• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Ben de iyiyim canım, askerimin de bayramda izin alma ihtimali vaaarr inşallah gelir çook özledim:16:

Bu bayramda ins sizde kavusursunuz gelemeyecek askerlere de bayramda carsi izni serbestmis en azindan telefon kamera vs ile gorerek iletisim saglarlar ins

Son düzenleme:
Bu bayramda ins sizde kavusursunuz gelemeyecek askerlere de bayramda carsi izni serbestmis en azindan telefon kamera vs ile gorerek iletisim saglarlar ins

Evet canim mesela benim erkek arkadasim bayramda gelemicek ama bayram 4 gun oldugu icin 2 gun carsi izinleri oluyormus ..

Cnmm bence gitmelisin yalniz mi olacaksin cok ayri ortam gidecegin yer cok mu uzak

ben malatyadayım su an hatay serinyolda eşim 5-6 saat bişey uzak değil yanlız gitmeyi düşünüyordum eşimle kalayım diye.
Ama gerekirse ailemi alıp gitmek istiyorum beni bırakıp dönsünler oda cok özledi bende cok özledim evet onu yanlız bırakmamam lazım haklısınız :( tesekkür ederim kızlar inş bi aksilik cıkmazsa gitcem inş

Son düzenleme:
kızlar madem tanısma faslına geçtik;benim adımda nazlı 24 yasındayım evdeyim çalısmıyorum.:)ki çalısmak evden ayrılmak hiçç bana göre birşey değil tam bi ev kedisiyim evimle ve oğlumla ilgilenmek kadar keyif veren birşey yok bana....son olarak bursa da yasıyorum ve bu sehre aşıgım

Son düzenleme:
kızlar madem tanısma faslına geçtik;benim adımda nazlı 24 yasındayım evdeyim çalısmıyorum.:)ki çalısmak evden ayrılmak hiçç bana göre birşey değil tam bi ev kedisiyim evimle ve oğlumla ilgilenmek kadar keyif veren birşey yok bana....son olarak bursa da yasıyorum ve bu sehre aşıgım

memnun oldum nazlı valla bende bazen calısmasam dedıgım cok oluyor :31: bursa guzel bır sehır cok sevdıgım 2 arkadasımda var bursa da :31:

kızlar napıyorsunuz???ben kendimi altın günlerine verdim annemlerle altın günlerine katılıyorum :9: güzel oluyor zaman geçiyor sizlerede öneririm :1:

kızlar bende kendimi tanıtayım;
malatyalıyım adıyamanda calışıyorum bankacıyım 27 yaşındayım henüz bebişimiz yok :) eşim askerden geldikten sonra inş oda :)

Bursayı ilk bu sene gördüm eşimin işi dolayısıyla gelmiştik çok gezmedik ama çok şirin bir yer yemekleri de oyle tıka basa yemekten çatlıycaktık:1:
bende İstanbuldan nefret ediyorum diyordum ama şuan o kadar özledim ki belki de eşimle özdeşleştiği için özlem çekiyorum İstanbula:31:

kızlar napıyorsunuz???ben kendimi altın günlerine verdim annemlerle altın günlerine katılıyorum :9: güzel oluyor zaman geçiyor sizlerede öneririm :1:

ohhh :34: ne iyi etmişsin cnmm bende eşimin yanına gidene kadar acaba zayıflayabilir miyim diye spora basladım akşama kadar aklıma estikçe ip atladım sonra da mekik çektim 30 tane çok fenalardayımö-:ssz:

ohhh :34: ne iyi etmişsin cnmm bende eşimin yanına gidene kadar acaba zayıflayabilir miyim diye spora basladım akşama kadar aklıma estikçe ip atladım sonra da mekik çektim 30 tane çok fenalardayımö-:ssz:

bende zayıflamak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum 10 kilo verme hedefim var 4ayda olurmu acaba

günlere gitmeye devam edersem ocak ayına doğru bende spora başlayabilirim yoksa nişanlım beni tanımayacak :9:

bende istanbulda yaşıyorum kızlar 28 yaşındayım müşteri temsilcisiyim nişanlıyım nasipse seneye eylül gibi düğün yapacağız

Back
X