352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

gunaydın canım.safak dustukce daha ıyı oluyorum buarada yarın mı gıdıosun yemın torenı ıcın

evet yarın yola çıkıyorum daırısı sizlerin başına canım. tam olarak nezaman biticek merak ediyorum kimsede kesin bilgi yok bende bugün 149 die hesaplıyorum bakıyorum bazılarında 152 görünce üzülüyorum, neyse ben gidince umarım doğru bilgiye ulaşırım.eşin nasılmış canım doktora gitmiş demiştn?

amın canım heyecan varmı ben sımdıden heyecanlanıyorum esımı gorunce napacagım bılmıyorum kesın aglarım ya benım esımde safakta bı degısıklık yok dıyo ama bılemıyorum tabı evet sen bıze soylersın canım. allah a sukur ıyıymıs canım sagolasın

aynen çok heycanlıyım okadar askerin içinde görebilirmiyim bilmiyorum:) bende ağlarım ama tutmak istiyorum kendimi ağlamamalıyım :) sen tek mi gidiceksin yemin törenine

aynen çok heycanlıyım okadar askerin içinde görebilirmiyim bilmiyorum:) bende ağlarım ama tutmak istiyorum kendimi ağlamamalıyım :) sen tek mi gidiceksin yemin törenine

tanımak cok zor oluyormus evet aglamamalıyız. tek gıdecegım canım cocukla zor olur kızımı bırakacagım malesef sen nasıl gıdıyosun?

benım kayınvalıdemler gelemıyorlar buarada evcı ıznı falan kullanıcakmısınız yoksa dırek teslım mı olacak esın?

kullanıcaz canım yer bile ayırttım zor ayarladım ama heryer dolmuş hemen pazar günü 5de teslim olucak benimde arabam 19 da sabah direk işe gidicem. ama ailesi kalmıcakmış onlar dönücekler akşama.sende düşünüyrsan evci çıkarmayı kalıcak yer bilet ayarla canım

hımm haklısın canım yer ayırtmak lazım

Ne güzel yaa siz gidebiliyorsunz ben gidemiyorum biletler çok pahalı git gide de artıyor 600 tl olmuş biletler trabzon ankara((

Ne güzel yaa siz gidebiliyorsunz ben gidemiyorum biletler çok pahalı git gide de artıyor 600 tl olmuş biletler trabzon ankara((

ben otobüsle gidiyorum sen uçak biletinden bahsediyosun sanrım bundan sora giderkn uçakla gidebilirz önceden gidcğmz tarihe karar verilp alınabilir ama bukez yemin törennin zamnnı öğrendğimde hemen buldğm otbüs biletni aldım

ben ailemden habersiz gidebileceğim için günü birlik gidip dönmem lazım zaten otobüsle gitmeme kendiside izin vermiyor.çalışıyor olmama rağmen çok pahallı geliyor bana zaten bu ay çok sıkışığım okadr para veremem.Haftaya zaten yanıma gelicek erkek arkadaşım.Ama içim buruk olucak onun yanında olmak isterdim mezuniyetinde yanında olabilmiştim yemin töreninde olamayacağımm

neyse en azından yanına gelicek sıkma canını sende görüceksin biz bide evliyiz böyle beklemek dahada zor

canım benim askerimin acemiligi mebs ankaraydı usta birligi cankaya ankaraydı
askeriye teslim edecekti yol izni de yoktu
ama yine de evci cıkardık
cuma günü yemin töreninden sonra annesiyle gittik cıkardık, pazar günü 5 te yine mamaga teslim oldu
pazartesi sabah cankaya dan askeri birlik gelip askerimi mamaktan aldı
evci izni olmaması sacma mutlaka cıkıo olması lazım ben öle biliorum en azından

ama bizimkilere evci izniyle alakalı bir şey denmemiş ki eğer öyle olsaydı askeriyeyle teslim olmazdı zaten:85:. bir de kısa dönemler en fazla 3 kez evci kullanabiliyormuş doğru mu?

benim askerim 3 kez cıktı
evci izinleri tamamen komutana da baglı ama bende 3 kez diye duymustum

canım çok sağol bilgilerin için, ben onun neden farklı olduğunu öğrendim. aynı şehirde ise birliğiniz evci çıkabiliyormuşsun çünkü yeminden sonra usta birliğine katıldın sayılıyormuş ama farklı illerdeysen çıkamıyorsun çünkü evci izni için usta birliğine katılmış usta asker olman gerekiyormuş. böyle demişler benimkine de :97:

Bence baska bir komutana sorsun
Benim 351 lerden bir ark var acemilik ankara usta erzurumdu evci cıktı
351 kızlarından da evci cıkaran cok vardı farklı sehirdeyken
Hatta acemilikle usta birligi aynı sehirde olan bi ben vardım
Bizim kızlarada sor ama o işte bi yanlıslıklar
Evciler zaten askerlikten sayılıo
Nerde askerin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…