kızlar uzun zamandır giremiyorum nete nasılsınız tek tük yazışmalar olmus pek ses yok artık urada....morfistancım düğününe çok az kalmış canım inşallah hersey gönlünce olur..gurbetserdar bebişin seni çok zorluyormus geçiyor tatlım merak etme ben 4 aydayım hafifledi kendime geliyrum yavas yavas...dün dr kontrölüm vardı paşamdan sonra birde prensesim olacak inşallahherşey yolundaymış ismini de düşündük babasıyla bi sürü seçenekten sonra en içimize sinen miray oldu çok güzel heyecanlar gercekten rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kizlar uzun zamandir ugrayamadim simdi okudum yazdiklarinizi.gurbet cok sevindim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bebegini ve umarim hamileligin bundan sonra iyi gecer.morfistan evlilik safagini goremiyorum cepten girdigim icin ama sanirim az kaldi aydemircim demek birde kizin olacak ne kadar guzel.benimde hayatim degisti iste terfi aldim takim lideri oldum ama sehir degisikligi oldu istanbuldan ankaraya geldim teklif sundular bende kabul ettim tabi nisanlim istanbulda yine ayri sehirlerdeyiz dugun salonu tutamadik ben ankaraya geldigim icin hersey altust oldu nisanlim istende ayrildi cok karisik hersey dua edin benim icin hayirlisiyla yuvamizi kuralim en kisa zamanda
Selam arkadaşlar... Nasılsınız görüşmeyeli.. Çok uzun zamandır giremiyordtm umarım hatırlarsinız benihayatlar da güzel değişiklikler var gibi mevla herkesi daha da mutlu etsin inşallah
Özledim canım burada sizlsizlerle sohbet etmeyi... Ayy allah mutluluğunu daim etsin inşallah canım benimben hatırlıyorumsonunda burada birilerini görmek beni çok mutlu etti evet canım çok şükür bizler kavuştuk darısı sana inşallah.. senin de epey azaldı.. plakalara çok yakınsın
P
Özledim canım burada sizlsizlerle sohbet etmeyi... Ayy allah mutluluğunu daim etsin inşallah canım benimplakalara az kalmı diyebiliriızz yani
P
Özledim canım burada sizlsizlerle sohbet etmeyi... Ayy allah mutluluğunu daim etsin inşallah canım benimplakalara az kalmı diyebiliriızz yani
Cnm seninkide 352. dönemde gitmemişmiydi uzun yapıyodu dimi seninkide?
evet canım kesinlikle diyebiliriz.. zaten ondan sonrası çorap söküğü gibi gelecek inşallahbende çok özledim canım ama kimse gelmiyor
Evet canım uzun dönem yapıyor. Hayırlısıyla ağustosta gelecek ışte. Seninki de uzun dönemdi değıl mi
Evet canm ama seninki nie okadr gec gelicek ozinmi kullandi cnm
Benimki toplam 9 gun kullandi cnmEvet canım iki defa izin kullandı. Bir de benim şafak panomda daha geç gelecek şekilde görünüyor düzeltmedgm onu.yoksa 89 gün kaldı
İk zamanlar çok yoğundu sohbetler ve çok da eğlenceli geçiyordu. Şimdi herkes başka başka koşturmalar yaşıyor olduğum kadarıyla. Bu arada ben de hem çalışmaya başladım hem de kursa gidiyorum o yüzden evde zaman geçiremiyortm pek
evet canım herkes koşturuyor.. 2 arkadaşımız hamilebende artık çoook yoruldum evdi eşyaydı temizlikti ve halaa bitmedi.. evlenmek zor işmiş anlamış oldum
Günaydın cnmmm.
Nerden tuttunuz evi tatlımm.Nasıl gidiyor hazırlıkların eşyalarını aldınmı nerden aldınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?