• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

merhaba arkadaşlar benim sevgilim ankara mamak mebste şuan kısa dönem 3 gündür aramıyor gittiği günden bu yana hep konuşuyorduk 5 dk da olsa bi bilgisi olan var mı sevgilisi orda olan falan içeride bi sorun mu var onu merak ediyorum :((

merhaba arkadaşlar benim sevgilim ankara mamak mebste şuan kısa dönem 3 gündür aramıyor gittiği günden bu yana hep konuşuyorduk 5 dk da olsa bi bilgisi olan var mı sevgilisi orda olan falan içeride bi sorun mu var onu merak ediyorum :((

canım benim eşimde orda biz aksamları konusuyoruz on gibi ancak arayabiliyor çok yoğunlarmış çok ta yoruluyorlarmıs belki o yüzden arayamıyordur merak etme inşaallah sevgilin de en kısa zamanda arar.insan sesinim duyunca çok rahatlıyor

canım benim eşimde orda biz aksamları konusuyoruz on gibi ancak arayabiliyor çok yoğunlarmış çok ta yoruluyorlarmıs belki o yüzden arayamıyordur merak etme inşaallah sevgilin de en kısa zamanda arar.insan sesinim duyunca çok rahatlıyor

bugün gideli 8 gün oldu ilk gün dışında günde 2 defa az da olsa konuşuyorduk 3 gündür konuşamıyorum en son konuşmamızda rahatsızlanmış istirahat vermişlerdi bidaha da ses çıkmadı bu yüzden endişeleniyorumm

ama bizimkilere evci izniyle alakalı bir şey denmemiş ki eğer öyle olsaydı askeriyeyle teslim olmazdı zaten:85:. bir de kısa dönemler en fazla 3 kez evci kullanabiliyormuş doğru mu?

merhaba kizlar,
Esim evci iznine cikmadi, yol izni 1 gündü..Cuma günü yemin töreni bitisinde manisadan denizliye geldik, 1 gece evimizde uyudu ve ertesi sabah ucakla istanbula ordanda kirklareline gecti :31: cumartesi saat 5te ustabirligine teslim olmak zorundaydi :31: yani biz yol iznini kullanmis olduk :44:

Alinti yapadim Ankara Mebs te esim aradi evci cikacaklardan adres ve dilekce almislar esleriniz sorsun kizlar

Kızlar şükürler olsun bu gün Üç kere aradı :) Dün başlamış yemin töreni hazirliklari, 5 ay 8 gün 158 miş yani şükürler olsun 168 gün değilmiş :48: Bu arada dagitima 6 eylül cuma mı çıkacaklar? Ne zaman diger birliğe teslim olmaları gerekiyor bilen var mı ? Hiç olmazsa birkaç saat göreyim dedim illa gelme diyor gerçi :(

:3:

Bence baska bir komutana sorsun
Benim 351 lerden bir ark var acemilik ankara usta erzurumdu evci cıktı
351 kızlarından da evci cıkaran cok vardı farklı sehirdeyken
Hatta acemilikle usta birligi aynı sehirde olan bi ben vardım
Bizim kızlarada sor ama o işte bi yanlıslıklar
Evciler zaten askerlikten sayılıo
Nerde askerin ?

evet canım bence de başka komutana sormak en mantıklısı olucak çook teşekkür ederim :16:

Kızlar şükürler olsun bu gün Üç kere aradı :) Dün başlamış yemin töreni hazirliklari, 5 ay 8 gün 158 miş yani şükürler olsun 168 gün değilmiş :48: Bu arada dagitima 6 eylül cuma mı çıkacaklar? Ne zaman diger birliğe teslim olmaları gerekiyor bilen var mı ? Hiç olmazsa birkaç saat göreyim dedim illa gelme diyor gerçi :(
158 mi? Sizin ki Etimesgut ta mi acabasi ?

Kızlar merhabaaaaa çok iyi olmuş toplanmışssınız:34:
benim erkek arkadaşım da asker olacakkk bu dönem:50:
Allaha şükür ki kısa dönem. acemi birlik Ankara etimesgut. usta birliği niğde bor. bu yerlerde sevgilisi nişanlısı olan var mı :)
Hepimize Allah sabır versin kızlar.. Askerlik iki kişiliktir sözü çok doğru vallaha onlar orda bizler burda... =(((
Neyse birbirimize destek olarak aşıcaz inşallah bu günleri de:)

Ben de sizin topiğe girip çıkıyorum süreklii:) kavuşucaksınız canım sevdiklerinize çok az kaldı darısı başımıza inşallah su gibi geçip gider 5 ay.. Çok güzel anlatmışşsın şuan aynı duyguları biz yaşıyoruz:(( Allah hepimizi tez zamanda sevdiklerimize kavuştursun inşallah.
Benim sevgilim de hâlâ aramadı :-(

Kızlar üzülmeyin müsait olunca muhakkak ararlar. Dün aramadi benimki uyuyamadim bile. Şükür ki bu gün aradı. Ama çok yoğunlarmis bir dakika da olsa ara dedim ama her gun arayamiyabilirim sen iyi ol merak etme dedi. Sıkmayin canınızı

İyi geceler kızlar... Benim sevgilim de etimesgutta yarımsaat önce arayabildi. Sesi de. Çok yorgun geliyordu :-(

Back