bekleyemezdim falan filan lafları... kulak asmıorm bile artık. onlar şu an yalnız ve mutsuz ama ben hayatımda olduğu için hergün şükrettiğim bir insana sahibim.

şu an onlat o kadar çok şeyi düşünüyorlarki. akşam koğuşa geçtiklerinde neler neler geçiyor akıllarından bizimkinin konuşma tarzı bile değişti ya

izmirliyim ama mersinde yaşıyoruz canım. evet yemin törenine gidicem gitmez olur muyummm :) evet 27sinde artvine gidicekler haberim var ama çok geç değil mi :(

Son düzenleme:
yawrum ben şu anda ufak tefek alıyorum açıkçası büyük parçalar konusunda annemlerden yardım almayı düşünüyorum o yüzden ufakları kendim çıkartıyorum aradan. nevresim takımı aldım canım bugün. Karaca Home'da indirim warmış kaçırmadım kaptım geldim:)

ben henüz hiçbişey almadım ki zaten ortada öyle bişeyde yok ama olduğu zamanda artık zipleyip koşturcaz:D :52:

aynen canım. nerelisin? yemin törenine gidiyorsun dimi? bizde gidicez ama onlar daha 27'sinde Artvine geçeceklermiş

izmirliyim ama mersinde yaşıyoruz canım. evet yemin törenine gidicem gitmez olur muyummm :) evet 27sinde artvine gidicekler haberim var ama çok geç değil mi :([/QUOTE]

Jandarmalar öyleymiş canım ya 2 hafta sonra gidiyorlar. Kasımda gidenlerde de öyle olmuş. bi ton plan yapmıştık hepsi güme gitti bu yüzden :( Mersinden nasıl geleceksin canım Kastamonuya uçakla dimi? biz mecbur otobüsle 12 saat ama olsun değer

:nazar: :72: TEZKERECI GÜZELLERIN ŞAFAKMATİK TABLOSU :72: :nazar:

353. DÖNEM ( ARALIK 2013) ASKER YARENLERİ

:29: SABIRLA VE DUA ILE TEZKEREMIZI BEKLIYORUZ :29:

:16: TEZKERE BEKLEYEN TEZKERECI GÜZELLER :16:

Gokche8605 ♥ - Acemi KASTAMONU - Usta Birliği ARTViN = Şafak 154 :124:

esmeralda5 ♥ -Acemi HATAY - Usta Birliği NiĞDE = Şafak 154 :124:

BurCuu09 ♥ - Acemi KASTAMONU - Usta Birliği AMASYA = Şafak 154 :124:

Nahale258 ♥ -Acemi KASTAMONU - Usta Birliği KÜTAHYA = Şafak 154 :124:

gamenn ♥ - Acemi KASTAMONU - Usta Birliği ARTViN = Şafak 154 :124:

:92: BIR GÜN BITECEK BIR GÜN KALACAK ! :92:

LÂ Tahzen İnnallâhe Meanâ ∞ ÜZÜLME ! ALLAH BIZIMLE :)

izmirliyim ama mersinde yaşıyoruz canım. evet yemin törenine gidicem gitmez olur muyummm :) evet 27sinde artvine gidicekler haberim var ama çok geç değil mi :([/QUOTE]

Jandarmalar öyleymiş canım ya 2 hafta sonra gidiyorlar. Kasımda gidenlerde de öyle olmuş. bi ton plan yapmıştık hepsi güme gitti bu yüzden :( Mersinden nasıl geleceksin canım Kastamonuya uçakla dimi? biz mecbur otobüsle 12 saat ama olsun değer

Jandarmaların öyleymiş canım Kasımda gidenlerinde öyle olmuş çok kötü oldu planlarımız var güme gitti napalım :(

:nazar: :72: TEZKERECI GÜZELLERIN ŞAFAKMATİK TABLOSU :72: :nazar:

353. DÖNEM ( ARALIK 2013) ASKER YARENLERİ

:29: SABIRLA VE DUA ILE TEZKEREMIZI BEKLIYORUZ :29:

:16: TEZKERE BEKLEYEN TEZKERECI GÜZELLER :16:

Gokche8605 ♥ - Acemi KASTAMONU - Usta Birliği ARTViN = Şafak 154 :124:

esmeralda5 ♥ -Acemi HATAY - Usta Birliği NiĞDE = Şafak 154 :124:

BurCuu09 ♥ - Acemi KASTAMONU - Usta Birliği AMASYA = Şafak 154 :124:

