- 10 Temmuz 2012
- 348
- 95
- 118
evet ben kimseyi bulamadım daha yaaa![]()
![]()
çıkar belki canım bekle bakalım :) senin askerin nerede yapıyor askerliğini :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ben kimseyi bulamadım daha yaaa![]()
![]()
eheh ne güzel afferin kız sanatabi canım azcık rahat olsunlar hemen triplere başlaamak gerek
neden karıştı kafan bakim? ne nereye kadar böyle devam edecek?
Neyse şafağın atmasına az kaldı :)
Bizim durumlar biraz karışık askerimle canım :)
Sevgili değiliz ayrılmıştık ama kopamıyoruz da birbirimizden
Öyle isimsiz bi ilişkimiz var şuan ..
Askerden gelmesini ve benim Türkiye'ye gitmemi bekliyoruz
Görüşüp konuşcaz gidince.. En büyük sorunlardan biri askerlikti
Ama onunda şuan beraber üstesinden geliyoruz cok şükür ..
Bazı şeyler kafama cok takılıyor yine o yüzden karışığım![]()
çıkar belki canım bekle bakalım :) senin askerin nerede yapıyor askerliğini :)
ohh ohh maşallah ne iyi yapmışsın:) aman canım kazanıyorsan varsın böyle şeylere gitsin... bende çalışsam alırdım ama hiçbişi alamadımbana alsınlar canımmmmm napalım
![]()
çeyiz ne aldın çeyizhiç bilmiyorum ben neler alınıyor neler yapılıyor
![]()
bende çok memnun oldum canımm :) evett aynı duyguları paylaşıyoruz bir de aynı yerler olunca muhteşem oldu. ekndimi çok yalnız hissediyordum. bi nebze iyi gelicek burası :)
Hatay şu anda sonra Niğde'ye gidecek:)
hm anladım canım... onunda düşüneceği anlar olmuştur belki de olumlu yönde değişmiştir kararları... kopamıyorsanız vardır bir nedeni:)) içini ferah tut sen karıştırma içini
yawrum ben şu anda ufak tefek alıyorum açıkçası büyük parçalar konusunda annemlerden yardım almayı düşünüyorum o yüzden ufakları kendim çıkartıyorum aradan. nevresim takımı aldım canım bugün. Karaca Home'da indirim warmış kaçırmadım kaptım geldim:)
aynen canım. nerelisin? yemin törenine gidiyorsun dimi? bizde gidicez ama onlar daha 27'sinde Artvine geçeceklermiş
aynen canım. nerelisin? yemin törenine gidiyorsun dimi? bizde gidicez ama onlar daha 27'sinde Artvine geçeceklermiş
izmirliyim ama mersinde yaşıyoruz canım. evet yemin törenine gidicem gitmez olur muyummm :) evet 27sinde artvine gidicekler haberim var ama çok geç değil mi![]()
Jandarmalar öyleymiş canım ya 2 hafta sonra gidiyorlar. Kasımda gidenlerde de öyle olmuş. bi ton plan yapmıştık hepsi güme gitti bu yüzdenMersinden nasıl geleceksin canım Kastamonuya uçakla dimi? biz mecbur otobüsle 12 saat ama olsun değer
Burcucum bak gör askerin o kadar çok değişecekki en önemlisi sen onu bekliyorsun yaa. ben onun yerinde olsam hatta tüm askerlerin yerinde olsam beni böyle bekleyen biri olsa hayatımda asla bırakmazdım. bu devirde inan kızlar o kadar fena ki herşey önlerine hazır tepsiyle sunulsun istiyorlar. en basidi benim çevremdeki çoğu kız arkadaşım da öyle. ayy asker yolumu gözleyeceksin ben bekleyemezdim falan filan lafları... kulak asmıorm bile artık. onlar şu an yalnız ve mutsuz ama ben hayatımda olduğu için hergün şükrettiğim bir insana sahibim.
şu an onlat o kadar çok şeyi düşünüyorlarki. akşam koğuşa geçtiklerinde neler neler geçiyor akıllarından bizimkinin konuşma tarzı bile değişti ya
yok canım uçakla değil ailesi ile birlikte gelicez arabayla mecbur çekicez o yolları ama askerimiz için değer çok mutlu olcaklar. benim ki şimdiden hayalini kuruyor yemekler börekler pastalar falan istiyor :)