- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
Slm kızlar yazdıklarınızı hep takip ettim ama yazdmadım hiç moralim bozuktu biraz karışıktı durumlarımız ama şimdi düzlüğe çıkıyoruz şükürler olsun eşim aile işinden tamamen ayrılmaya karar verdi iş arıyor şimdi ev filan taşıyacağız yeni eşyalar vs. Telaşlı bir döneme giriyoruz ama artık güzel telaşlar inşallah....Mehmet'im hala babasından ayrılmıyor hep peşinde bebekimizde annesini çok zorluyor iç bulantısı halsizlik ne ararsanız var ama o sağlıklı olsun da bunlar geçer...morfistan düğün hazırlıkları baya tamamlanmış canım gelinliğinde dikiliyormus sanırım inşallah hersey en güzelinden en içine sinesinden olur düğününü de dinleriz senden.....terazi canım seninki düğün tarihinde belli olmuş sanırım çonfsevindim nişanlın iş bulmuş.....güllirana uğraşmışsın baya ama bundan sonrası sakin huzurlu sağlıkla geçer umarım rana nasıl babasına çok düştü mü geldikten sonra?....bu arada forumumuzun ikinci bebiş haberi gelmiş çok sevindim Gurbetserdar hiç korkma tatlım güllirana ınn dediği gibi hele kıpırdatsın o zaman anlayacaksın hele eline alınca da bütün korkuların bitecek......
inşallah canım çok teşekkür ederimm.. umarım sizde en kısa zamanda düzeninizi oturtursunuz ve bebişte artık zorlamaz seni