• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

gunaydın hanımlar moralım cok bozuk dun aksam esımle konustum esım evcı ızınlerı ıptal olacak sanırım dedı bır arkadası da evcı ıznı alacakmıs komutanı ızın vermemıs :26::26::26: offf ya hersey ayarlandı bılet otel ben napıcam sımdı kızlar ya :25::25::25:

KIzlar ben bimer e yazmistim cevap geldi dun. Sinav kalktigi icin sevk tarihinden itibaren asker sayildiklarini ve askerligin de 6 ay oldugunu yazmislar. OZetle 12 gun eklenecek:(( hic sasirmadim zaten...

Başbakan Erdoğan, "Ben genel başkan olduğum sürece 3 dönem kuralını değiştirmem" dedi. Erdoğan, "Uzman çavuşlarla ilgili talimatı çoktan maliyeye verdim.Askerliğin kısaltılması konusunda Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı ile mutakıbız. Askerlik kısalacak. 12 ay olarak düşünüyoruz. Bu konuda bir taslak, bir çalışma var. Kısa dönem yine aynı 6 ay olarak devam edecek." dedi.

Ben 3 ay diye duydum dun söylenmi galiba bilginiz var mi

gunaydın hanımlar moralım cok bozuk dun aksam esımle konustum esım evcı ızınlerı ıptal olacak sanırım dedı bır arkadası da evcı ıznı alacakmıs komutanı ızın vermemıs :26::26::26: offf ya hersey ayarlandı bılet otel ben napıcam sımdı kızlar ya :25::25::25:

canım askeriyede her an her ey değişebiliyor.. hemen ümitsizliğe kapılma.. bayrama kadar işler yine değişebilir izin verebilirler :34:

selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar bir gün daha gidiyor şafaktan bir haftayı daha bitiricez Basbakanın sözleri nedense hiç şaşırtmadı 12 gün kısalma da yok... Kaderimizi kabullenim 31 ocakı bekliycez sağlıklı olsunlarda varsın 10 gün sonra kavusalım bir gün bile zor ama uzun dönemleri düşünerek teselli olalım uzun dönemler için de sevindim ya bir sene makul bir süre:31::31:

selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar bir gün daha gidiyor şafaktan bir haftayı daha bitiricez Basbakanın sözleri nedense hiç şaşırtmadı 12 gün kısalma da yok... Kaderimizi kabullenim 31 ocakı bekliycez sağlıklı olsunlarda varsın 10 gün sonra kavusalım bir gün bile zor ama uzun dönemleri düşünerek teselli olalım uzun dönemler için de sevindim ya bir sene makul bir süre:31::31:

hayırlı cumalar canım.. valla zaten kısalmasıyla ilgili ümit taşımıyordum da 12 günü iptal etmeleri konusunda ümidim vardı o da olmayacak.. napalım artık yeter ki hayırlısıyla gelsinler de 12 gün geç gelsinler :43:evet uzun dönemler için bende çok sevindim..

hayırlı cumalar arkadaşlar. Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm yol bekleyenlerin asretini kavuştursun.

İnşallah öyle birşey olmaz fatmacım moralini bozma. Komutanlar biraz tuhaf kişiler bir anları bir anlarını tutmuyor belki o arkadaşı da ters anına gelmiştir.

Hayırlı cumalar. Geçiyor zaman bir şekilde..

Uzun dönemler için gerçekten iyi olmuş adamların ömründen koca bir zaman dilimi çıkarılıyor resmen. Kısa döneme dair de bir ümidim yoktu benim. Ki tüm askerliklerin 9 ay olma ihtimalide vardı. Çok şükür ki öyle birşey olmadı.

.canım üzülme inşallah izin verir komutanı bazen zora sokmak için böyle son anlarda haber verdikleri olabiliyor :S İnşallah bayramda birlikte zaman geçirirsizniz canım

hayırlı cumalar arkadaşlar. Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm yol bekleyenlerin asretini kavuştursun.

İnşallah öyle birşey olmaz fatmacım moralini bozma. Komutanlar biraz tuhaf kişiler bir anları bir anlarını tutmuyor belki o arkadaşı da ters anına gelmiştir.

Hayırlı cumalar. Geçiyor zaman bir şekilde..

Uzun dönemler için gerçekten iyi olmuş adamların ömründen koca bir zaman dilimi çıkarılıyor resmen. Kısa döneme dair de bir ümidim yoktu benim. Ki tüm askerliklerin 9 ay olma ihtimalide vardı. Çok şükür ki öyle birşey olmadı.

Hayırlı cumalar herkese... Canım her şeyin hayırlısı olsun diyelim yani bir şekilde geçiyor zaman. Ama on beş askerlik yapanlar için sevindim çünkü üç ay askeriyede çok fazla bir zaman :( Benim sevgilim astekti on iki ay yapıyor galiba onlar içnde bir düzenleme yok çünkü dünkü konuşmasında hiç bahsetmedi.

KIzlar ben bimer e yazmistim cevap geldi dun. Sinav kalktigi icin sevk tarihinden itibaren asker sayildiklarini ve askerligin de 6 ay oldugunu yazmislar. OZetle 12 gun eklenecek:(( hic sasirmadim zaten...

Canım hakkınızda hayırlısı olsunn. geç olsun ama güç olmasın değil mi :31:

ayy Allah korusun öyle bişey olmasın. Bize de 2 gece evci izni vermişlerdi. Uçak biletleri otel filan hep ayarlandı :(

Kızlaaarrr son açıklamayı aktarıyorum hemen;) 'AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş kısa dönem askerlikle ilgili düzenlemeyi de açıkladı. Elitaş 5 ay olan kısa dönem askerliğin süresinin 4 aya indirebileceğini belirtti. '

Kızlaaarrr son açıklamayı aktarıyorum hemen;) 'AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş kısa dönem askerlikle ilgili düzenlemeyi de açıkladı. Elitaş 5 ay olan kısa dönem askerliğin süresinin 4 aya indirebileceğini belirtti. '

ayy ciddi misinnnnnn ..?? ne zaman ne zamann :1:

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, askerlik süresinin kısaltılması ile ilgili, "Şimdi kısa dönem altı ay. Altı ay biraz daha revize edilebilir bir hale gelebilir belki. Bilgiye dayanarak değil, niyet olarak aklımdan geçeni söylüyorum. Yani 4 ayda olabilir." dedi.

Canım niyet demiş yaaa:43:

Back
X