• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

353. Dönem Aralık Grubu (2. grup) Eşi/Nişanlısı/Sevgilisi Askere Gidecekler...!!

dün arayamamıştı merak ettim tabi bütün günüm bekleme modunda geçti:)
bugün öğlen aradı, konuştuk bi daha arar mısın gün içinde dedim... aramaya çalışırım dedi aradı ama hasta olmuş.... Allah'ım herkeste bi salgın :/ yarın revirde çalışmıyor... gündüz bişeyim yoktu keşke gündüz olsaydı revir açık olurdu en azından dedi :/

bugün öğlen aradı, konuştuk bi daha arar mısın gün içinde dedim... aramaya çalışırım dedi aradı ama hasta olmuş.... Allah'ım herkeste bi salgın :/ yarın revirde çalışmıyor... gündüz bişeyim yoktu keşke gündüz olsaydı revir açık olurdu en azından dedi :/

Çabucak iyilrşir inş :/

:nazar: :72: TEZKERECI GÜZELLERIN ŞAFAKMATİK TABLOSU :72: :nazar:

353. DÖNEM ( ARALIK 2013) ASKER YARENLERİ

:29: SABIRLA VE DUA ILE TEZKEREMIZI BEKLIYORUZ :29:

:16: TEZKERE BEKLEYEN TEZKERECI GÜZELLER :16:

Gokche8605 ♥ - Acemi KASTAMONU - Usta Birliği ARTViN = Şafak 155 :124:

esmeralda5 ♥ -Acemi HATAY - Usta Birliği NiGDE = Şafak 155 :124:

BurCuu09 ♥ - Acemi KASTAMONU - Usta Birliği AMASYA = Şafak 155 :124:

Nahale258 ♥ -Acemi KASTAMONU - Usta Birliği KÜTAHYA = Şafak 155 :124:

:92: BIR GÜN BITECEK BIR GÜN KALACAK ! :92:

LÂ Tahzen İnnallâhe Meanâ ∞ ÜZÜLME ! ALLAH BIZIMLE :)

Iyi akşamlar kızlarrrr :8:
Yarım saat öncesine kadar cok bozuktu hala moralim,
Benimki internette Facebook'a girdi beni aramadı filan diye bozulmuştum baya,
Demin hic ummadığım zaman telefonum çaldı :) gördün mü Facebook'a girdim dedi , he gördüm
Bende iletine yorum yazdım filan dedim gülüştük..
Bugün cok iyidik Allah'a şükür yine :nazar:
Uzun konuştuk ve baya cok güldük, karnım ağrıdı gülmekten :1:

Yılbaşında izinliymişler, eğitim yokmuş , napıyorsunuz komutan dansöz çağrıo mu
Dedim :D hee ne demezsin elimize bi horoz bi muz bi portakal verip
Yollarlar bizi dedi :9:

Sizler nasılsınızz ??? Keyifler nasıllll , eniştelerden haber var mii ?

Burcucum düşünsene yaa onlar orada beraber geçirecekler yılbaşını aynı amfide olurlar muhtemelen tek yer warmış zaten yaa hadi atla bizde gidelim yanlarına geçen sene beraberdik ağlamıştım hatta ben seneye ayrı olcaz diye. bugünde konuştk ayrı olmadı ya diye üzülüyordum ben seneye evimizde giricez kısmetse yeni yıla öyle düşün dedi bi heyecan bastı beniii :9: :9: internet cafeden mi girmiş canım facebooka? bizimki geçen cmt girmişti ama çok ağırmış bağlantı sinir oldum çıktım dedi.

Kızlarr moraller nasılll?

iyi demek adetten olmuş haticem mecbur iyi diyeceğiz yarın tatilim bi ton iş çıkardım kendime annemlere hediye , kendime çeyiz , askerime hediyeleri koymak için kutu ve mektup kağıdı falan filan akşamı bulurum heralde ben:) başka türlü darlanıyorum geçmiyor zaman çünkü :(

geçmi,ş olsun tatlımm ya benim askerimde öyle demişti tüm koğuş burnunu çekio hapşırıo ister istemez hasta oluyorlar :(:(

bu arada şafak 155 polis imdaaatttttttttttttttt :33::33:

Bana sanki ilkgünlere göre gittikçe zorlaşıyo gibi gelio durum çok özledim 155 gözümde büyüyoda büyüyo.. Gökçecim oda iyi bi düşünceymiş inş öyle olcak seneye buzamanlar beraber, bu son ayrılık.. Kıymetini zatrn bılıomuşuzdur aaama şimdi 1 an bile daha değerli evlenincede aynı şekilde değerli şekilde devam eder inş :) hep düşünüorm onlar daha zor durumda kimsesiz hiç yakınlarının olmadıklatı biyerde söylenen herşei yapmak zorundalar Allahım sabır verdın hepimize..gece gece hüzünlendim uyuyumda geçsin barii tatlıı rüalar kızlar:))

