bende birde 7 gün ekliyim ozaman:)
Izin mi kullandi canim sevdicegin? +7den bir sey olmaz :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende birde 7 gün ekliyim ozaman:)
hmm siz izin mi kullandınız??
Izin mi kullandi canim sevdicegin? +7den bir sey olmaz :)))
Başbakan Erdoğan, "Ben genel başkan olduğum sürece 3 dönem kuralını değiştirmem" dedi. Erdoğan, "Uzman çavuşlarla ilgili talimatı çoktan maliyeye verdim.Askerliğin kısaltılması konusunda Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı ile mutakıbız. Askerlik kısalacak. 12 ay olarak düşünüyoruz. Bu konuda bir taslak, bir çalışma var. Kısa dönem yine aynı 6 ay olarak devam edecek." dedi.
gunaydın hanımlar moralım cok bozuk dun aksam esımle konustum esım evcı ızınlerı ıptal olacak sanırım dedı bır arkadası da evcı ıznı alacakmıs komutanı ızın vermemıs :26::26::26: offf ya hersey ayarlandı bılet otel ben napıcam sımdı kızlar ya![]()
canım askeriyede her an her ey değişebiliyor.. hemen ümitsizliğe kapılma.. bayrama kadar işler yine değişebilir izin verebilirler![]()
selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar bir gün daha gidiyor şafaktan bir haftayı daha bitiricez Basbakanın sözleri nedense hiç şaşırtmadı 12 gün kısalma da yok... Kaderimizi kabullenim 31 ocakı bekliycez sağlıklı olsunlarda varsın 10 gün sonra kavusalım bir gün bile zor ama uzun dönemleri düşünerek teselli olalım uzun dönemler için de sevindim ya bir sene makul bir süre![]()
İnşallah öyle birşey olmaz fatmacım moralini bozma. Komutanlar biraz tuhaf kişiler bir anları bir anlarını tutmuyor belki o arkadaşı da ters anına gelmiştir.gunaydın hanımlar moralım cok bozuk dun aksam esımle konustum esım evcı ızınlerı ıptal olacak sanırım dedı bır arkadası da evcı ıznı alacakmıs komutanı ızın vermemıs :26::26::26: offf ya hersey ayarlandı bılet otel ben napıcam sımdı kızlar ya![]()
selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar bir gün daha gidiyor şafaktan bir haftayı daha bitiricez Basbakanın sözleri nedense hiç şaşırtmadı 12 gün kısalma da yok... Kaderimizi kabullenim 31 ocakı bekliycez sağlıklı olsunlarda varsın 10 gün sonra kavusalım bir gün bile zor ama uzun dönemleri düşünerek teselli olalım uzun dönemler için de sevindim ya bir sene makul bir süre![]()
gunaydın hanımlar moralım cok bozuk dun aksam esımle konustum esım evcı ızınlerı ıptal olacak sanırım dedı bır arkadası da evcı ıznı alacakmıs komutanı ızın vermemıs :26::26::26: offf ya hersey ayarlandı bılet otel ben napıcam sımdı kızlar ya![]()
hayırlı cumalar arkadaşlar. Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm yol bekleyenlerin asretini kavuştursun.
İnşallah öyle birşey olmaz fatmacım moralini bozma. Komutanlar biraz tuhaf kişiler bir anları bir anlarını tutmuyor belki o arkadaşı da ters anına gelmiştir.
Hayırlı cumalar. Geçiyor zaman bir şekilde..
Uzun dönemler için gerçekten iyi olmuş adamların ömründen koca bir zaman dilimi çıkarılıyor resmen. Kısa döneme dair de bir ümidim yoktu benim. Ki tüm askerliklerin 9 ay olma ihtimalide vardı. Çok şükür ki öyle birşey olmadı.
KIzlar ben bimer e yazmistim cevap geldi dun. Sinav kalktigi icin sevk tarihinden itibaren asker sayildiklarini ve askerligin de 6 ay oldugunu yazmislar. OZetle 12 gun eklenecek( hic sasirmadim zaten...
Kızlaaarrr son açıklamayı aktarıyorum hemen'AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş kısa dönem askerlikle ilgili düzenlemeyi de açıkladı. Elitaş 5 ay olan kısa dönem askerliğin süresinin 4 aya indirebileceğini belirtti. '
Kızlaaarrr son açıklamayı aktarıyorum hemen'AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş kısa dönem askerlikle ilgili düzenlemeyi de açıkladı. Elitaş 5 ay olan kısa dönem askerliğin süresinin 4 aya indirebileceğini belirtti. '
Ben 3 ay diye duydum dun söylenmi galiba bilginiz var mi