ayy morfistan bende hep seni beğenmişim yaa banlamışlar "başkasını beğenmeden olmaz" diyorlar
Küçücükler ama aslında herşeyin o kadar farkındalar ki FatmaRabbim hiçbirimizin kuzusunu annesiz babasız bırakmasın. Hele bu denli uzununu
Bende gece Rana uyanınca iyi geceler diyemeden çıktım. Sorma canım yeni doğduğun daha burnunun dibini zor görüyorken bile karanlıkta babasını bulur onu seyrede seyrede emerdi. Diyorum zaten eşime saltanatım şurada birkaç gün sonra hep sende o
nişanlıcığım sağolsun askere gittiğinden beri saçmalama konusunda yeni bi çığır açtı.. heykeli dikilebilecek hale geldi..
neyse askerlik bitince onlar da biter..anlamak lazım onları da zor günler geçiriyolar orda..neyse ki kurtuluyosunuz
amın canım hıcbır yavrucak anne babasından ayrılmasın ınssbenım saltanımda bıtıyor canım kızım babasını gorunce pas vermeyecek bana
ayy morfistan bende hep seni beğenmişim yaa banlamışlar "başkasını beğenmeden olmaz" diyorlar
çok şükür kurtuluyoruzzz.. darısı sizlere inşallah
ayy canım senin de mi kızın vardı.. evet evet kesinlikle sizin pabuçlar damda
evet canım nerdeyse 2 bucuk aylıkoyle gorunuyor valla
ayyy 2 buçuk aylık mı??.. minnak bir şey yani ... nasıl güzeldir o şimdi
ayy 2 bucuk yasında kuzum yanlıs yazmısım
olsun canım o da çoook güzeldir şimdi bıcır bıcırdır
evet canım cok hareketlı masalahRabbım tum ısteyenlere aratmadan versın ıns
aa aa zorla başkalarını beğendirteceklerbeğenmiyorum kardeşim deseydin
amın canım hıcbır yavrucak anne babasından ayrılmasın ınssbenım saltanımda bıtıyor canım kızım babasını gorunce pas vermeyecek bana
Allah iyiliğini versin ikinci bebiş geliyor sandımevet canım nerdeyse 2 bucuk aylıkoyle gorunuyor valla
onuda didirtmiyorlar yavbeğendirtme kendini bu kadar aaa
Allah iyiliğini versin ikinci bebiş geliyor sandımamin canım amin. Babaları yanlarında olsun da varsın saltanatımız bitsin. Bu yeni beğeni butonu var ya canım onda üst üste aynı kişiyi beğendirtmiyor. Ondan bahsediyorum
onuda didirtmiyorlar yavbeğendirtme kendini bu kadar aaa
kızlar gunun bu saatını cok sevıyorum yaa gunu bıtırıyoruzbıde askerlerımız gelse duzenımızı oturtsak hayırlısıyla esımın bıde ıs mevzuları var bakalım ne olacak
bende bu saatleri seviyordum nişanlım arıyorducanım iş konusunda da hayırlısı olur inşallah..
arar canım sanırım kendı kendıne trıp yapıyor neyse surda 1 hafta daha dayan sonra sıra sendesaol canım benım ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?