352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

amın canım hıcbır yavrucak anne babasından ayrılmasın ınss benım saltanımda bıtıyor canım kızım babasını gorunce pas vermeyecek bana

nişanlıcığım sağolsun askere gittiğinden beri saçmalama konusunda yeni bi çığır açtı.. heykeli dikilebilecek hale geldi..

neyse askerlik bitince onlar da biter..anlamak lazım onları da zor günler geçiriyolar orda..neyse ki kurtuluyosunuz

kızlar gunun bu saatını cok sevıyorum yaa gunu bıtırıyoruz bıde askerlerımız gelse duzenımızı oturtsak hayırlısıyla esımın bıde ıs mevzuları var bakalım ne olacak

aa aa zorla başkalarını beğendirtecekler beğenmiyorum kardeşim deseydin

onuda didirtmiyorlar yav beğendirtme kendini bu kadar aaa

amın canım hıcbır yavrucak anne babasından ayrılmasın ınss benım saltanımda bıtıyor canım kızım babasını gorunce pas vermeyecek bana
evet canım nerdeyse 2 bucuk aylık oyle gorunuyor valla
Allah iyiliğini versin ikinci bebiş geliyor sandım amin canım amin. Babaları yanlarında olsun da varsın saltanatımız bitsin. Bu yeni beğeni butonu var ya canım onda üst üste aynı kişiyi beğendirtmiyor. Ondan bahsediyorum

daha dusunmuyorum canım ama buyuk konusmamak lazım tabı hımm anladım canım

kızlar gunun bu saatını cok sevıyorum yaa gunu bıtırıyoruz bıde askerlerımız gelse duzenımızı oturtsak hayırlısıyla esımın bıde ıs mevzuları var bakalım ne olacak

bende bu saatleri seviyordum nişanlım arıyordu canım iş konusunda da hayırlısı olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…