352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım.Benim eşimde şubatta gidicek sizler bitirmişsiniz ne güzel Rabbim herkesi kavuştursun inşallah beni stresi şimdiden sardı Rabbim yardım etsin inşallah

evet canım çok şükür bitiyor nasılsın eşinle aran nasıl?

evet bende öyleyim ufak ufak birşeyler alıyorum mutlu oluyorum:)

iyilik canım sen nasılsın?

eşim askerde deil ama hala göremedim işte böyle benim hayatım şafağım daha bitmedi daha ruh halim iyi deil gerçekten antidepresana başlamamk için zor tutuyorum kendimi

ayyy tatlım benim yaa kıyamam bu yaşta diş ağrısı çekmiş tatlım benim çokkk geçmiş olsun son ağrısı olsun inşşşş

merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım.Benim eşimde şubatta gidicek sizler bitirmişsiniz ne güzel Rabbim herkesi kavuştursun inşallah beni stresi şimdiden sardı Rabbim yardım etsin inşallah

Allah sabrını verıyor canım

eşim askerde deil ama hala göremedim işte böyle benim hayatım şafağım daha bitmedi daha ruh halim iyi deil gerçekten antidepresana başlamamk için zor tutuyorum kendimi

canım ya herzaman yazamasamda okuyorum yazdıklarını ıns esın tez zamanda aılesıne olan duskunlugu normal sevıyeye ındırır sabır canım hersey duzelır ama bıraz sabır...

gelince kutla canım hem pastasına hoşgeldin hemde iyiki doğdun yazdır :))))

evet oyle yapayım guzel olur

evet canım yaa.. ne günler geçirdik.. şimdi yeni gönderecek olanlara bakıyorum da onları o kadar iyi anlıyorum ki.. gerçekten Allah sabır versin..

evet canım ilk günler daha zordu son günler daha iyi geçmeye başladı alıştık mı ne

şafaklar azaldı panolara bir şey olduuuu

evet şimdi olacak şeymiydi panoların kaldırılması

canım çok sağol.evet canım ya taşınmak zormuş.topla yerleştir vs çok zahmetli

Kızlar Selam!

2 gün sonra çift haneli rakamlara veda ediyoruz, çok çok az kalmış olacak artık, çok değil haftaya değil ondan sonraki hafta Şafak Doğan Güneş olacak

Atarsa 11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…