Burcucum düşünsene yaa onlar orada beraber geçirecekler yılbaşını aynı amfide olurlar muhtemelen tek yer warmış zaten yaa hadi atla bizde gidelim yanlarına geçen sene beraberdik ağlamıştım hatta ben seneye ayrı olcaz diye. bugünde konuştk ayrı olmadı ya diye üzülüyordum ben seneye evimizde giricez kısmetse yeni yıla öyle düşün dedi bi heyecan bastı beniii :9: :9: internet cafeden mi girmiş canım facebooka? bizimki geçen cmt girmişti ama çok ağırmış bağlantı sinir oldum çıktım dedi.

iyi demek adetten olmuş haticem mecbur iyi diyeceğiz yarın tatilim bi ton iş çıkardım kendime annemlere hediye , kendime çeyiz , askerime hediyeleri koymak için kutu ve mektup kağıdı falan filan akşamı bulurum heralde ben:) başka türlü darlanıyorum geçmiyor zaman çünkü :(

geçmi,ş olsun tatlımm ya benim askerimde öyle demişti tüm koğuş burnunu çekio hapşırıo ister istemez hasta oluyorlar :(:(

bu arada şafak 155 polis imdaaatttttttttttttttt :33::33:

Valla onların orda varmış bilgisayarlar
Aynen baya ağır çekio yarım saat müddeti var sonra kendiliğinden kapanıo dedi ..
Hadi gel gidelim gökçem :))
Tanışsa keşke bizimkiler yaa :9: ne güzel olurdu , az muhabbet ederlerdi filan :))

Ismini sana yollasam mı benimkinin belki denk gelir tanışırlar :D

Benimkinin komutanı bugün şafak 165 sizin demiş, yine kafa karıştırmış
Hepsi başka söylüo bıktım dedi .. Eğer öyle ise 11.haziranda gelio :( ve iki gün
Sonra benim doğum günüm ve biz büyük ihtimal görüşemeyiz cünkü ailesi arkadaşlarından bana
Fırsat gelmez :(((

evet yahu biri hapşırıyor tıksırıyor herkese yayılıyor zaten dedi :))
yok yahu biz doğru sayıyoruz, azını düşünebilirim ama çoğunu düşünmek istemiyorum :D

Valla onların orda varmış bilgisayarlar
Aynen baya ağır çekio yarım saat müddeti var sonra kendiliğinden kapanıo dedi ..
Hadi gel gidelim gökçem :))
Tanışsa keşke bizimkiler yaa :9: ne güzel olurdu , az muhabbet ederlerdi filan :))

Ismini sana yollasam mı benimkinin belki denk gelir tanışırlar :D

Benimkinin komutanı bugün şafak 165 sizin demiş, yine kafa karıştırmış
Hepsi başka söylüo bıktım dedi .. Eğer öyle ise 11.haziranda gelio :( ve iki gün
Sonra benim doğum günüm ve biz büyük ihtimal görüşemeyiz cünkü ailesi arkadaşlarından bana
Fırsat gelmez :(((

canımm günaydın gene dayanamadım akşm yattım erkenden :) internet cafe askeriyedeki işte var burada ama çok ağır dio kıyamam :(

walla canım özelden at ismini dediğin gibi denk gelirler falan muhabbet olur askerlikleri bitince sende istanbula gelince orada buluşuruz hem ne güzel olur dimi :16:

yok yok tatlım biz doğru sayıyoruz adam yanlış söylüyordur ne içtiyse artık :))) ne eksik ne fazla şafak 155 :72:

canımm günaydın gene dayanamadım akşm yattım erkenden :) internet cafe askeriyedeki işte var burada ama çok ağır dio kıyamam :(

walla canım özelden at ismini dediğin gibi denk gelirler falan muhabbet olur askerlikleri bitince sende istanbula gelince orada buluşuruz hem ne güzel olur dimi :16:

yok yok tatlım biz doğru sayıyoruz adam yanlış söylüyordur ne içtiyse artık :))) ne eksik ne fazla şafak 155 :72:

Günaydın balımm :) ay evet gökçem istanbula geldiğimde
Buluşurduk ne güzel akıl ettin :38:
Dur hemen yolluyorum :)

Güp güzel mus mutlu bi hafta sonu geçirin kızlarrrr :8:

merhabaa ben de burdayımm yeni gördüm konu başlığnı. nişanlımın acemi birliği kastamonu usta birliği artvin. yemin törenine gidicez inşallah şafak 155 :)

merhabaa ben de burdayımm yeni gördüm konu başlığnı. nişanlımın acemi birliği kastamonu usta birliği artvin. yemin törenine gidicez inşallah şafak 155 :)

Hoşgeldin canımm :8:
Ohh ne güzel kastamonu güzelleri coğalıo ..gökçem bak seninkiyle
Aynı yerler ne güzel oldu bu böyle :))keşke ustası Amasya olan bi
Yaren bende bulsam :D

Hoşgeldin canımm :8:
Ohh ne güzel kastamonu güzelleri coğalıo ..gökçem bak seninkiyle
Aynı yerler ne güzel oldu bu böyle :))keşke ustası Amasya olan bi
Yaren bende bulsam :D

evettttt :) inşallahh sende bulursun ama pek fazla asker yok sanırım aralıkta giden :)

Back