gerçekten çok seviyorum canım Rabbim muhabbetimizi daim etsin. Hepimizin eşleriyle tabiohhhh iyi yapmışsın bence yapmak lazım öyle şeyler demek ki kocişe çok aşıksın ki gözler parlıyo gün yaklaştıkça

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten çok seviyorum canım Rabbim muhabbetimizi daim etsin. Hepimizin eşleriyle tabiohhhh iyi yapmışsın bence yapmak lazım öyle şeyler demek ki kocişe çok aşıksın ki gözler parlıyo gün yaklaştıkça
iyi akşamlar canlar nasılsınız? Bugün buz gibi hava olmasına rağmen ben, Rana ve teyzesi kendimizi dışarı attık, kız kıza takıldık çok iyi geldi. Kız kardeşim diyor ki abla bakışların bile değişti birkaç gündürOcak bana yaradı galiba
Kadınlar kulübünün en sessiz topiğiyiz bu aradaBende bakıyorum kimseler olmuyor kitap okumaya verdim kendimi. Son günlerin heyecanını yaşayalım bi kızlar toplaşalım da
Aydemir canım gözün aydın olsun. Ohh tadını çıkarın Mehmet kuzuyla. Bir ay sonra da daha siz özlemeye başlamadan tamamen yanınızda olur Allah'ın izniyle
Bende bugün gezerken hep diyorum "bak kızım birkaç gün sonra babanla gelecez buraya. Birkaç gün sonra babanla yapacaz bunu." düşüncesi bile çoook güzel![]()
gerçekten çok seviyorum canım Rabbim muhabbetimizi daim etsin. Hepimizin eşleriyle tabievet evet yapmak lazım. sen nasılsın görüşemedik ?
bende iyiyim canım şükür kendimi kitaba ve örgüye verdim
oohh sıkıntılardan sonra işler yoluna girmiş çok sevindim canım. Hayırlı huzurlu olsun yeni yuvanızNişanlınla da hasret giderirsiniz siz geç görüşüyordunuz galiba.
buyur gel canım![]()
sağol canım evet hayırlısıyla herşey yoluna giriyor.nişanlımla hasret giderdik 3haftada bir çıkıyor malum
iyi akşamlar canlar nasılsınız? Bugün buz gibi hava olmasına rağmen ben, Rana ve teyzesi kendimizi dışarı attık, kız kıza takıldık çok iyi geldi. Kız kardeşim diyor ki abla bakışların bile değişti birkaç gündürOcak bana yaradı galiba
Kadınlar kulübünün en sessiz topiğiyiz bu aradaBende bakıyorum kimseler olmuyor kitap okumaya verdim kendimi. Son günlerin heyecanını yaşayalım bi kızlar toplaşalım da
Aydemir canım gözün aydın olsun. Ohh tadını çıkarın Mehmet kuzuyla. Bir ay sonra da daha siz özlemeye başlamadan tamamen yanınızda olur Allah'ın izniyle
Bende bugün gezerken hep diyorum "bak kızım birkaç gün sonra babanla gelecez buraya. Birkaç gün sonra babanla yapacaz bunu." düşüncesi bile çoook güzel![]()
eşinle konuştunuzmu azcık gelecekten falan
Cnmm gozun Aydin Bol hasret giderin ne guzel
daha dün geldi tatlım yaa acmadım hiç konuyu ki açmayıda düşünmüyorum ALLAH hakkımızda hayırlısını versin...ama nedense içim çok rahat bu sıra:)
canım hoşgeldin aydemircim aşka molamı verdin
canım ya allah o iç rahatlığından banada nasip etsin
Adana çok nazlı çıktı canım yaa![]()
slm kızlar nasılsınız?kocacıgım geldi bizde keyifler yerinde paşam çok mutlugurbetserdar canım benim size pas vermem mi yaa bak ilk fırsatta burdayım
kızlar eşim gelince daha iyi anladım çok az kaldı çok bitirdik sayılır gerçekten..güzel günler bizi bekleeeerrrr
![]()
Slm kizlar nasilsiniz? ne yapiyorsunuz bnm netim cekmiyor bu ara o yuzden gelemiyorum memleketim eskisehire selam olsun safak 26bu arada
Adana çok nazlı çıktı canım yaa![]()
öyle maalesef canım ama kızdırmamak lazım, zaten ocak ayını pek sevemedim ben, yine bütün aylar gibi çok yavaş ..![]()
yüz yüzemi görüştün canım
aynen canım denk gelemiyoruz doğru dürüst. Sen gece geliyorsun bende bu ara Rananın uyku düzeni altüst olmuştu gece uyumadığı için gelemiyorum. Ama bugün gezme iyi geldi düzelttik şükür uyanmazsa konuşalım geceevet senle görüşemiyoruz yaa özledim senle yazışmayı
aynen öyle canım. Benim kuzu daha 7 aylık ona rağmen babasının sesini duyunca bile yerinde duramıyor, Mehmeti tahmin edemiyorum şuan. Gelsinler de hep ailece birarada olalım böyle eksik eksik olmuyorsağol canıııımmm hepimiz askerlerimize temelli kavusalımda rahatlayalım artık...sizde ne güzel yapmıssınız rana kuzuyla soğukta olsa arada hava almak iyi geliyor en azından şafak daha kolay atıyor:)bizde şimdi mehmete diyoruz bu son artık gidip gelecek ve biteceeeeeekkkkçocuklarımıza babalarının geleceğini onlarla vakit geçireceğimizi anlatmak bile heyecanlandırıyor değil mi
aynen canım denk gelemiyoruz doğru dürüst. Sen gece geliyorsun bende bu ara Rananın uyku düzeni altüst olmuştu gece uyumadığı için gelemiyorum. Ama bugün gezme iyi geldi düzelttik şükür uyanmazsa konuşalım gece
aynen öyle canım. Benim kuzu daha 7 aylık ona rağmen babasının sesini duyunca bile yerinde duramıyor, Mehmeti tahmin edemiyorum şuan. Gelsinler de hep ailece birarada olalım böyle eksik eksik olmuyor![]()