351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evet canım yazmıştın daha önce ne kadar sıkıntılı olduğunu , ssenin için iyi oldu bu işş:nazar: bana da dua edin hayırlı bir işim olsun:25:
Canım hakkında hayırlısını versin Allah bi kapı kapanır birisi açılır demişlerrr:29:
aminn cnmmm ya zor tabii, senin de gözünaydınnn, yükün de hafifler annen geldiği içinn :)
Ay kuzum ya.Yükden de ziyade onun varlığı başka evde bazen atışssak da:9:
amiin cnm nasıl ayrılacağız bu sıcacık yuvadan bilmiyorum hiç:14::14:

yarın bizim günümüz desenize kızlar :52: çok iyi geliyor bu çarşılar yahu keşke daha sık olsa:31:

Canım başka yabancı yere gitmiyoruz ki kendi yuvamız olucak artık:31: Onlarda hep yanıbaşımızda olucaklar. Bu gün sevdiğimin nefes aldığı memlekette hava nasıl canım:26:

Çok şüküürrr:15:
Askerliği de yedikk. İlk zamanlar neydi öylee:50:

Ben hatirlamak istemiyorum:26: bu yüzden 352 deki kızların topigine, ne de bizim topigin baslarina bakamiyorum :26:
Böyle iyiyim, arada gelip gitselerde iyiyim artik :31:

Gecti artik canım, güzel gunlerimiz var :16: sevdiklerimizle birlikte daha güzel gunler bizi bekliyor :16:

Ben hatirlamak istemiyorum:26: bu yüzden 352 deki kızların topigine, ne de bizim topigin baslarina bakamiyorum :26:
Böyle iyiyim, arada gelip gitselerde iyiyim artik :31:

Gecti artik canım, güzel gunlerimiz var :16: sevdiklerimizle birlikte daha güzel gunler bizi bekliyor :16:

Canım dediğin gibi geçti artık, bayrağı devrettik biz.352 ler terhis olmaya bizim topik evlenmiş olur:9:

çarşıları varsa konuşuolardır canım ondan yoktur kimse.

bnm asker şimdi işleri var çıktı ymk fln yicek okul müdürünü arıcak bnde evi fln toplıyım bu arada öğleden sonra tekrar gelirim dedi.

Back
X