Nahale258 ♥ -Acemi KASTAMONU - Usta Birliği KÜTAHYA = Şafak 154 :124:

gamenn ♥ - Acemi KASTAMONU - Usta Birliği ARTViN = Şafak 154 :124:

:92: BIR GÜN BITECEK BIR GÜN KALACAK ! :92:

LÂ Tahzen İnnallâhe Meanâ ∞ ÜZÜLME ! ALLAH BIZIMLE :)

Jandarmaların öyleymiş canım Kasımda gidenlerinde öyle olmuş çok kötü oldu planlarımız var güme gitti napalım :(

izmirliyim ama mersinde yaşıyoruz canım. evet yemin törenine gidicem gitmez olur muyummm :) evet 27sinde artvine gidicekler haberim var ama çok geç değil mi :(

Jandarmalar öyleymiş canım ya 2 hafta sonra gidiyorlar. Kasımda gidenlerde de öyle olmuş. bi ton plan yapmıştık hepsi güme gitti bu yüzden :( Mersinden nasıl geleceksin canım Kastamonuya uçakla dimi? biz mecbur otobüsle 12 saat ama olsun değer[/QUOTE]

yok canım uçakla değil ailesi ile birlikte gelicez arabayla mecbur çekicez o yolları ama askerimiz için değer çok mutlu olcaklar. benim ki şimdiden hayalini kuruyor yemekler börekler pastalar falan istiyor :)

yok canım uçakla değil ailesi ile birlikte gelicez arabayla mecbur çekicez o yolları ama askerimiz için değer çok mutlu olcaklar. benim ki şimdiden hayalini kuruyor yemekler börekler pastalar falan istiyor :)[/QUOTE]

yaaa kıyamam:( özlemiştir tabi sizin elinizden yemekler yemek. bende yapiyim olmazsa gitmeden birşeyler.. nerede kalıcaksınız canım? benimkinin ailesi bir otelde yer ayarlamış şehir merkezinde heryer full doluymuş zar zor bulmuşlar.

Burcucum bak gör askerin o kadar çok değişecekki en önemlisi sen onu bekliyorsun yaa. ben onun yerinde olsam hatta tüm askerlerin yerinde olsam beni böyle bekleyen biri olsa hayatımda asla bırakmazdım. bu devirde inan kızlar o kadar fena ki herşey önlerine hazır tepsiyle sunulsun istiyorlar. en basidi benim çevremdeki çoğu kız arkadaşım da öyle. ayy asker yolumu gözleyeceksin ben bekleyemezdim falan filan lafları... kulak asmıorm bile artık. onlar şu an yalnız ve mutsuz ama ben hayatımda olduğu için hergün şükrettiğim bir insana sahibim.

şu an onlat o kadar çok şeyi düşünüyorlarki. akşam koğuşa geçtiklerinde neler neler geçiyor akıllarından bizimkinin konuşma tarzı bile değişti ya

Ah gökçem ben beklemeye razıyım sonu ona kavuşmaksa eğer ..
Hele bi Amasya ya geçsinde ona mektup yollayacağım, telefonda pek duygusal konuşmuyorum
Ben şakaya filan cok vuruyorum sırf onu sıkmamak icin .
Bide bugün şey dedi, Amasya'ya geçmeden önce Ankara'ya geçicekmiş ordaki
Asker arkadaşıyla , bi gün Ankara'da kalacaklarımış ordan Amasya 4 saatmiş
Öyle geçiçekermiş, o gün gezcez eğlencez filan dedi iyi bakalım
Yap şimdiden planını dedim ..bakalım o gün hic aklına gelecekmiyim
Bana hic yazacakmı merak ediyorum ..yoksa gercekten
Sadece askerde şuan yanlız diyemi beni arıyor soruyor onu
Bi ölçüp tartcam..
Sonrası artık bende sallamam aradığı zaman hemen acmam vs,

Şimdiden neler düşünüyorum ya :9:
Cok ön yargılıyımmm

yok canım uçakla değil ailesi ile birlikte gelicez arabayla mecbur çekicez o yolları ama askerimiz için değer çok mutlu olcaklar. benim ki şimdiden hayalini kuruyor yemekler börekler pastalar falan istiyor :)

yaaa kıyamam:( özlemiştir tabi sizin elinizden yemekler yemek. bende yapiyim olmazsa gitmeden birşeyler.. nerede kalıcaksınız canım? benimkinin ailesi bir otelde yer ayarlamış şehir merkezinde heryer full doluymuş zar zor bulmuşlar.[/QUOTE]

anam ben bişey yapmıyorum ama :D

Back