Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı zamanda hayırlısıyla olsun inşallah canım. Ayrıca bencede güzel bu saatler. 10 gün sonra bu saatlerde son hazırlıklaımı yapıyor olacağımdaha dusunmuyorum canım ama buyuk konusmamak lazım tabıhımm anladım canım
![]()
öyle yapıyorum zatencanım madem buton kullandırtmıyorlar yorumumu alıntıla bunu beğendim de
bana bak hele sırf beğenin diye ne çareler üretiyorum
![]()
hayırlı zamanda hayırlısıyla olsun inşallah canım. Ayrıca bencede güzel bu saatler. 10 gün sonra bu saatlerde son hazırlıklaımı yapıyor olacağım
öyle yapıyorum zatensen de az değilsin
![]()
iyisin iyi. hem hepimizin huyu suyu değişti. TV seyretmeyen ben müge anlı esra erol seyrediyorum. İçimden anne çıktıbence ben hiç iyi değilimpsikolojim hiç sağlam değil beni 1 hafta idare edin
![]()
![]()
iyisin iyi. hem hepimizin huyu suyu değişti. TV seyretmeyen ben müge anlı esra erol seyrediyorum. İçimden anne çıktı![]()
eğlenceliymiş yahuesra benim favori programım
mügeyi de annem çok sıkı takip ediyor o yüzden bende izlemek zorunda kalıyorum.. içim karardı içimm
![]()
eğlenceliymiş yahuBenim evimde tv bile yok düşün o derece alakamız yok eşimle. Annemin paranoyak olmasının sebebini bu şekilde keşfettim hep o müge yüzünden
![]()
bana bile bir iki programda etki etti. Dışarı çıkınca bebek arabasına bir yapışıyorum ki. Sanki gelip elimden alacaklaraynen öyle benim annemde aynı durumda.. oldu da dışarıdayken 5-10 dk geciktim annem ortalığı ayağa kaldırır.. evet gerçekten esra çok eğlenceli yaa![]()
bana bile bir iki programda etki etti. Dışarı çıkınca bebek arabasına bir yapışıyorum ki. Sanki gelip elimden alacaklar![]()
oldum ciddi yaaahh siz anneler hepiniz aynısınız![]()
Ayy canım öncelikle çok çok geçmiş olsun sonra da gözünüz aydın olsun. Heyecanlandım yaa. Seni görünce bitirdiğimize daha çok inandım.Slm kizlar hala uzerimden atamadim cok Yeni ve birden oldu biZe safak Doğan Güneş 10gun raporlu Tirnak batmasindan ameliyat oldu esim yarin ogleden sonra yanimizda ins darisi 352. Donem yarenlerine ve tum asker yolu gozleyenlere tuhaf duygulardayim
Ayy canım öncelikle çok çok geçmiş olsun sonra da gözünüz aydın olsun. Heyecanlandım yaa. Seni görünce bitirdiğimize daha çok inandım.![]()
Slm kizlar hala uzerimden atamadim cok Yeni ve birden oldu biZe safak Doğan Güneş 10gun raporlu Tirnak batmasindan ameliyat oldu esim yarin ogleden sonra yanimizda ins darisi 352. Donem yarenlerine ve tum asker yolu gozleyenlere tuhaf duygulardayim
Aman boşver hazırlığı canım eşin geliyorCok sagol cnmm oyle sartlandirmisim ki bir hafta sonrasina esim Mutlu degilmisin dedihicbir hazirligim yok
ama sanirim kv ugramadan direk evimize gidiceZ bitti cnmm sizinde bir hafta kaldi ins bir daha Rabbim boyle Uzun sureli hicbiriMize ayrilik ozlem yasatmasin
Hoşgeldinmerhabaaaa yolun sonuna geldik belki nerdeyse ama bende sizdenim :)) geç de olsa söylemiş oldum. nişanlım mamak 28. mknz barış gücü birliğinde, acemiliğini de yine mamakta mebs okulunda yaptı :) son 7 gün çok heyecanlıyımmm :)
Benim eşiminde kulak sorunu var aslında. Akıntı falan oluyor hastaneye çık diyorum olmaz az kaldı rapor verirler diyor. Bu erkek milletinin kafası farklı çalışıyor. Hem bunalıyor hem gelmiyorcanım gözün aydın son ayrılığınız olsun inşallah:)bi benimkini çıkaramadılar ya hu hepsi tek tek rapor alıp gidiyor arkadaşlarınındiyorum sende ol ufak bi operasyon gel diye ama yok tamamlıcam diyor başkada bişey demiyor
![]()