• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

azıcık kaldı diyerek sabretmeye çalışacağız napalım artık.. Gecesi gündüzü kalmadı çabucak geçsin istiyorum şu günler...:ssz::ssz:

gerçekten geçsin de kurtulalım.. o kadar uzun zaman oldu ki sanki hiç bir arada değildik nişanlımla sanki hiç aynı şehirde yaşamadık.. sanki senelerdir onu bekliyor gibiyimm... :50:

gerçekten geçsin de kurtulalım.. o kadar uzun zaman oldu ki sanki hiç bir arada değildik nişanlımla sanki hiç aynı şehirde yaşamadık.. sanki senelerdir onu bekliyor gibiyimm... :50:

ya bende senin gibiyim, hiç böyle olmazdım anlayamıyorum. Hatta geçenlerde sizle konuşurken hepinize şunun şurasında ne kaldı ki diyordum, ama bugun bir gariplik var üstümde. Sanırım artık yoruldum, tahammül gücüm azaldı diye düşünüyorum... Biran önce bitmesini istiyorum artık zaman su gibi akıp geçsin yaaa :2::2:

ya bende senin gibiyim, hiç böyle olmazdım anlayamıyorum. Hatta geçenlerde sizle konuşurken hepinize şunun şurasında ne kaldı ki diyordum, ama bugun bir gariplik var üstümde. Sanırım artık yoruldum, tahammül gücüm azaldı diye düşünüyorum... Biran önce bitmesini istiyorum artık zaman su gibi akıp geçsin yaaa :2::2:

canım biz burada dönüşümlü olarak depresyona giriyoruz :1: hepimiz aynı anda depresyona girersek sayfanın halini düşünemiyorum :52: zaman akıp geçecek canım koskoca 4 buçuk ayı geçirdik 25 gün dediğin nedir ki :44:

canım biz burada dönüşümlü olarak depresyona giriyoruz :1: hepimiz aynı anda depresyona girersek sayfanın halini düşünemiyorum :52: zaman akıp geçecek canım koskoca 4 buçuk ayı geçirdik 25 gün dediğin nedir ki :44:

ya morfistancım, bütün gün ağlamama rağmen şu yazdıklarınla beni güldürdün ya Allah da seni hep güldürsün inşaallah. Ne tatlı yazmışsın 4,5 ayı geçirdik, 25 gün nedir ki di mi? üstelik benimki 24 atarsa 23 hatta ....

ya morfistancım, bütün gün ağlamama rağmen şu yazdıklarınla beni güldürdün ya Allah da seni hep güldürsün inşaallah. Ne tatlı yazmışsın 4,5 ayı geçirdik, 25 gün nedir ki di mi? üstelik benimki 24 atarsa 23 hatta ....

Aminn canım.. Allah'ım hepimizi her zaman güldürsün inşallahhh :16: evet canım atarsa 23 :34: haftaya da 10'lardan sayacağız :52:

Canım benim azıcık kaldı deyince psikolojim daha çok bozuluyor çünkü o zaman hemen gelsinler istiyorummmm :70:

o zmn bi daha azcık kaldı demek yok :45: neyse cnm az ya da çok geçecek bir şekilde, ben dün çok kötüydüm aslında bayağıdır da kötüydüm de belli etmemeye çalışıyordum, morfistanla konuştuktan sonra kendime geldim. Artık askerlik hakkında hiçbir şey düşünmek istemiyorum ama ne zmn internete girsem bu sayfadayım, bilinçaltım beni buraya itiyor sanırım :1:

Back
X