Cnmm bence gitmelisin yalniz mi olacaksin cok ayri ortam gidecegin yer cok mu uzak
Eskisehirde geceleri cok sogudu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnmm bence gitmelisin yalniz mi olacaksin cok ayri ortam gidecegin yer cok mu uzak
Ben de iyiyim canım, askerimin de bayramda izin alma ihtimali vaaarr inşallah gelir çook özledim![]()
Bu bayramda ins sizde kavusursunuz gelemeyecek askerlere de bayramda carsi izni serbestmis en azindan telefon kamera vs ile gorerek iletisim saglarlar ins
Evet canim mesela benim erkek arkadasim bayramda gelemicek ama bayram 4 gun oldugu icin 2 gun carsi izinleri oluyormus ..
Bnm esimin de ilk 3gun verdiler izin arefe Günü ayrilcaz artik bayramda Bol Bol konusuruz dedik
Bu bayramda ins sizde kavusursunuz gelemeyecek askerlere de bayramda carsi izni serbestmis en azindan telefon kamera vs ile gorerek iletisim saglarlar ins
kızlar madem tanısma faslına geçtik;benim adımda nazlı 24 yasındayım evdeyim çalısmıyorum.:)ki çalısmak evden ayrılmak hiçç bana göre birşey değil tam bi ev kedisiyim evimle ve oğlumla ilgilenmek kadar keyif veren birşey yok bana....son olarak bursa da yasıyorum ve bu sehre aşıgım
memnun oldum nazlı valla bende bazen calısmasam dedıgım cok oluyorbursa guzel bır sehır cok sevdıgım 2 arkadasımda var bursa da
![]()
Kizlaarrr nasilsiniz? Bi an evvel sonbahar bitsin de kis gelsin :))) bulundugunz sehirde havalar nasil? Ben ankaradayim ve sogukkkk ..
Evci izni alıcak canım uzamıyor o yüzden.
ailesi mi gidip çıkaracak peki canım
kızlar madem tanısma faslına geçtik;benim adımda nazlı 24 yasındayım evdeyim çalısmıyorum.:)ki çalısmak evden ayrılmak hiçç bana göre birşey değil tam bi ev kedisiyim evimle ve oğlumla ilgilenmek kadar keyif veren birşey yok bana....son olarak bursa da yasıyorum ve bu sehre aşıgım
kızlar napıyorsunuz???ben kendimi altın günlerine verdim annemlerle altın günlerine katılıyorumgüzel oluyor zaman geçiyor sizlerede öneririm
![]()
ohhhne iyi etmişsin cnmm bende eşimin yanına gidene kadar acaba zayıflayabilir miyim diye spora basladım akşama kadar aklıma estikçe ip atladım sonra da mekik çektim 30 tane çok fenalardayımö-
![]()
ohhhne iyi etmişsin cnmm bende eşimin yanına gidene kadar acaba zayıflayabilir miyim diye spora basladım akşama kadar aklıma estikçe ip atladım sonra da mekik çektim 30 tane çok fenalardayımö-
![]()