• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

353. Dönem Aralık Grubu (2. grup) Eşi/Nişanlısı/Sevgilisi Askere Gidecekler...!!

hoşgeldiin tatlıım:1:naber nasılsın?? yeni mi gtti askerin?? allah kavuştursuunn...yalnız yazınca begenirsen malum bildirim gelmio haberim olmuyo canıım

16 aralıkta gitti askerimm :) teşekkür ederim canım allahım sağ salim gelmelerini nasip etsin

merhabaa ben de burdayımm yeni gördüm konu başlığnı. nişanlımın acemi birliği kastamonu usta birliği artvin. yemin törenine gidicez inşallah şafak 155 :)

aaa benim sevgilimde acemi Kastamonu usta Artvin kesin aynı koğuştalardır. canım nişanlının adı soyadını bana özelden atarmısın sorayim ona. ay çok sevindimm yaa biri daha Kastamonu yareni gelecek bu sefer ustalık da tuttu :)) bende yemin törenine gidicem kısmetse... çok memnun oldumm

Hoşgeldin canımm :8:
Ohh ne güzel kastamonu güzelleri coğalıo ..gökçem bak seninkiyle
Aynı yerler ne güzel oldu bu böyle :))keşke ustası Amasya olan bi
Yaren bende bulsam :D

aynen canım çok sevindim ben de yaa mesajı görünce :)) bugün konuşamadık canım benimkiyle yarın sorucam bizimkine seninkini:)))

selamlar kimse yokmuu???nasılsınız kızlar??

huhuuu canımm nabersin??? walla ben iyi diyiym iyi oluyim

tatlı yarenlerr napıyosunuz herşey yolunda mı diye bi bakıyım dedimm :))

Hülyacımm yeni bir ağlama krizinden çıktım hoopp kafa dağıtmaya buraya geldim. mektup yazıyordum askerime radyo açıktı biryandan da Gökhan Kırdar'dan Yerine Sevemem çalmaya başladı bende film koptuuu gözlerim şişti ağlamaktan :(:( özledimm beeee pofff mehtap sayıyorum :(

hoşgeldin :)) bende şimdi geldim...
bugün herkes evde olunca vakit daha çabuk geçti sanki
sen nasılsın keyifler nasıl?

ben bugün attım kendimi dışarlara walla yine yaa evde bana darallar geliyor sanki alışveriş yaptım yılbaşı hediyeleri , çeyiz falan derken akşamı ettim sen naptın canım??

ben bugün attım kendimi dışarlara walla yine yaa evde bana darallar geliyor sanki alışveriş yaptım yılbaşı hediyeleri , çeyiz falan derken akşamı ettim sen naptın canım??

ohhh bende gittim gezdim biraz watsonsta istediğim bi eyeliner vardı indirimdeydi onu aldım:)
sonra geldim bişeyler yiyeyim iki oturim bi kave içim aman akşam yemegi yiyim azcık mutfagı topliyim iki oturim derken 10buçuk oldu saat :D
neler aldın kız hediyeler fikir olsun bize de :27:

ohhh bende gittim gezdim biraz watsonsta istediğim bi eyeliner vardı indirimdeydi onu aldım:)
sonra geldim bişeyler yiyeyim iki oturim bi kave içim aman akşam yemegi yiyim azcık mutfagı topliyim iki oturim derken 10buçuk oldu saat :D
neler aldın kız hediyeler fikir olsun bize de :27:

kız arkadaşlarıma kırmızı don adettt yerini bulsun:))) kendime kırmızı pijama. annemler babama atkı , müstakbel kayınvalide ve kayınpederime de daha ince şal aldım :) ayırmadım yani onlarla bizimkileri hak geçmesin :)

askerime yemin törenine giderken ufak tefek hediyeler almıştım daha doğrusu yaptırmıştım kitap yaptırdım. notlar falan koyacağım kutuyu da aldım. öyle süslü püslü bir kutu almadım ama komik olur koca adama pembiş cicişler gibi:) ileride evimizde de kullanabileceğimiz türden saklama kabı bir şey aldım. yani maaşın yarısı gitti bugün :P

kız arkadaşlarıma kırmızı don adettt yerini bulsun:))) kendime kırmızı pijama. annemler babama atkı , müstakbel kayınvalide ve kayınpederime de daha ince şal aldım :) ayırmadım yani onlarla bizimkileri hak geçmesin :)

askerime yemin törenine giderken ufak tefek hediyeler almıştım daha doğrusu yaptırmıştım kitap yaptırdım. notlar falan koyacağım kutuyu da aldım. öyle süslü püslü bir kutu almadım ama komik olur koca adama pembiş cicişler gibi:) ileride evimizde de kullanabileceğimiz türden saklama kabı bir şey aldım. yani maaşın yarısı gitti bugün :P

ohh ohh maşallah ne iyi yapmışsın:) aman canım kazanıyorsan varsın böyle şeylere gitsin... bende çalışsam alırdım ama hiçbişi alamadım :D bana alsınlar canımmmmm napalım:P
çeyiz ne aldın çeyiz :D hiç bilmiyorum ben neler alınıyor neler yapılıyor :D

Iyiyim geçeler kızlar ..

Benimki bugün baya geç aradı, aramaz artık bu saaten sonra dedim
Tam 21:30 da telefonum çaldı , morali bozuktu babası anjio geçirmiş
Bunun haberi yokmuş babasıyla konuşmuş ici rahatlamış biraz.
Tabi moral vermek bana düştü hemen teselli ettim 14 gün kaldı
Bak görecksn gelcekler dedim vs.
Sonra güldürecek şeyler buldum yine güldürdüm askerimi :))
Beni kıskandırmaya çalıştı eşşek :D
Tam o an ses gitti , sonra tekrar geldi şey dio sen
Bana trip mi atıyorsun dedi :9: yok henüz değil ama o günlerde yine
Gelecek dedim güldük :D

Kafam bu ara cok karışık , duygularım alt üst ..
Napcağımı bilmiyorum .. Nereye kadar böyle devam etcek
Bilmiyorum :((

Neyse şafağın atmasına az kaldı :)

aaa benim sevgilimde acemi Kastamonu usta Artvin kesin aynı koğuştalardır. canım nişanlının adı soyadını bana özelden atarmısın sorayim ona. ay çok sevindimm yaa biri daha Kastamonu yareni gelecek bu sefer ustalık da tuttu :)) bende yemin törenine gidicem kısmetse... çok memnun oldumm

bende çok memnun oldum canımm :) evett aynı duyguları paylaşıyoruz bir de aynı yerler olunca muhteşem oldu. ekndimi çok yalnız hissediyordum. bi nebze iyi gelicek burası :)

Iyiyim geçeler kızlar ..

Benimki bugün baya geç aradı, aramaz artık bu saaten sonra dedim
Tam 21:30 da telefonum çaldı , morali bozuktu babası anjio geçirmiş
Bunun haberi yokmuş babasıyla konuşmuş ici rahatlamış biraz.
Tabi moral vermek bana düştü hemen teselli ettim 14 gün kaldı
Bak görecksn gelcekler dedim vs.
Sonra güldürecek şeyler buldum yine güldürdüm askerimi :))
Beni kıskandırmaya çalıştı eşşek :D
Tam o an ses gitti , sonra tekrar geldi şey dio sen
Bana trip mi atıyorsun dedi :9: yok henüz değil ama o günlerde yine
Gelecek dedim güldük :D

Kafam bu ara cok karışık , duygularım alt üst ..
Napcağımı bilmiyorum .. Nereye kadar böyle devam etcek
Bilmiyorum :((

eheh ne güzel afferin kız sana :D tabi canım azcık rahat olsunlar hemen triplere başlaamak gerek :D

neden karıştı kafan bakim? ne nereye kadar böyle devam edecek?

Neyse şafağın atmasına az kaldı :)

Back